FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 15 jul 2017, 18:10

kakva je ovo formacija :mrgreen:

desni bek, lijevi bek, dva štopera, tri vezna, lijevo krilo i dva špica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 jul 2017, 18:50

Slobodas je napisao/la:Danas ocekujem dobru utakmicu !!!

Pljuvaci glupi ste !!!! Tuzlak nemoj srati po temi kad god vi dodjete samo tenziju i svadju inicirate
U meritum :bow:

:urnebes: :urnebes:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 jul 2017, 18:51

1-0 poluvrijeme
Ignjatovic nakon kornera glavom
Jedan grad, jedna ljubav!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2017, 20:03

Vlado, daj boze da ti uspostavis bilo kakav sistem
inace nikada ne sudim na osnovu pripremnih tekmi, al eto, cisto reda radi, prvo pol lose, drugo katastrofa
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 jul 2017, 20:14

Nista posebno, nisu uigrani, problem im je sastaviti 3-4 pasa. Ostaje samo nada da ce Vlado uigrat neku formaciju, a istina je da ekipa ima potencijal.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 15 jul 2017, 20:17

Odbrana funkcionira, ostalo dabogda :)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 jul 2017, 20:20

Culum ubica pravi destruktor, ima duge noge moze citavu sredinu pokriti kad ih ispruzi. Ordagic ko motoric trci pokrece ekipu , Odbrana beton bosne , bekovi onako par puta je Lazevski ispadao, napad onako solidan vidi se da Krpic jos nije uigran al ima kvalitet snagu mislim da cemo protiv sirokog znati.na cemu smo al sve u svemu nemamo pickastu ekipu ovo su sve borci zestoki momci i moze biti svasta. Bicemo jedna od najcvrscih ekipa u ligi to je sigurno
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2017, 20:21

bar su Husic i Tandir trcali, tj bili su borbeni, vidi se da se bore za mjesto u ekipi
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 15 jul 2017, 20:24

Iskreno mislim da Ordagić odlazi, inače ne bi Osmanagića potpisali nakon što su rekli da je zaključen prelazni rok. Nema veze jer i dalje je solidan tim.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 jul 2017, 20:27

KomunistaTZ je napisao/la:Iskreno mislim da Ordagić odlazi, inače ne bi Osmanagića potpisali nakon što su rekli da je zaključen prelazni rok. Nema veze jer i dalje je solidan tim.
Ne znam da se zna da ce otici ne bi igrao dns pruzila bi se sansa nekom drugom
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2017, 20:49

ispast cemo iz lige, ali ako promijenimo trenera, imat cemo sansu za opstanak, ne veliku, al ipak sansu

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 15 jul 2017, 20:50

Ordagić je Ordagić.
Darku ćemo morati trpiti čitavu sezonu očigledno.
I za Zilkića se nadam da će nešto smisliti Vlado, pa da ne igra.
Tandir kao da se malo promijenio, pokazuje volju, naravno i dalje nema šanse pored Krpića i Husića. Krpa danas ne primi lopte. Husić borben, danas bolji od druge dvojice. Smajić nekim čudom bolje uzima zračne duele nego Krpić i Tandir iako je manji "za glavu". Ćulum nam prema prikazanom neće pomoći u defanzivi, ali ima dobar pas naprijed i djeluje siguran na lopti.

I pored fine ekipe i relativno slabog protivnika mi ništa od igre nismo prikazali i kako sam već pisao da je prisutan "strah od Vlade", ovim danas nije pokazao da ne treba imati brigu.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 15 jul 2017, 21:06

Slabo ovo danas,tri pasa nisu sastavili, Ignjatović i Husić prava pojačanja,ćulum spor,često ispada,zato i pravi puno faulova,daj bože da od njega šta bude,ako ode ordagić ne znam ko može povući i odigrati pas prema naprijed,ako ništa povećana je konkurencija za svaku poziciju u timu,možda Vlado nešto ishemija.

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 15 jul 2017, 21:11

Ako ode Ordagić nakon isteka ugovora je još gora stvar. Ako ostaje neka potpise produženje ugovora, ako ne, sretan mu put ako je van BiH

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jul 2017, 22:25

Po mom skromnom vidjenju generalke istaknuo bih 2 igraca kao prijatno iznebadhenje.
Ignjatovic je pokidao, lik je stijena, i magnet za lopte.ne moze proci ni lopta ni igrac. Takodjer fenomenalan u skoku i u odbrani i u napadu+ sto je dobro komandovao odbranom.
Drugi je muminovic koji je po dqnas pikazanom popravio sigurnost u igri i vidi se da mu je stalo msm da ce premasiri Piriju.
Ostatak ekipe blijedo, neuigrano, vidjela se borbenost, posebno kod igraca se br.23 msm da je to husic, ali u zadnjoj trecini terena smo bezidejni i cini se da cemo tesko do bodova, daj boze da grijesim
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 jul 2017, 22:35

Ko nam je igrač sa brojem 20
Je li to onaj Zukić?

Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 15 jul 2017, 23:25

Msm da je beganoviv. 20ka je dobar nazada naprijed nista 0.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 jul 2017, 23:28

Mortus je napisao/la:Msm da je beganoviv. 20ka je dobar nazada naprijed nista 0.

Zukic stoper
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 jul 2017, 00:18

zlatnakoka je napisao/la:Ordagić je Ordagić.
Darku ćemo morati trpiti čitavu sezonu očigledno.
I za Zilkića se nadam da će nešto smisliti Vlado, pa da ne igra.
Tandir kao da se malo promijenio, pokazuje volju, naravno i dalje nema šanse pored Krpića i Husića. Krpa danas ne primi lopte. Husić borben, danas bolji od druge dvojice. Smajić nekim čudom bolje uzima zračne duele nego Krpić i Tandir iako je manji "za glavu". Ćulum nam prema prikazanom neće pomoći u defanzivi, ali ima dobar pas naprijed i djeluje siguran na lopti.

I pored fine ekipe i relativno slabog protivnika mi ništa od igre nismo prikazali i kako sam već pisao da je prisutan "strah od Vlade", ovim danas nije pokazao da ne treba imati brigu.
Ne znam jesi li gledao utakmicu ili ti je neko prepričao tok igre. Kao prvo protivnik je po mjeri dobar i jak. Sedam pripremnih utakmica sedam pobjeda izmedju ostalih i Krupu dobili, proguglaj malo. Culum tri dana trenirao ali vidis da u tri koraka stize dosta toga. U zraku neprikosnoven a po zemlji ispruži nogu na centru dofati je u šesnaestercu. Ako dostigne formu biće extra, a iskustva mu ne fali. Husic borben ali treba da igra vise po strani Krpic željan vise nego ikad golova i igre. Sve u svemu prvo poluvrijeme ok,drugo čuvanje rezultata kao na prvenstvenoj utakmici. Zato je ovo danas i bila generalka pred Široki. Ja sam zadovoljan posebno Harijem i Ignjatovicem koji su kao tandem extra.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jul 2017, 01:59

Sta ti je rec' konkurencija, Tandir za polusezonu nije pretrcao kao danas i pritiska vrsio na zadnju liniju. Ja sam zadovoljan stoperima i Azirom, a ne mogu nikako da se otmem utisku da je Beganovic bolji bek od Todorovica. Frajer mi je totalno nedorecen, korak naprijed nazad dva, al' bukvalno. Krpa ce doci na svoje, Husic ima nesto, formacija ludilo. Vlado ko Boga te molim, ako citas ovo, prestani da eksperimentises sa formacijama kojih ni na "FIFA 2017" nema. Imas beton ekipu i igra uospte nije losa, a ovo je poslije Sarajeva kuci drugi put da izvodis neke nebuloze na terenu. Sve mi se cini da je Kalezic razlog tome, i ako zaista jeste, izbaci ga, imas i vise nego dostojne zamjene na klupi. Vlado vjerujemo ti!
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.