Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Jeftha
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Jeftha » 15 jul 2017, 22:01

Ima i Federer problema sa mononukleozom vec 10 godina.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 15 jul 2017, 22:01

Pa za njega. Na stranu povreda, on ima i drugih problema, neobjasnjiv je njegov pad nakon onakve dominacije.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 jul 2017, 22:04

Akumulirana istrošenost je njegov najveći problem. Vidno je potreban klasični reset, pauza i odmor, zagazio je u 4. deceniju a ni jedan teniser u tim godinama ne može igrati onakve sezone kao što je on igrao 2015.

Vratit će se Novak sigurno, naravno vjerovatno više nikad neće imati onaj nerealni nivo koji je imao prije dvije godine, ali će bit konkurentan za GS titule, mora.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2017, 22:06

I nije baš neobjašnjiv, ponestalo je motiva da se bori dalje a i bio je povrijeđen. Sam kažem da godinu ipo vuče tu povredu, to je od AO 2016 i nakon RGa nije više imao mentalne snage da se bori s tim i pukao je. Sasvim prirodno a povreda je uzročnik što ovo dugo ovako traje, još uvijek nije našao način da je izliječi. Hronična povreda ramena, lakta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2017, 22:07

bodi123 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Đoković “lažan“, izmišlja povrede... Šta je sledeće? http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a178 ... edece.html
Da sam ja Novak Đoković, lijepo bih na pres konferenciji rekao:
"Sjašite mi s qrac ksenofobi!"
Ali nema Nole muda za to
Ima on muda samo što ne smije tako izaći u javnost, imaju neki kodeksi koji se moraju poštovat, koliko god ga zapad pljuvao, sponzori, lova...
Ma yebeš sponzore i lovu. Sad je bar ima..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 15 jul 2017, 22:07

Ta priča o nestanku motiva mi je glupa. Kako neće imati motiva kad je Federer npr ispred njega u GS, a teniseru takvog kalibra to mora da bude glavni motiv, i da je nastavio igrati na tom nivou sigurno bi i Fedex bio ugrožen.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2017, 22:12

S3lva je napisao/la:Ta priča o nestanku motiva mi je glupa. Kako neće imati motiva kad je Federer npr ispred njega u GS, a teniseru takvog kalibra to mora da bude glavni motiv, i da je nastavio igrati na tom nivou sigurno bi i Fedex bio ugrožen.
Ne postoje 2 ista čovjeka. Kontaš to?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2017, 22:12

S3lva je napisao/la:Ta priča o nestanku motiva mi je glupa. Kako neće imati motiva kad je Federer npr ispred njega u GS, a teniseru takvog kalibra to mora da bude glavni motiv, i da je nastavio igrati na tom nivou sigurno bi i Fedex bio ugrožen.
Bolje rečeno psihički je bio potrošen. Nije lako držati onaj nivo koji je on imao, konstannti pritisak titula, najboljeg igrača. Potroši to. Nakon RGa se ispraznio i trebao je naći novu volju, želju da ide dalje, da stiže nove rekorde. A i borba sa povredom je učinila svoje. Potreban mu je duži odmor da sanira povredu, napuni energijom, ako se povreda da sanirati. Kako sam čitao po srpskim forumima išao kod najboljih doktora i ne znaju šta je tačno problem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2017, 22:16

Bolje za Hrvate što je Pavić izgubio. Sreća je večeras izdala. Sutra neće.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jul 2017, 22:44

Steta sto je Nole dozivio ovaj fizicki i psihicki pad pa nece oborit Rogerov rekord, bio bi apsolutni uzitak citat kmecanje zapadnih medija sto im je neki tamo Djokovic oborio miljenikov rekord.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jul 2017, 22:55

kad moderator valja takve gluposti sve ti je jasno gdje otisla ova tema ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

S3lva
Kontakt:

Post Postao/la S3lva » 15 jul 2017, 23:01

delinjo je napisao/la:kad moderator valja takve gluposti sve ti je jasno gdje otisla ova tema ccc
valja on gluposti na svakoj temi, tako da te to ne treba cuditi

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 jul 2017, 23:04

Jbg, bitno je vama pljuvat Nadala i Djokovica na sve moguce nacine. Nadal drogeras i steroidas, Nole pi.cka, simulira povrede itd. Samo je Federer svetinja i bezgresan.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jul 2017, 23:14

S3lva je napisao/la:
delinjo je napisao/la:kad moderator valja takve gluposti sve ti je jasno gdje otisla ova tema ccc
valja on gluposti na svakoj temi, tako da te to ne treba cuditi
steta sto su babuku ukljestila ledja inace bi do sada imao 31 GS titulu....eto nesto u stilu njegovog komentara....

a ko vrijedja bilo koga,jel ti kontas da sutra babuka igra finale WB...i zasto trpas tu dvojicu negdje kada se na ovoj temi treba pisati o finalu ....i najvecem svih vremena koji je u tom istom finalu....kad je bio RG ja nisam ni jedan komentar napisao osim cestitao ekipi poslije i to je to...ima Novakova tema pa kukaj tamo buraz do mile volje,valjda neko tu temu i cita....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 15 jul 2017, 23:57

Da babuka nije imao mononukleozu sad bi imao 50 GS i isto toliko Mastersa i morali bi uvesti pocasni Masters na travi "Federer i prijatelji"

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 jul 2017, 23:59

DANTES je napisao/la:Bolje za Hrvate što je Pavić izgubio. Sreća je večeras izdala. Sutra neće.
:opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2017, 00:00

Marin je Bošnjak katoličke vjeroispovjesti, nema Pavić nikakve veze s njim xD

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 16 jul 2017, 00:02

shminka je napisao/la:Marin je Bošnjak katoličke vjeroispovjesti, nema Pavić nikakve veze s njim xD
Da, ni ja ne kontam kakve veze Cilic ima sa nekim tamo Dalmatincem.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jul 2017, 00:09

Jeftha je napisao/la:Da babuka nije imao mononukleozu sad bi imao 50 GS i isto toliko Mastersa i morali bi uvesti pocasni Masters na travi "Federer i prijatelji"
:D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 16 jul 2017, 00:11

babino je napisao/la:...srpsko zivce, spansko pipkalo itd mogu samo da se sagnu kad se spomene ime roger:-)
Možda je u toj činjenici i Federerov problem, što je mislio da će se ova dvojica saginjati čim ga vide, međutim, barem kada su slemovi u pitanju, po pravilu bi Federer bio taj koji se sagne...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.