Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja ustajem u 5h na posao ,tako da cete svi biti uteftereni,doduse @Marsal nece ni spavati veceras vrlo vjerovatno 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
odakle polazi korteo? vils?
- Marsal
- Kontakt:
Večeras Kontrin nastup najviše obećava.topnik1 je napisao/la:Ja ustajem u 5h na posao ,tako da cete svi biti uteftereni,doduse @Marsal nece ni spavati veceras vrlo vjerovatno
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ovde u Mostaru svaki nastup obećavaMarsal je napisao/la:Večeras Kontrin nastup najviše obećava.topnik1 je napisao/la:Ja ustajem u 5h na posao ,tako da cete svi biti uteftereni,doduse @Marsal nece ni spavati veceras vrlo vjerovatno

Postano iz vreće
Kontra je Hercegovac? Sad mi je sve jasno. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Marsal
- Kontakt:
Mi u Zenici ne volimo Hercegovce, ali dobar je Kontra.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zato volite nas iz Republike Srpske,Miljan Rakos drago mi jeMarsal je napisao/la:Mi u Zenici ne volimo Hercegovce, ali dobar je Kontra.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja znam da nas Sarajlije niko ne voli u Zenici, TZ i ostalim gradovima, jednom sam otišao sa klubom na tekmu i kamenovali su nas i gađali razbijenim pivskim flašama 

Dodji u doboj i osjecaj se kao kod kuce jos ako volis popiti bujrum,i Marsal stize sqmo dok se vrnem iz AustrijeAA23 je napisao/la:Ja znam da nas Sarajlije niko ne voli u Zenici, TZ i ostalim gradovima, jednom sam otišao sa klubom na tekmu i kamenovali su nas i gađali razbijenim pivskim flašama

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne volite vi ni sami sebeAA23 je napisao/la:Ja znam da nas Sarajlije niko ne voli u Zenici, TZ i ostalim gradovima, jednom sam otišao sa klubom na tekmu i kamenovali su nas i gađali razbijenim pivskim flašama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dje hos ja kada ugostim nemoze biti lose ni da hocesanell je napisao/la:Gdje se to sjedi ?
Marsal je napisao/la:dobar je Kontra.![]()
![]()

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Brokula je napisao/la:Ne volite vi ni sami sebeAA23 je napisao/la:Ja znam da nas Sarajlije niko ne voli u Zenici, TZ i ostalim gradovima, jednom sam otišao sa klubom na tekmu i kamenovali su nas i gađali razbijenim pivskim flašama
Pa vala ne znam šta da ti kažem iskreno, imaš papke, a imaš i normalne ljude, jedni se ne vole, drugi su udure
Gdje si ti na utakmici ?Brokula je napisao/la:
Ne volite vi ni sami sebe
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Juče? Gledo.anell je napisao/la:Gdje si ti na utakmici ?Brokula je napisao/la:
Ne volite vi ni sami sebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Haj nek ti bude, sutra u 8:30 budi tu.
Brokula +
Maršal +
Harika +
Ramsey16 +
AA23 +
dark44 +
anell +
topnik1 +
bega_afc -
Quaterbeck - ima li potrebe pisati
Kontraa -
Artetitis -
Rosicky -
Brokula +
Maršal +
Harika +
Ramsey16 +
AA23 +
dark44 +
anell +
topnik1 +
bega_afc -
Quaterbeck - ima li potrebe pisati

Kontraa -
Artetitis -
Rosicky -
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Chelsea have granted permission to Diego Costa and Nemanja Matic to miss their pre-season tour
Uvijek ista ekipa na udaru minusa 

Da nisi dolazio kad u Krajinu?AA23 je napisao/la:Ja znam da nas Sarajlije niko ne voli u Zenici, TZ i ostalim gradovima, jednom sam otišao sa klubom na tekmu i kamenovali su nas i gađali razbijenim pivskim flašama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.