Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ma save je poznat po tome da samo kritikuje nase reprezentativce
po njegovom, oni treba da provode sve vrijeme u teretani i da budu fokusirani iskljucivo na kosarku
bez ikakvih izjava, bez slavlja na klupi kada saigrac postigne poene, npr trica, zakucavanje, blokada itd
jer toboze, to ce ih kostat karijere, to ne valja itd :urnebes: :urnebes:
Musa ovom izjavom pokazuje liderstvo, ma koliko to cudno zvucalo za jednog 18-godisnjaka, ima takav nacin razmisljanja da zeli biti lider ekipe, jer zna i sam koliko ova nacija ocekuje od njega u buducnosti
po njegovom, oni treba da provode sve vrijeme u teretani i da budu fokusirani iskljucivo na kosarku
bez ikakvih izjava, bez slavlja na klupi kada saigrac postigne poene, npr trica, zakucavanje, blokada itd
jer toboze, to ce ih kostat karijere, to ne valja itd :urnebes: :urnebes:
Musa ovom izjavom pokazuje liderstvo, ma koliko to cudno zvucalo za jednog 18-godisnjaka, ima takav nacin razmisljanja da zeli biti lider ekipe, jer zna i sam koliko ova nacija ocekuje od njega u buducnosti
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I biće aBd, jer ovakav karakter i talenat imaju samo najveći. Dokaz talenta i da sve ovo nije šuplja, je to da je prvu tekmu prekucao i to kao najmlađi, svjetski talenat i ako ovako nastavi nba karijera je gotova stvar.Chinaglia je napisao/la:ma save je poznat po tome da samo kritikuje nase reprezentativce
jer toboze, to ce ih kostat karijere, to ne valja itd![]()
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
naravno, postoje i oni kao save, koji ce reci da iz Dzanana progovara egoizam itd
Polako, nadoči ćeteChinaglia je napisao/la:naravno, postoje i oni kao save, koji ce reci da iz Dzanana progovara egoizam itd

Prerano se nameće kao lider i stavlja sebi neki teret na leđa. Razumljivo je da gori od dokazivanja, ali vidjet ćemo braciku za nekih 5-6 godina kad omiriše neke stvari koja će priča biti. ja mu želim sve najbolje, da bude naš najbolji igrač ever, ali treba naći netkoga da mu malo preda neke stvari, nekog starijeg i iskusnijeg.
Primjetio sam da je negdje spomenuto da je ovo sinoć bila druga utakmica, pa se pitam koji je rezultat bio prve?
Da mu donesemo gusle, pa da ga pohvališ? Ne budi naporan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Nju ne smijemo izgubiti, ona mora biti u reprezentaciji
http://www.bhbasket.ba/miss-basket-od-o ... -dah-foto/
http://www.bhbasket.ba/miss-basket-od-o ... -dah-foto/
niko od nas ne moze znati kako ce se Dzanan ponasat kada vidi svijeta, odnosno kada ode u NBA, mozda ga slava ponese, pa se promijeni kao osoba, al za sada, njegov karakter i nacin razmisljanja je za pohvalu, a samo ograniceni ljudi mogu pogresno shvatit izjavu da zeli imat vise prstenova od Jordana, da zeli bit bolji igrac, kako je vec glasila izjava, a to nije problem samo BiH i balkana, toga ima svugdje u svijetu
pametan covjek ce to protumacit kao ambiciju, cilj, a ne kao da je momak ufuran i slicno
ova sadasnja izjava, za koju save kaze da je pateticna, moze se protumacit na vise nacina, a sve bolji od boljeg i to je za pohvalu, nikako za negativnu konotaciju, ali dobro, sto ljudi, sto cudi...
pametan covjek ce to protumacit kao ambiciju, cilj, a ne kao da je momak ufuran i slicno
ova sadasnja izjava, za koju save kaze da je pateticna, moze se protumacit na vise nacina, a sve bolji od boljeg i to je za pohvalu, nikako za negativnu konotaciju, ali dobro, sto ljudi, sto cudi...
Upravo. I naravno da je to 'ponasanje' maximalno preuvelicano jer amebe poput saveta nadju najobicniju mogucu izjavu i predstave je u losem svijetlu i valja napisati minimalno pet postova da amebi nesto objasnis. Recimo oko onog sa Jordanom je ispisano 20-tak postova, mislim smijesno nesto. Slavlje protiv Partizana, fin broj postova. I tako dalje.Chinaglia je napisao/la:niko od nas ne moze znati kako ce se Dzanan ponasat kada vidi svijeta, odnosno kada ode u NBA, mozda ga slava ponese, pa se promijeni kao osoba, al za sada, njegov karakter i nacin razmisljanja je za pohvalu, a samo ograniceni ljudi mogu pogresno shvatit izjavu da zeli imat vise prstenova od Jordana, da zeli bit bolji igrac, kako je vec glasila izjava, a to nije problem samo BiH i balkana, toga ima svugdje u svijetu
I kad neko udje na temu i vidi da je glavna tema ponasanje, pa naravno da ce se covjek zapitati.
gdje li je i šta radi Alex Renfroe 

O hoce li dolazit Renfore? Pročitao sam negdje da dolazi 14. jula al nema ga 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ako ne dodje uzet mu pasos
Nema sanse da ce dobit ugovor u nekoj dobroj ekipi u Evropi bez naseg pasosa
I prijaviti fiba pa neka plati 50 000 kao onda bremerMElloo je napisao/la:Ako ne dodje uzet mu pasos
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Stig'o Renfroe 

-
- Kontakt:
Evo Refkeee evoo ludilaaaa
heheee

Vrlo zanimljive metode duleta..Kakvu li ce lektiru aticu potrefiti
Ja ne znam šta će Atić dobiti ali Nurkić bi dobio "Družina Pere Krvržice" 

thulkazal je napisao/la:Ja ne znam šta će Atić dobiti ali Nurkić bi dobio "Družina Pere Krvržice"

Jezeva kucica bi njemu mjera bila...thulkazal je napisao/la:Ja ne znam šta će Atić dobiti ali Nurkić bi dobio "Družina Pere Krvržice"
nema potpisa
Mirzi PinokioAdmir_Sa je napisao/la:Jezeva kucica bi njemu mjera bila...thulkazal je napisao/la:Ja ne znam šta će Atić dobiti ali Nurkić bi dobio "Družina Pere Krvržice"

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, prisonbreak i 17 gostiju.