FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
primjetio sam da pise i odgovara svakome, ali je, bar po mom razmisljanju, krajnje neprofesionalno da pise stvari koje neymar ovdje iznosi iz tih prepiski.Virtu4l je napisao/la:Vukotic sa svakim prica na FB.
takve, mi u sarajevskoj carsiji, zovemo mahalci.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Sta trebam da Raju zavaram da ce doci ? da pisem ne istinee mozda ? da se raja mozda Nada kosto se vecina i nada da ce doci, zasto nebi iznjeo nesto sto je istina ? et reci mi ti necu vise nikad nista ovde ja iznjeti stose tice tih stvari Bogami izvinjajem se i tebi i ostalima sto sam u opste iznjeo tako nestostarigrad je napisao/la:primjetio sam da pise i odgovara svakome, ali je, bar po mom razmisljanju, krajnje neprofesionalno da pise stvari koje neymar ovdje iznosi iz tih prepiski.Virtu4l je napisao/la:Vukotic sa svakim prica na FB.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
neymar se dopisuje sa vise igraca, nego sto ih slavko ima u kartoteciMocMahale444 je napisao/la:Nisam skontao u cemu je sad problem? Sto je Neymar se dopisivao s njim![]()
Eto neko iz kluba ce uvaziti sta mi mlataramo ovdje daj malo se uozbiljite, nije nista opasno po zivot

problem je sto (ako je to istina) vukota iznosi takve detalje u tim prepiskama. po meni neprofesionalno.
mada, znam postovati svacije misljenje i izaci iz prepiske ako vidim da su misljenja dijametralno suprotna i rasprava nema smisla i kraja, sto je i sada slucaj.
budi mi pozdravljen.
Nikome on nista konkretno ne kaze, ali sama komunikacija je dovoljna da ljudi pomisle svasta. Veoma neprofesionalno sa njegove strane.starigrad je napisao/la:primjetio sam da pise i odgovara svakome, ali je, bar po mom razmisljanju, krajnje neprofesionalno da pise stvari koje neymar ovdje iznosi iz tih prepiski.Virtu4l je napisao/la:Vukotic sa svakim prica na FB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Problem je,ako je ovo sve istina, sto Vukotic prica o bilo kakvim ciframa sa navijacima. Znam da skoro svim navijacima Zelje koji mu pisu odgovori,ali granica mora postojati.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 15 jul 2017, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
hajde ti, jos jednom, procitaj sta sam napisao, pa onda glumi uvrijedjenu mladu. tebe i tvoje pisanje ne spomenuh kao problem, nego vukotica, koji sa apsolutnim neznancima pise o detaljima pregovora.Neymar11 je napisao/la:Sta trebam da Raju zavaram da ce doci ? da pisem ne istinee mozda ? da se raja mozda Nada kosto se vecina i nada da ce doci, zasto nebi iznjeo nesto sto je istina ? et reci mi ti necu vise nikad nista ovde ja iznjeti stose tice tih stvari Bogami izvinjajem se i tebi i ostalima sto sam u opste iznjeo tako nestostarigrad je napisao/la:primjetio sam da pise i odgovara svakome, ali je, bar po mom razmisljanju, krajnje neprofesionalno da pise stvari koje neymar ovdje iznosi iz tih prepiski.Virtu4l je napisao/la:Vukotic sa svakim prica na FB.
- MocMahale444
Ti kao insan koji ima ljeta i ljeta bi trebao prestati prozivati za obicni post ovu mladju raju.starigrad je napisao/la:neymar se dopisuje sa vise igraca, nego sto ih slavko ima u kartoteciMocMahale444 je napisao/la:Nisam skontao u cemu je sad problem? Sto je Neymar se dopisivao s njim![]()
Eto neko iz kluba ce uvaziti sta mi mlataramo ovdje daj malo se uozbiljite, nije nista opasno po zivoti nije u tome problem.
problem je sto (ako je to istina) vukota iznosi takve detalje u tim prepiskama. po meni neprofesionalno.
mada, znam postovati svacije misljenje i izaci iz prepiske ako vidim da su misljenja dijametralno suprotna i rasprava nema smisla i kraja, sto je i sada slucaj.
budi mi pozdravljen.
Slazem se s tobom u vecini stvari, cak i s ovim da je neprofesionalno postupio komunicirati s obicnim navijacima oko ponude.
Necemo se ponasati kao pojedini poklopci svakog lonca ove teme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nemoj tako Ja sam kriv sto Vukoti smo malo ponudili sto sam htio da iznesem sa vama tu info,slazem sa obojicom da mozda nije trebo bas da to govori bilo kome a kamol meni, samo jos da pricam sa bas nekim igracima je puka glupost al hajd, inace spic je zavrsen samo cu jos too reciMocMahale444 je napisao/la:Ti kao insan koji ima ljeta i ljeta bi trebao prestati prozivati za obicni post ovu mladju raju.starigrad je napisao/la:neymar se dopisuje sa vise igraca, nego sto ih slavko ima u kartoteciMocMahale444 je napisao/la:Nisam skontao u cemu je sad problem? Sto je Neymar se dopisivao s njim![]()
Eto neko iz kluba ce uvaziti sta mi mlataramo ovdje daj malo se uozbiljite, nije nista opasno po zivoti nije u tome problem.
budi mi pozdravljen.
Slazem se s tobom u vecini stvari, cak i s ovim da je neprofesionalno postupio komunicirati s obicnim navijacima oko ponude.
Necemo se ponasati kao pojedini poklopci svakog lonca ove teme.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Neymare oke je Starigrad uvijek bio raja na forumu i pisao korektno. Ovo ga prenese zbog gotala.
Samo ti švrljaj.
Samo ti švrljaj.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
u pravu je starigrad sto se ovog tice, krajnje neprofesionalno je ovo od vukotica, sta ga sprjecava da ovo radi i ovako iznosi informacije ako predje kod nas?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I to na kecuDANTES je napisao/la:SK prenosi revanš.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vjerovatno mu se učinilo da je Pavlović na golu. Ne znam jel' neko primijetio kako su prekrstili Oscara Linnera na golu, u najavi timova zvao se Arel Uri Magbo, što je ujedno i ime golmana Petaha Tikve (ju nou vot ju vont). Uporedo sa ovim srbijanskim komentatorom je vodio i neki lik iz zagrabačkog studija, koji je hladno odvalio da Željezničar kao domaćin dočekuje ekipu grčkog Aik-a.akisarajevo92 je napisao/la:Sada upalio snimak i trudim se desifrovati sta je Zeba pokusao uraditi nakon pocetnog udarca![]()
9:05
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E ovako, što se tiče Štokholma, ovo je ruta kojom ću se ja vratiti, mislim da je najpovoljnija, pa ako nekome treba.
21.07. Štokholm - Budimpešta (Skavsta Aerodrom, WizzAir) 15:30-17:35h - 90€
21.07. Budimpešta Keleti stanica - Beograd 22:25-06:13h - 15€
22.07. Beograd - I. Sarajevo 08:00-15:40h - 21€
Dodatni trošak je prevoz iz Štokholma do Skavsta Aerodroma to je dodatnih 15€. Ima sasvim dovoljno vremena između polazaka tako da je poprilično lako uklopiti.
Ima par jeftinih hotela u Solni blizu stadiona, 50-60 eura je noc ako će neko da prespava.
Ako neko ima bolju rutu neka javlja.
Dodatni trošak je prevoz iz Štokholma do Skavsta Aerodroma to je dodatnih 15€. Ima sasvim dovoljno vremena između polazaka tako da je poprilično lako uklopiti.
Ima par jeftinih hotela u Solni blizu stadiona, 50-60 eura je noc ako će neko da prespava.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li neko konkretnih info koje su nam bitne, sta je s Crnovom i kakav je Ramovic, valjda neko prayi treninge? Ja ne mogu uhvatiti nikako termin...
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
vakat je da Blagoja opet klupu grije. Rakovic u prvu sa Zajkanom i Ugljesom. Dosta je vise Balgoja TOPLO HLADNO. Zeba bar pokusa da prodje nesto uradi...kod njega se sve svodi na prvom do sebe. NAPADAC NAM TREBA I JOS 2 POJACANJA...SLIJEDECE GODINE LIGA PRVAKA DONOSI 4 TEKME.... Nije pametno se zadovoljiti ovim igrackim...pogotovo nakon uzimanja 2 miliona ove sezone.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Re: RE: Re: FK Željezničar
Koliko je bus od Stockholma do Malmea? Imas i varijantu da dodjes tako na aerodrom dole, u petak ides za Tuzlu i iz Tuzle WizzAirovim prijevozom za Sarajevo, ja sam o toj opciji razmisljao ali kako god okrenem previse sam kasno o tom poceo razmisljati...Virtu4l je napisao/la:E ovako, što se tiče Štokholma, ovo je ruta kojom ću se ja vratiti, mislim da je najpovoljnija, pa ako nekome treba.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne bih preko Tuzle taman nikad ne došaoanonimni je napisao/la:Koliko je bus od Stockholma do Malmea? Imas i varijantu da dodjes tako na aerodrom dole, u petak ides za Tuzlu i iz Tuzle WizzAirovim prijevozom za Sarajevo, ja sam o toj opciji razmisljao ali kako god okrenem previse sam kasno o tom poceo razmisljati...

Ja ne idem do Sarajeva, idem u Herceg Novi.
WizzAir Malme - Tuzla je trenutno 124€, a bus Štokholm - Malme oko 50€... a daleko je.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.