FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijakKladusa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudi ocekuju da napadamo Aik, a ljudi duplo jaci od nas. Msm da sa nulom moramo biti prezadovoljni, jer jedan go u Stockholm-u i u trecem smo kolu 90%. Slavkino izbi je sigurno bilo jos jace zbog onog u Crnoj Gori. Kako god podvucem crtu, i vidim nas u trecem predkolu.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Ja sam siguran da ljudi u klubu znaju sta trebaju da rade. Raja je pisala i pisat ce svasta oduvijek bilo. Ulaganje u ekipu prije svega a to znaci platiti kvalitetne igrace koji ce donijeti samim tim bolju igru. Besirevici, Kajkutu, Ordagici, Projici sve je to talasika samo takva. Zar nije bolje naci jednog kvalitetnog igraca za platu od 10.000 KM lupam, nego pet levata s platom od 2.000KM a nikakve koristi od njih.
Svake godine se pise ista prica a tapka se u mjestu.Ovo nije kritika nego je ovo nesto sto Zeljo treba da ima a ne da svake godine evropu bolje odigra Siroki, Zrinjski a mi pricamo o nekom postenju ne znamo dva pasa odigrati.
Svake godine se pise ista prica a tapka se u mjestu.Ovo nije kritika nego je ovo nesto sto Zeljo treba da ima a ne da svake godine evropu bolje odigra Siroki, Zrinjski a mi pricamo o nekom postenju ne znamo dva pasa odigrati.
Kad Široki ispadne,a Željo prođe u 3.pretkolo volio bih čut tvoj komentarBorreli je napisao/la:Aik je Real blago receno bas opasna ekipa. Ubice ih Braga nece znati gdje su.Mi da smo otisli u Skotsku protiv Aberdena ubili bi nas 4 razlike. Znaci moze se kad se pametno ulaze u igracki kadar. Siroki koji je radio "mutne" radnje igra bara bara s Skotima, koje pametan shvatit ce. A mi koji smo "transparetni" ne mozemo napraviti akciju protiv strasnih Svedana.

Stvarno si ozbiljan da mislis da imamo sanse da prodjemo? Kapa do poda....nellic07 je napisao/la:Kad Široki ispadne,a Željo prođe u 3.pretkolo volio bih čut tvoj komentarBorreli je napisao/la:Aik je Real blago receno bas opasna ekipa. Ubice ih Braga nece znati gdje su.Mi da smo otisli u Skotsku protiv Aberdena ubili bi nas 4 razlike. Znaci moze se kad se pametno ulaze u igracki kadar. Siroki koji je radio "mutne" radnje igra bara bara s Skotima, koje pametan shvatit ce. A mi koji smo "transparetni" ne mozemo napraviti akciju protiv strasnih Svedana.
Mnogi su tako govorili da ce mo dobit po guzici od Ferencvaros pa smo na kraju ih momacki hebali, samo za razliku tad je ekipa imala muda, karakter, igrala je srcem ginula su Zeljina djeca sa Amirom,Bajom, Memijom, Dadom,Dzenisom, Kvesom, i kokotom, i Dzelmom uz Odovica pod cim smo vodstvom igrali naljepsi nogomet u Ligi , velika je razlika izmedju te ekipe i ove sadasnje , nisam nija nesto optimista pred revnas , ali da je je Aik tolko mocan nije , samo neka nasi igraci pokazu muda neka pogledaju utakmicu sa Ferencvarosom kako su djeca ginula bice im jasno sta im je cinitBorreli je napisao/la:Stvarno si ozbiljan da mislis da imamo sanse da prodjemo? Kapa do poda....nellic07 je napisao/la:Kad Široki ispadne,a Željo prođe u 3.pretkolo volio bih čut tvoj komentarBorreli je napisao/la:Aik je Real blago receno bas opasna ekipa. Ubice ih Braga nece znati gdje su.Mi da smo otisli u Skotsku protiv Aberdena ubili bi nas 4 razlike. Znaci moze se kad se pametno ulaze u igracki kadar. Siroki koji je radio "mutne" radnje igra bara bara s Skotima, koje pametan shvatit ce. A mi koji smo "transparetni" ne mozemo napraviti akciju protiv strasnih Svedana.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sve si rekao velika razlika. Trener Oda, djeca s karakterom! pa milion tackica.....
Nasi su i sinoc pokazali borbu od prvog do zadnjeg minuta,ali to nije dovoljno kad je protivnik kvalitetniji od tebe. Samo uz veliku dozu srece mozemo do treceg pretkola. Ipak,treba vjerovati dok postoji i 1% sansi. I da ispadnemo nije velika sramota osim ako nas ne odvoje od zivota. Bitno je da u ligi krenemo sa pobjedom jer ne smijemo puno kiksati pogotovo kuci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Za ove sto samo brane ili pisu protiv uprave.
Da ja vama otvorim temu ?
Nova uprava vs stare uprave
(beef 1)
Da ja vama otvorim temu ?
Nova uprava vs stare uprave
(beef 1)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Braco mila, ja cu vam reci nesto, kao veliki kladionicar, vise od 15 godina se kladim, utakmica i utakmica AIK cekao na tiketu, ljudi ako ne zabiju gol do 20'/30 minute oni ne mogu meda, nervozni budu i to mi moramo iskoristiti na nekom kontra napadu, sve u svemu ljudi nadati se, nadati se 

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Nakon pregledanog snimka sam još sigurniji da smo odigrali baš dobru utakmicu i da smo napokon izgledali kao ozbiljna ekipa koja ima glavu i rep, odavno nismo tako izgledali. Petroviću ovoga puta pripisujem većinu zasluga za taj rezultat koji nas ostavlja u igri, nakon svih kritika ipak treba i pohvaliti kada ima razloga za to.manijakKladusa je napisao/la:Ljudi ocekuju da napadamo Aik, a ljudi duplo jaci od nas. Msm da sa nulom moramo biti prezadovoljni, jer jedan go u Stockholm-u i u trecem smo kolu 90%. Slavkino izbi je sigurno bilo jos jace zbog onog u Crnoj Gori. Kako god podvucem crtu, i vidim nas u trecem predkolu.
Nikako se ne smije zaboraviti činjenica da smo slabiji nego prošle sezone i da smo igrali bez dva igrača koji su kombinovano zabili 24 i namjestili 21 gol u proteklih godinu dana.
U revanšu je sve moguće, AIK jeste favorit, ali ako ćemo već ispadati, neka to bude sa stilom a ne sa poklonjenim golovima i amaterskim greškama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja upravi zamjeram samo jedno jer su znali vec 3-4 mjeseca da Lendric ide poslije prvog pretkola i da su trebali vrebati nekog napadaca koja bi bio ravnopravna zamjena a samim tim da uleti da igra evropu. Neki kvalitetan spic je bio vazniji i bice od lijevog beka.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Kakve ovo veze ima sa ekipom koja u startnih 11 protiv Aberdina ima 7 igrača do 25 godina, 5 igrača do 23 godine, osnova ekipe haman lokalci ? Ustaše, da, ali dobro rade sa mladima i sa relativno malo novca ( Zrinjski strašno guraju, ove baš i ne ) napravili ekipu koja nas rasu ko rižu u kupu. Doveli stručnog trenera koja zna šta hoće.Monci je napisao/la: Možete misliti šta god hoćete, i da sam u upravi ili nisam, nebitno je, kome se da neka pročita moje postove od ranije skontaće. Ovaj što spominje Široki...pogledaj samo kaznu koju su dobili, i kako se na kraju završi. Vidjećemo i kada liga počne kome će se i kako suditi.
Ja sam legalista u životu, sve radim pošteno i transparentno, i podržavam po tom pitanju upravu 100%. U mnogo drugih stvari se ne slažem, ali mi ne pada na pamet da po forumima to pišem, da dušmani čitaju i naslađuju se. Vi znate zašto i za koga napadate ovdje, ali svakome njegovo...
Ne bih u daljnje polemike ulazio, svako ima pravo da misli šta hoće, ali isto tako ovdje smo nebitini, piše nas desetorica, i kao pitamo se za nešto...smješno...
Kakve veze ima tvoja priča sa ovim o čemu ja pišem ? A da ne idemo u dobrom smijeru se vidjelo odavno, to što neko misli da je kritika Ćenana, Nikolića i Petrovića nenormalna to je već njegov problem i kao što reče, svakome njegovo.
Zrinjski nas prekucao, tri titule u zadnje četiri godine.
Gubitnički mentalitet, gubimo Europu i titulu u zadnja tri kola, koji nikad nismo imali
Dobra posjeta, tradicionalno jaka akademija, ima para, a ekipa puna polovnjaka, samo jednog igrača možeš prodati - Vecu
Sve navedeno su produkti ozbiljnih grešaka, jer AMATERI odlučuju o fudbalu, esenciji kluba, a kada se na iste ukaže onda je neko dušman i plaćenik. Pošteno, samo je za mene gore navedeno mnogo veći dušmanluk. Dušmanluk koji ne mogu sebi da objasnim, a pokušavam.
Ja ovo pišem skoro dvije godine ( klix, nešto malo **** - al tamo vlada jednoumlje pa izbjegavam, nervira me ), jer se vidi da fudbal štima i neće štimati dok su ovakve konstalacije snaga.
Misimović ili bilo ko iz uprave nisu uspjeli jer su u svojim firmama zapošljavalji nestručne ljude ili radili sa laicima volonterima, nego su dovodili i radili sa ljudima iz STRUKE, na žalost taj poslovni koncept nije preslikan na Željezničar.
Da sumiramo, ja sam dušman, jer ovo pišem, a ti si dobronamjeran jer ovo pravdaš. Stavi prst na čelo pa razmisli, neko je definitivno blesav ovdje.
- manijakKladusa
- Kontakt:
Tu se potpuno slazem sa tobom, kad je ovo zadnje u pitanju. Skupit m*da i ako padamo, padamo sa stilom, a ne ko kakav federalni prvoligas. Al ja vjerujem u prolaz, vec sam uzbudjen zbog cetvrtka. Gledam malo kvote 1,50 na Aik. Kvota koja najcesce padaVirtu4l je napisao/la:Nakon pregledanog snimka sam još sigurniji da smo odigrali baš dobru utakmicu i da smo napokon izgledali kao ozbiljna ekipa koja ima glavu i rep, odavno nismo tako izgledali. Petroviću ovoga puta pripisujem većinu zasluga za taj rezultat koji nas ostavlja u igri, nakon svih kritika ipak treba i pohvaliti kada ima razloga za to.manijakKladusa je napisao/la:Ljudi ocekuju da napadamo Aik, a ljudi duplo jaci od nas. Msm da sa nulom moramo biti prezadovoljni, jer jedan go u Stockholm-u i u trecem smo kolu 90%. Slavkino izbi je sigurno bilo jos jace zbog onog u Crnoj Gori. Kako god podvucem crtu, i vidim nas u trecem predkolu.
Nikako se ne smije zaboraviti činjenica da smo slabiji nego prošle sezone i da smo igrali bez dva igrača koji su kombinovano zabili 24 i namjestili 21 gol u proteklih godinu dana.
U revanšu je sve moguće, AIK jeste favorit, ali ako ćemo već ispadati, neka to bude sa stilom a ne sa poklonjenim golovima i amaterskim greškama.

Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Bilo bi lijepo da izađe neko saopštenje vezano za stadion, ne vjerujem da je Hadžiosmanović sjedio skršenih ruku svo ovo vrijeme, bar da kaže kakvi su planovi za jug ili za travnjak i ima li nekih kontakata sa savezom i UEFA-om.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Našu šansu u revanš meču vidim ako napravimo neke iznenadne rotacije u postavci i u samom načinu igre. Recimo, volio bih vidjeti Zeca, koji je brži od njihovih štopera, na poziciji špica, a Stanića na desnom krilu od samog početka. Ovi što su pratili njihove utakmice na domaćem terenu su saglasni da su ofanzivniji kad igraju kući, da štoperi izlaze daleko od svog gola. Tu vidim šansu sa isturenim brzonogim Zecom da im poremeti igru i da im bude stalna prijetnja. Ne smijemo im dozvoliti da igraju svoju igru i to odmah na startu meča.
Zamolio bih ekipu 1921 da snimi jednu izjavu Slavka i pusta svaki put isto. Inace vrti dvije recenice koje pocinju s sigurno vidite..itd.... To je samo moj prijedlog.
Mi smo jedini klub koji još uvijek nije pristao na ugovor sa BH Telecomom. Naši traže više od 10.000 KM po utakmici i moguće je da protiv GOŠKa ne bude prenos.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pametnoVirtu4l je napisao/la:Mi smo jedini klub koji još uvijek nije pristao na ugovor sa BH Telecomom. Naši traže više od 10.000 KM po utakmici i moguće je da protiv GOŠKa ne bude prenos.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.