Najozbiljnije mislim da ovo po SS nije dobro.Kako malom dati minute,to ce borba biti sada,kako promjeniti nesto.
Life is a bitch

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BTX je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:MortemHz je napisao/la:71' Goooolll!!! Velkoski ubacuje, Nedim Hadzic pogadja za vodstvo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma Crnkić je realno **** od ovce, naravno da ne treba za dž otići ali je za klupe definitivno, Mićo i Hebib su bolji igračiSiouxLukavac je napisao/la:Ako se Crnkiću dadnu papiri i ode džaba, nekom će trebat yebat mater, ne radi se to tako debilč.ine gl.upe, Crnkić je pravo bezobrazan i sebičan igrač, posadi ga na klupu nakon loše partije, izvedi ga odma kad krene sam a ima samog igrača, kad prigovara i kad se ljuti, odmah vadit iz igre i svaki put odbijat od džepa i naravno, dosta utakmica bi mi bio na klupi, pa nek se ljuti do mile volje.
Navodno nece dzaba...dobicemo nekih 250-300 milja KMSiouxLukavac je napisao/la:Ako se Crnkiću dadnu papiri i ode džaba, nekom će trebat yebat mater, ne radi se to tako debilč.ine gl.upe, Crnkić je pravo bezobrazan i sebičan igrač, posadi ga na klupu nakon loše partije, izvedi ga odma kad krene sam a ima samog igrača, kad prigovara i kad se ljuti, odmah vadit iz igre i svaki put odbijat od džepa i naravno, dosta utakmica bi mi bio na klupi, pa nek se ljuti do mile volje.
Alejkumu selam iz bordo-bilog Splita.High je napisao/la:Selam sa bošnjačke Jahorine.
Potpisujem. Naravno ne uvijek, ali da igraju cesto ovako.zagorski je napisao/la:Allaha mi Dragog ja,kako je Krste dosao,mastam o sastavu gdje ce Nedim i Krle igrati u spicu. Krle malo povucenije, a Nedim klasicni spic.
Trenutno korisnika/ca: pitarcenga, propoklopac, Rigoletto i 27 gostiju.