FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 15 jul 2017, 18:13

Borreli je napisao/la:Dokaz koliko ljude ne zanimaju godisnje karte npr direktno na ovom forumu. Neko postavi cijeni a niko ni rijec jer niko ne kupuje iste niti ide na utakmice :crazy: :crazy: Godisnje primamljive posebno godisnja za istok 100KM, realno vrijedi. :thumbup:
Na kojoj si ti uzeo?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jul 2017, 18:13

Ako nismo pohvalili cijene ili sta vec znaci da ih necemo kupiti i da ne idemo na utakmice ? [emoji55]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 15 jul 2017, 18:17

samoposmatram je napisao/la:
Borreli je napisao/la:Dokaz koliko ljude ne zanimaju godisnje karte npr direktno na ovom forumu. Neko postavi cijeni a niko ni rijec jer niko ne kupuje iste niti ide na utakmice :crazy: :crazy: Godisnje primamljive posebno godisnja za istok 100KM, realno vrijedi. :thumbup:
Na kojoj si ti uzeo?
Nisam nijednu, tek danas vidio. Vjerovatno istok ;) ;)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 jul 2017, 18:25

Borreli je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Na kojoj si ti uzeo?
Nisam nijednu, tek danas vidio. Vjerovatno istok ;) ;)
Priznat cu ti licno post. Ja nisam iz Sarajeva i nekupujem godisnju, ali volim Zelju. Znam da se nesvidja svima moje misljenje i da me neki nesmatraju pravim navijacem, ali mene to nezanima.

Da ti zavidim za kupovinu godisnje to stoji. :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 jul 2017, 19:22

Gotala bih volio vidjeti u našem dresu jedino i isključivo ako je najkvalitetnija opcija za novog napadača. Znači, prvenstveno gledati kvalitet pa onda sve ostalo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2017, 19:26

Ako nije valjao njima zasto bi nama :rol:

To ti je isto kao da neka picka prica s tobom ti mislis da je tvoja ali ona gleda u hamdiju, ode kod hamde i on je nakon jedne noci odbaci.
Sad ona ostane bez opcija i gleda prema tebi i veli bolje ista nego nista :urnebes:
Ti je pogledas i kazes joj "da ti je zlatna odyebaussss".
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 jul 2017, 19:50

Raonffa je napisao/la:Gotala bih volio vidjeti u našem dresu jedino i isključivo ako je najkvalitetnija opcija za novog napadača. Znači, prvenstveno gledati kvalitet pa onda sve ostalo.
Ma nebi ga ja dovodio nema sanse. sto zasto zbog cega, jel ona nas ispalio jel otiso vani na probu? sta se desilo? Dobio pedalu nije proso probo sad bi u Zelju , Znaci Zeljo mu je zadnja stanica i opcija za neki dolazak, isto tako Rece mi Vukota da su nasi posalali malu ponudu za njega koja je glat odbijena
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2017, 20:02

Neymar11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Gotala bih volio vidjeti u našem dresu jedino i isključivo ako je najkvalitetnija opcija za novog napadača. Znači, prvenstveno gledati kvalitet pa onda sve ostalo.
Ma nebi ga ja dovodio nema sanse. sto zasto zbog cega, jel ona nas ispalio jel otiso vani na probu? sta se desilo? Dobio pedalu nije proso probo sad bi u Zelju , Znaci Zeljo mu je zadnja stanica i opcija za neki dolazak, isto tako Rece mi Vukota da su nasi posalali malu ponudu za njega koja je glat odbijena
Dobro to hajde nekako mozes razumiti da smo mu zadnja rupa na sviralu, nije imao potrebe lagati kao dolazim u petak sve je gotovo i onda ode na probu :kafa: Nema rerspekta i ko ga faka da je Rivaldo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 jul 2017, 20:15

MocMahale444 je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Dobro to hajde nekako mozes razumiti da smo mu zadnja rupa na sviralu, nije imao potrebe lagati kao dolazim u petak sve je gotovo i onda ode na probu :kafa: Nema rerspekta i ko ga faka da je Rivaldo.
Ma Muha smjesno je to meni ba sve, bicemo jos smjesniji ako ga dovedu nasi al fkt lik se sa nama sprdo sad bi ko u Zelju haha a smjesnija je nasa ponuda Krupi za Vukotu 15 000 eura tako mi rece bogami on ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 15 jul 2017, 20:19

Ako mi ne uzmemo Gotala uzece ga pitari. Los roster nam ne dozvoljava da se kurciimo tako da ako se mozemo dogovoriti bujrum.
Sto se godisnjih tice malo skuplje u odnosu na proslu godinu al prihvatljive cijene.

Cuj 15 000 € :crazy: mozda je on zaboravio napisati jos jednu nulu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2017, 20:21

Neymar11 je napisao/la:Ma Muha smjesno je to meni ba sve, bicemo jos smjesniji ako ga dovedu nasi al fkt lik se sa nama sprdo sad bi ko u Zelju haha a smjesnija je nasa ponuda Krupi za Vukotu 15 000 eura tako mi rece bogami on ..
Ne znam za tu ponudu ali ako on tako veli izgleda da je tako. 15 Tisuca nije vala ni ponuda i nije ok da prekinemo tradiciju i platimo sta. Neka krupa trazi nove budale koji ce uletiti neku ogromnu lovu za njega.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 jul 2017, 20:22

Neymar11 je napisao/la:Ma Muha smjesno je to meni ba sve, bicemo jos smjesniji ako ga dovedu nasi al fkt lik se sa nama sprdo sad bi ko u Zelju haha a smjesnija je nasa ponuda Krupi za Vukotu 15 000 eura tako mi rece bogami on ..
Ne znam za tu ponudu ali ako on tako veli izgleda da je tako. 15 Tisuca nije vala ni ponuda i nije ok da prekinemo tradiciju i platimo sta. Neka krupa trazi nove budale koji ce uletiti neku ogromnu lovu za njega.
Eh tako mi rece on kaze da je smjesna cifra koju su nasi ponudili slazem se donekle sa njim neka malo podebljaju cifru momak ce doci ima ogrmonu zelju da dodje ...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2017, 20:29

Neymar11 je napisao/la:
Eh tako mi rece on kaze da je smjesna cifra koju su nasi ponudili slazem se donekle sa njim neka malo podebljaju cifru momak ce doci ima ogrmonu zelju da dodje ...
Koliko je dobro npr dati 100k za njega? On se jedino pokazao u Krupi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jul 2017, 20:29

A iz Krupe kazu da im nikad nismo poslali ponudu.[emoji2]

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 jul 2017, 20:37

@Muha ako nasi ne rizikiju necemo ni znati dal bi bilo pamtno dati lupam 50 milja za njega..Ja vjerujem da bi nam se on isplatio momak je strasan igrac zamisli samo stoperski par Graovac- Vukotic zvuci sexy :ljepota: ... @Pinki previse ti vjerujes medijama sto napisu :mrgreen:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 jul 2017, 20:39

Ma nebi ga ja dovodio nema sanse. sto zasto zbog cega, jel ona nas ispalio jel otiso vani na probu? sta se desilo? Dobio pedalu nije proso probo sad bi u Zelju , Znaci Zeljo mu je zadnja stanica i opcija za neki dolazak, isto tako Rece mi Vukota da su nasi posalali malu ponudu za njega koja je glat odbijena[/quote]

Dobro to hajde nekako mozes razumiti da smo mu zadnja rupa na sviralu, nije imao potrebe lagati kao dolazim u petak sve je gotovo i onda ode na probu :kafa: Nema rerspekta i ko ga faka da je Rivaldo.[/quote]
Ma Muha smjesno je to meni ba sve, bicemo jos smjesniji ako ga dovedu nasi al fkt lik se sa nama sprdo sad bi ko u Zelju haha a smjesnija je nasa ponuda Krupi za Vukotu 15 000 eura tako mi rece bogami on ..[/quote]

e, hajmo imati, uvijek, iste arsine.... gotala pljujemo (opravdano), jer nas je ispalio ko zadnje klosare i ispao je neprofesionalan i maks neodgovoran i nekorektan. ali, ako je tacno da vukota s tobom, preko vibera, instagrama, mesengera..., a da mu pri tome nisi niko blizak, mahala to sto pises, nek i on ide u tri pm. ku.rac od ovce, a ne profesionalac. takve jajare sto laju o svemu sto se desava u klubu i svlacionici nam i donose veliki dio problema. pljujete po bekricu sto je izjavio one gluposti, a godi kad vukota iznosi "tajne" iz vlastitog kluba i o nasim ponudama.

nama napadac treba ko voda zednom, isto je i sa kvalitetnim veznjakom i stoperom (mozda i vise stopera, jer graovac je samo na posudbi, bogi zavrsava sa ugovorom na zimu, a keme, jos uvijek, nema ni na mapi u ozbiljnijim kombinacijama). jesu li to ordagic, gotal i vukotic ili neko sasvim treci nek o tome dumaju oni kojima je to posao.

mislim da sa ovim trenutnim kadrom nismo ni u kakvim ozbiljinijim kombinacijama za trofeje. mozemo sami sebe zavaravati kako su komsije i zrinja oslabljeni, pa kao nisu ozbiljna konkurencija. Bogami, kad pogledam nas sastav, mi smo mozda najvise oslabljeni. ostali smo bez najboljeg strijelca i igraca lige, koji su imali cca 60% nasih golova i asistencija u prosloj sezoni. to cemo tesko nadoknaditi pojedinacno kvalitetnim igracima i moramo se okrenuti sklapanju tima, kao cjeline. zatvaranje rupa projicem, stanicem, bogicevicem, nikolicem, beganovicem... je sve, samo ne ono sto nam dugorocno treba. jbg, sam slavko rece 4 prelazna roka mu trebaju da sastavi respektabilnu ekipu, pa, pomenu i napad na grupne faze. evo, prolazi drugi rok, ja ne vidim igraca u timu da bih kukao da nas napusti (mozda je veca izuzetak). jednostavno receno, vrtimo se u krug po tom pitanju.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2017, 20:41

Vukotic sa svakim prica na FB.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jul 2017, 20:45

Ja sam samo napisao sta je rekao predsjednik Krupe.[emoji2]

Tesko je ocekivati da on dodje. Vjerovatno ce ostati stoperski par Graovac- Bogicevic do zime.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2017, 20:54

Nisam skontao u cemu je sad problem? Sto je Neymar se dopisivao s njim ;)

Eto neko iz kluba ce uvaziti sta mi mlataramo ovdje daj malo se uozbiljite, nije nista opasno po zivot :mrgreen:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 jul 2017, 21:00

MocMahale444 je napisao/la:Nisam skontao u cemu je sad problem? Sto je Neymar se dopisivao s njim ;)

Eto neko iz kluba ce uvaziti sta mi mlataramo ovdje daj malo se uozbiljite, nije nista opasno po zivot :mrgreen:
Ma Muha ima svak svoje misljenje sto je najvaznije i najbitnije bez nekog nadmetanja, Momak je samo iskreno reko kolko su nasi dali sta je tu problem, sto je najgore mi se tu nepitamo nista nit mozemo sta, @Pinki onda nemoj da citas previse medije i mirna bosna najbolje je bilo da nikog ne dovedu :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 13 gostiju.