skripar96 je napisao/la:Imam ja momci MojuTV
Ako bude sve radilo u redu probat cu nam stream odradit
Nitko od kafica nema "njihovu tv" jer logicno ne moze se uvest bht u sirokom.
Mafija
Onda ti nisi iz Sirokog?

skripar96 je napisao/la:Imam ja momci MojuTV
Mafija
Hahahah ma imam na crnjaka iptv paket od jednog momka. Moze se lista nabavit za 10ak eura mjesecno a imas sve kanale sto postoje na bakanuLoveSB96 je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Imam ja momci MojuTV
Mafija
Onda ti nisi iz Sirokog?
Napiso sam ti gore,da se ne ponavljamKingJamesMVP je napisao/la:Kako ti imaš Moju TV?
Samo strem šalji po porukama nama iz Širokog... Kad ih se pun **** nakači nevalja to ništa.skripar96 je napisao/la:Imam ja momci MojuTV
Mafija
Nece njihovih doci ni blizu 500 ne znam odakle vam to..Android je napisao/la:Mogu mislit kako im je tesko palo to sto su morali ostati malo duze u Francuskoj i prosetati Parizom ili u kojem su vec gradu bili![]()
Bilbordi![]()
. Moglo bi njih doci i vise od 500, praznik nogometa ce biti u cetvrtak
. Samo zatvoriti Gedzinu stranu, da ne vide ono ruglo
Vecernji list i dnevni list su pisali da je Aberdeen otkupio 500 ulaznica za tribinu istok.mikel48 je napisao/la:Nece njihovih doci ni blizu 500 ne znam odakle vam to..Android je napisao/la:Mogu mislit kako im je tesko palo to sto su morali ostati malo duze u Francuskoj i prosetati Parizom ili u kojem su vec gradu bili![]()
Bilbordi![]()
Gosti ti trebali dobiti samo 5 postotaka kapaciteta stadiona , nek nasi puste 5000 mjesta oni mogu samo 250 ulaznica dobiti???penke je napisao/la:Vecernji list i dnevni list su pisali da je Aberdeen otkupio 500 ulaznica za tribinu istok.mikel48 je napisao/la:Nece njihovih doci ni blizu 500 ne znam odakle vam to..Android je napisao/la:Mogu mislit kako im je tesko palo to sto su morali ostati malo duze u Francuskoj i prosetati Parizom ili u kojem su vec gradu bili![]()
Bilbordi![]()
Nece biti kaveza?penke je napisao/la:Nece biti kaveza na Pecari za gostujuce navijace, prodano je vec 500 ulaznica koliko je u Siroki namjenio Aberdeenu. Gostujuci navijaci ce imati 2 standa za tocenje pive i to ce biti izmedju dvorane i istocne tribine. Info iz kluba
Koja glupost dat njima 500 ulaznica umjesto 250 tom odlukom najvise ispastaju domaci navijacipenke je napisao/la:Nece biti kaveza na Pecari za gostujuce navijace, prodano je vec 500 ulaznica koliko je u Siroki namjenio Aberdeenu. Gostujuci navijaci ce imati 2 standa za tocenje pive i to ce biti izmedju dvorane i istocne tribine. Info iz kluba
Vjeruj da ćeš više uživati kada ti dođu gospodski navijači u većem broju.mikel48 je napisao/la:Koja glupost dat njima 500 ulaznica umjesto 250 tom odlukom najvise ispastaju domaci navijacipenke je napisao/la:Nece biti kaveza na Pecari za gostujuce navijace, prodano je vec 500 ulaznica koliko je u Siroki namjenio Aberdeenu. Gostujuci navijaci ce imati 2 standa za tocenje pive i to ce biti izmedju dvorane i istocne tribine. Info iz kluba
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.