Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Raja kako se kupuju online kodovi za PS4? Jel za svaku igricu posebno kod ili? Kako to vec ide? Nisam upucen u to, a hocu pokloniti jednom djecaku kao poklon.
- chelsea358
- Kontakt:
Mozes kupiti kupon od 10 dolara,20 dolara i 50 ako mu je US account,ili u funtama ili kunama zavisi od akaunta.Ukucas kod koji dobijes i mozes kupit sta hoces.19FKS46 je napisao/la:Raja kako se kupuju online kodovi za PS4? Jel za svaku igricu posebno kod ili? Kako to vec ide? Nisam upucen u to, a hocu pokloniti jednom djecaku kao poklon.
- Illmatic09
- Kontakt:
Koji PW treba za skidanje igrica sa ove stranice? Neko je stavljao ovdje.
https://pcgames-download.com
Ima na humble bundle sad za 6 eura moze da se kupi hrpa kamkomovih igara, resi 0, 1 hd, 6, zadnji dmc itd. Odlican deal
naprijed rejal
pa pise na stranici od svake igre, gledaj malo boljeIllmatic09 je napisao/la:Koji PW treba za skidanje igrica sa ove stranice? Neko je stavljao ovdje.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da li neko ima link za Nba 2k14 da je siguran? Hvala unaprijed. 

- Illmatic09
- Kontakt:

Eto vidiš nisam obračao pažnju i istraživao dovoljno. Hvala u svakom slučaju!
Treba mi info-pomoc ako je neko upucen 
Vidim na Originu da je za ME Andromeda dao neki popus na deluxe i standard edition izdanja?
Znali neko do kada je ovo? Da li je full verzija ili neki demo ne razumijem bas najbolje...
I drugo pitanje je, da li je u igri inace ubacen onaj face patch koji je izasao ili bi se morao download-kupiti negdje posebno...
Hvala

Vidim na Originu da je za ME Andromeda dao neki popus na deluxe i standard edition izdanja?
Znali neko do kada je ovo? Da li je full verzija ili neki demo ne razumijem bas najbolje...
I drugo pitanje je, da li je u igri inace ubacen onaj face patch koji je izasao ili bi se morao download-kupiti negdje posebno...
Hvala

full igra naravno, to je njihov Action sale, mozda 10ak dana traje, pojma nemamreeds je napisao/la:Treba mi info-pomoc ako je neko upucen
Hvala
svi updejti koji su izasli su u igri, dobijas najnoviju verziju sa svim prethodnim updejtima sto ukljucuje i face patch
updejti za igre su besplatni, placas ekspanzije, DLC-ove etc.

nocna trka u Monaku

Pade PS4 (nije PRO) na 500 KM.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da sam sačekao još šest mjeseci pa da uzmem po toj cijeni.High je napisao/la:Pade PS4 (nije PRO) na 500 KM.

Jesi ti zadovoljan sa svojom konzolom?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:![]()
nocna trka u Monaku

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva sinhronizacija cijena - i Target i Domod i SD - po 500 KM.arelinho je napisao/la:Da sam sačekao još šest mjeseci pa da uzmem po toj cijeni.High je napisao/la:Pade PS4 (nije PRO) na 500 KM.![]()
![]()
Ne znam koliko mogu biti zadovoljan, jer je nisam upalio ni 10-ak puta, a kupio sam je prošlog mjeseca. Čekam zimu, kad završim s pisanjem. Kako tebe služi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ono kad sam uzeo igrao stalno i bilo sve ok. I onda je nisam upalio mjesec dana pa kada sam krenuo da upalim vidim da ne mogu spojiti joysticke sa konzolom. Mislio sam da je do joysticka i pošaljem ih u ovlašteni servis. Dok sam pričao sa njima iz Orašja govori mi momak da je ona sancta domenica preuzela taj ovlašteni servis i da su oni sada ovlašteni servis za BiH. On mi govori da pošaljem joystick pa će vidjeti šta je problem. Probao on tamo i na njihovim konzolama radio normalno pa me zove i govori da mu pošaljem konzolu i garanciju i tako ja uradim. Poslije dva dana me on zove i govori druže ne mogu ti ja ovo popravljati jer slabo dijelova ima ja ću tebi poslati novu konzolu sa novom garancijom. Meni vala to više i odgovara.High je napisao/la:Kakva sinhronizacija cijena - i Target i Domod i SD - po 500 KM.arelinho je napisao/la:Da sam sačekao još šest mjeseci pa da uzmem po toj cijeni.High je napisao/la:Pade PS4 (nije PRO) na 500 KM.![]()
![]()
Ne znam koliko mogu biti zadovoljan, jer je nisam upalio ni 10-ak puta, a kupio sam je prošlog mjeseca. Čekam zimu, kad završim s pisanjem. Kako tebe služi?
Tako da su mi dali novu konzolu sa kojom sa zadovoljan. Evo radi uredno i igram trenutne fife. Čekam septembar pa da mogu uzeti novu fifu i nba.

Meni je drago što je SD došla i kod nas. Imtec sam uvijek zaobilazio, kao i Target, mada sam, eto, i ja najviše Domodu vjerovao. Za Imtec i Target sam znao da kupuju polovne konzole i bio sam siguran da ih samo fino upakiraju i prodaju kao nove. Eto, sad je najsigurnija SD.arelinho je napisao/la:
Ono kad sam uzeo igrao stalno i bilo sve ok. I onda je nisam upalio mjesec dana pa kada sam krenuo da upalim vidim da ne mogu spojiti joysticke sa konzolom. Mislio sam da je do joysticka i pošaljem ih u ovlašteni servis. Dok sam pričao sa njima iz Orašja govori mi momak da je ona sancta domenica preuzela taj ovlašteni servis i da su oni sada ovlašteni servis za BiH. On mi govori da pošaljem joystick pa će vidjeti šta je problem. Probao on tamo i na njihovim konzolama radio normalno pa me zove i govori da mu pošaljem konzolu i garanciju i tako ja uradim. Poslije dva dana me on zove i govori druže ne mogu ti ja ovo popravljati jer slabo dijelova ima ja ću tebi poslati novu konzolu sa novom garancijom. Meni vala to više i odgovara.
Tako da su mi dali novu konzolu sa kojom sa zadovoljan. Evo radi uredno i igram trenutne fife. Čekam septembar pa da mogu uzeti novu fifu i nba.![]()
Kako sam dobio informaciju valjda i Domod je uzimao/uzima konzole od SD pa da oni prodaju u svojim radnjama. Meni je Domod bio dobar jer sam mogao kod njih na rate uzeti, ali da ne ide preko kreditne kartice već preko firme. U većini ostalih radnji mora biti kreditna kartica. SD je ozbiljna firma i drago mi je što su došli kod nas. Kod njih ću uzeti te nove igre kada izađu.High je napisao/la:Meni je drago što je SD došla i kod nas. Imtec sam uvijek zaobilazio, kao i Target, mada sam, eto, i ja najviše Domodu vjerovao. Za Imtec i Target sam znao da kupuju polovne konzole i bio sam siguran da ih samo fino upakiraju i prodaju kao nove. Eto, sad je najsigurnija SD.arelinho je napisao/la:
Ono kad sam uzeo igrao stalno i bilo sve ok. I onda je nisam upalio mjesec dana pa kada sam krenuo da upalim vidim da ne mogu spojiti joysticke sa konzolom. Mislio sam da je do joysticka i pošaljem ih u ovlašteni servis. Dok sam pričao sa njima iz Orašja govori mi momak da je ona sancta domenica preuzela taj ovlašteni servis i da su oni sada ovlašteni servis za BiH. On mi govori da pošaljem joystick pa će vidjeti šta je problem. Probao on tamo i na njihovim konzolama radio normalno pa me zove i govori da mu pošaljem konzolu i garanciju i tako ja uradim. Poslije dva dana me on zove i govori druže ne mogu ti ja ovo popravljati jer slabo dijelova ima ja ću tebi poslati novu konzolu sa novom garancijom. Meni vala to više i odgovara.
Tako da su mi dali novu konzolu sa kojom sa zadovoljan. Evo radi uredno i igram trenutne fife. Čekam septembar pa da mogu uzeti novu fifu i nba.![]()
Dobro je pa si dobio novu konzolu.arelinho je napisao/la:
Kako sam dobio informaciju valjda i Domod je uzimao/uzima konzole od SD pa da oni prodaju u svojim radnjama. Meni je Domod bio dobar jer sam mogao kod njih na rate uzeti, ali da ne ide preko kreditne kartice već preko firme. U većini ostalih radnji mora biti kreditna kartica. SD je ozbiljna firma i drago mi je što su došli kod nas. Kod njih ću uzeti te nove igre kada izađu.

Pa mislim da neće biti nikakve razlike bar 2-3 godine, a ako bude kakve razlike biće samo u vezi rezolucije kao što je i sada. Inače ps4 je konzola za 4K televizore i ono tada se vidi manja razlika. Očekujem da prate i u narednom periodu.High je napisao/la:Dobro je pa si dobio novu konzolu.arelinho je napisao/la:
Kako sam dobio informaciju valjda i Domod je uzimao/uzima konzole od SD pa da oni prodaju u svojim radnjama. Meni je Domod bio dobar jer sam mogao kod njih na rate uzeti, ali da ne ide preko kreditne kartice već preko firme. U većini ostalih radnji mora biti kreditna kartica. SD je ozbiljna firma i drago mi je što su došli kod nas. Kod njih ću uzeti te nove igre kada izađu.Nego, reci mi dokad će igre za običnu četvorku pratiti igre za ovu PRO?
Kada izađe i ps5 očekujem da i tada bude podrška dobra za ps4 igre. Jer ps4 spada u novu tehnologiju pa je lakše održavati podršku i praviti igre za nju jer nema puno promjena. Iskreno mislim da možemo biti mirni pa sigurno još 4-5 godina što je dobar period.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trebale bi mi neke igre koje se na jednom pc-u mogu igrati u dvoje, ono standardno tastatura + dzojstik, a da to nisu PES, FIFA i NBA... ?
Mogu biti i malo starije.
Pucačine, trke, bilo šta...

Pucačine, trke, bilo šta...
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.