FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO MOJA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 avg 2010, 20:15

Dove87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.
On je nominalno prvi čovjek kluba i izlijetao je sa mnogim obećanjima i furačkim pričama bez pokrića. Ostale ni ne vidimo nikad u medijima, ni njihove priče, obećanja. I to što se sada o ovome govori nije isključivo zbog poraza u Travniku i Tuzli. Daj Bože da je tako i da mi izmišljamo sav taj amaterizam i letargičnost.
A u cemu je problem pa ti ljudi kritike od vas dobivaju i haman pocinjem razmisljat da zelite upravu da ode?
U cemu je problem ne znam? Jel se ovako nesto i desilo kad su otjerali Osima jer je gostujuce dvje izgubio prije par godina?

Po meni klub je najaci u drzavi do daljnjeg. Ako je najaci, po meni je super. Sve je kako treba. Od ovakve price po forumima dolazi do odlaska trenera i uprave...
drug djeca mlate gluposti nek samo ovo stave na papir i sve ce im biti jasno koliko iznose mjesecni troskovi kluba a koliko klub zaradjuje i tada ce vidjeti da odnekud sa neba pada oko 50 000 a na ovom vremenu to su velike pare

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 20:20

Dove87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.
On je nominalno prvi čovjek kluba i izlijetao je sa mnogim obećanjima i furačkim pričama bez pokrića. Ostale ni ne vidimo nikad u medijima, ni njihove priče, obećanja. I to što se sada o ovome govori nije isključivo zbog poraza u Travniku i Tuzli. Daj Bože da je tako i da mi izmišljamo sav taj amaterizam i letargičnost.
A u cemu je problem pa ti ljudi kritike od vas dobivaju i haman pocinjem razmisljat da zelite upravu da ode?
U cemu je problem ne znam? Jel se ovako nesto i desilo kad su otjerali Osima jer je gostujuce dvje izgubio prije par godina?

Po meni klub je najaci u drzavi do daljnjeg. Ako je najaci, po meni je super. Sve je kako treba. Od ovakve price po forumima dolazi do odlaska trenera i uprave...
Jarane, ja koliko vidim ovdje niko ne tjera Osima niti njemu bilo šta prigovara na njegov rad.
Što se mene licno tice volio ih Osima doživotno vezati ugovorom za Želju ako je ikako to moguce, pa makar igrali u 5 ligi.
Ali ne može jedan covjek raditi poslove za druge.
Pricamo o upravi koja ne prati Osima, a ona to može i mora raditi...da svaki danom podiže Želju na veci nivo.
Svaka im cast za prošlogodišnji marketing u vidu projekta Željo TV i napucavanju euforije.
Ali treba nastaviti u tom pravcu, ne kažem da treba ponovo zavrtiti emisije ali nešto se može smisliti.
Jaki sponzori se moraju obezbjediti ako želimo jak i stabilan klub.
Nece valjda Šef strucnog štaba pored svog posla ganjati još i sponzore i lovu za klub.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 20:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:momcima koji rade sajt, klub daje pare, nebitno sada koliko ;)
Vidim da su te vec demantovali...ako slucajno neko iz uprave kaze da daje pare za ljude koji rade na sajtu, to znaci da uzima sebi pare...a kada bi saznali da se to radi sajta onda najvrerovatnije ni bilo, barem ne ovih ljudi koji sljakaju vec godinu dana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2010, 20:25

Seyo_TM je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:momcima koji rade sajt, klub daje pare, nebitno sada koliko ;)
Vidim da su te vec demantovali...ako slucajno neko iz uprave kaze da daje pare za ljude koji rade na sajtu, to znaci da uzima sebi pare...a kada bi saznali da se to radi sajta onda najvrerovatnije ni bilo, barem ne ovih ljudi koji sljakaju vec godinu dana...
ja sam imao drugacije informacije, al hajd nebitno ...
Za zivot cijeli!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 20:31

Koliko znam, FK Željezničar.com je napravila i uređuje grupa entuzijasta,fanatika i "bolesnika" Želje koja je shvatila da ako bude cekala neciju pomoc ili milostinju da nece nikad zaživjeti ta stranica,pa su ljudi uzeli stvar u svoje ruke i napravili najbolji klupsku stranicu u državi, po meni (ovo nije nikavo dodovaravnje nekome,vec moje licno mišljenje)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 20:33

slobodno reci od koga...pusti se mahalski prica, dali im silnu lovu, oparili se ovo ono, raja je sujetna i zlobna...bilo je tih prica prosle godine...
A i da bude jasno, niko od nas ne trazi pare od Zelje...samo korektan odnos prema nama...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2010, 20:46

Seyo_TM je napisao/la:slobodno reci od koga...pusti se mahalski prica, dali im silnu lovu, oparili se ovo ono, raja je sujetna i zlobna...bilo je tih prica prosle godine...
A i da bude jasno, niko od nas ne trazi pare od Zelje...samo korektan odnos prema nama...
ja sam imao neke informacije da dobijaju mjesecno oko 200-300 KM al izgleda da nisu :(
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 avg 2010, 20:50

Nisam to mislio objelodanjivat al eto ...

Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna :D i jos sam par momaka pitao za koje sam mislio da rade na fkž.com ali ništa :D

Bio sam fasciniran radom stranice i želio sam im pomoći ( finansijski ) mada to nije neka suma al eto kao mali znak da vide da rade extra ! :D

Zanimalo me koliko plaćaju domenu ali izgleda da će sve ostat na pitanjima i nečemu drugome ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2010, 20:53

KB-TM87 je napisao/la:Nisam to mislio objelodanjivat al eto ...

Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna :D i jos sam par momaka pitao za koje sam mislio da rade na fkž.com ali ništa :D

Bio sam fasciniran radom stranice i želio sam im pomoći ( finansijski ) mada to nije neka suma al eto kao mali znak da vide da rade extra ! :D

Zanimalo me koliko plaćaju domenu ali izgleda da će sve ostat na pitanjima i nečemu drugome ...
kinone je glavni :P
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 20:54

KB-TM87 je napisao/la:Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna :D
pitao si me koliko kosta domena i jel mjesecno il godisnje :D
imam dokaz ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 avg 2010, 20:55

Seyo_TM je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Mene je zanimalo ko radi na toj stranici i pitao sam Seyu i kae' ne zna :D
pitao si me koliko kosta domena i jel mjesecno il godisnje :D
imam dokaz ;)
A dobro slično je :D nisam ništa mislio sad loše protiv tebe xD

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 avg 2010, 20:58

Da, bitno je da se radi :D

Kad se sjetim prije početka prošle sezone, zadnja vijest na oficijelnoj stranici bili neki rezultati iz 2oo6 god. :lol:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 avg 2010, 21:27

Izgleda da francuz nije zadovoljio cim ga nema na slikama sa treninga...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 21:38

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 avg 2010, 21:42

Ako se ovako nastavi, moraćemo čekati dugo vremena da napravimo neki uspjeh u Europi ( grupna faza ) . Naime, trebaju nam pare. Pare se mogu dobiti od sponzora. Ali, ovima u upravu uopšte to nije u interesu, jednostavno ili ne žele, ili im je mrsko ili ih uopšte ne zanima. Mi preko svog slavnog imena možemo sada napraviti da imamo najmanje milion KM godišnje od sponzora, a možda i više. Pa onda marketing. Ja ne znam stvarno šta oni rade. Može se milion malih stvari uraditi, ali ništa od toga. Željo TV je bio extra projekat. Onda npr. neka druženja na pauzi, ono prodaja dresova i ostalih artikala, igrači se slikaju s ljudima i daju potpise i takve stvari. Sve se to može uraditi bez ijedne uložene marke. Da ne govorim još omladinski pogon... Tu ima sigurno mnogo djece koji treniraju u Želji. Od najmlađih uzrasta pa nadalje. 50 KM mjesečno, pomnožit sa brojem djece koji treniraju - sigurno nije mala lova. Nije nešto sad VAUU ali sigurno ima i tu love. Aj, treba trenere platit, al nema ih sad pedeset. Malih milion stvari se može uraditi. Volio bi da par momaka s foruma bude u upravi, marketingu. Pa mi bi razvalili. A ovako ćemo čekati jednu izuzetno talentovanu i kvalitetnu momčad i dosta sreće u žrijebu.

Ne bi da da dižem ovdje neku paniku, ali stvarno se treba nešto učiniti. Gdje je ta uprava ? Žujo i ostala kompanija ? Marketing ? Vole doći da se slikaju za novine i tako....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 21:54

Bogami Kerla najaktivniji na treninzima vec 3-4 treninga zaredom koliko pratim, momak zapeo pravo da se nametne u prvih 11 i ne popušta. Dobro Mešić je provrijeđen nažalost, ali svejedno momak se maximalno trudi na treninzima.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 avg 2010, 22:06

slika

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 22:48

drop je napisao/la:Bogami Kerla najaktivniji na treninzima vec 3-4 treninga zaredom koliko pratim, momak zapeo pravo da se nametne u prvih 11 i ne popušta. Dobro Mešić je provrijeđen nažalost, ali svejedno momak se maximalno trudi na treninzima.
Zalaže se k'o svi ostali zajedno, što sam već ranije napisao.

Što se tiče mladih novajlija, koliko vidim svi redom potpisuju na 2 godine, a obzirom da će teško eksplodirati odmah u ovoj sezoni, male su šanse da se na njima uzme neka lova. Bilo kakava, a ne rekordna. Naravno, uvijek imaju one neke ucjene kojima se tjeraju igrači da produže ugovor, ali to već nije sistem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 avg 2010, 22:59

Seyo_TM je napisao/la:slika
?

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 24 avg 2010, 23:00

za fkz.com domene su sponzorske zato se ne gasi ona fkzeljeznicar.ba jer je ne placamo isto je vjerovatno i za .com za momke koji rade nisam siguran al mislim da ipak dobijaju nesto mozda honorarno ili s vremena na vrijeme
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, Redfire16, Riziko i 31 gost.