Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sarajevo1946 » 14 jul 2017, 15:05

Caldara je odigrao odlično EP za mlade i stoposto može iznijeti i sezonu Serije A bez ikakvih problema, ali s obzirom na godine, teško je to isto reći i za Ligu prvaka.

Ja bih rizikovao i isforsirao ga, već sad je dobar igrač i treba ga nastaviti brusiti.

Što se Bonuccija tiče, jedan je Giorgio Chiellini, jedini lider Juventusove odbrane...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 jul 2017, 15:07

Sissoko je napisao/la:Romeo Agresti @romeoagresti

Altri contatti in mattinata tra #Juventus ed entourage #Caldara. L'#Atalanta preme per tenerlo, i bianconeri non mollano
Hajde molim te. Mali je zvjer, prvi put kad sam ga vidio, odusevio me.
Max Allegri

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 jul 2017, 15:34

Chiellini's sister on Leonardo Bonucci:

"Everyone wanted him as a captain, a bandiera of Juventus but then...

Bravo Slivia.

Nema vise bandiera. Zadnja je Gigi i to je to. Sve ostalo plaćenici.

Leo, sretno bilo. Ne bio ti u kozi sljedeći derbi kad se sretneš sa Mandzom u duelu :)

Opet kad sve oduzmeš i saberes, trk sad skontas koliko Juve dominira ligom. Proda jednog od najboljih direktnom rivalu i nista. Idemo dalje. Ne tuguje se, već odma imaju zamjenu, nove ideje.

Leo, part of Made in China, LOL

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 jul 2017, 15:38

Neka je njemu sa srećom, odlazili su i veći.

Daj Caldaru, daj Cancela...

daj pit bulla na sredinu... bio bih zadovoljan sa Matuidijem... Nindžu bih dočekao raširenih ruku, ali ga iza leđa za kapuricu uhvatio i šapnuo ''Ne s.e.ri!''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 jul 2017, 16:18

Atalanta have given the ok for Mattia Caldara to arrive at Juve [Premium Sport]
slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 jul 2017, 16:26

IlCapitano je napisao/la:
Atalanta have given the ok for Mattia Caldara to arrive at Juve [Premium Sport]
slika
Ma ovo sam trazio, hvala Capitano. Ma mali je zvjer, pa covjece pogledaj ovo, ovakvog momka je grijeh drzati u Begramu. A u Bergamu neke pametne cike, odmah vam treba pa to je OK :)
Max Allegri

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 jul 2017, 16:34

Momak je bio odlican.Mislim da bi bilo fantasticno da odmah pokrije vakum koji je Bonucci ostavio dok su tu Chiello i Barza.
Zaista se nadam da ce ga vratit.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 jul 2017, 16:38

Tesko da ove statistike mogu reci nesto znacajnije.
Preciznost pasova-Bonnuci je poznat po tome sto voli da salje duge lopte i normalno da ce procenat tacnih pasova biti nizi nego da dodaje prvom do sebe.
Broj presjecenih lopti-logicno da ce to imati vise igrac kluba poput Atalante nego igrac Juventusa. Juventus drzi loptu u nogama, kontrolise igru,protivnici imaju malo sansi i samim tim odbrambeni igraci iamju manje oduzetih/presjecenih lopti
Gdje su dobijeni navedeni zracni dueli, u kojem dijelu terena?

Fino ove statistike izgledaju ali ne otkrivaju mnogo kad je fudbal u pitanju a pogotovo kad je u pitanju odbrambeni igrac.

Bez obzira na ovo, mislim da Juventus nece previse osjetiti nedostatak Bonucia a Caldara definitivno ima potencijal da bude vrhunski igrac
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 jul 2017, 16:46

SonVolt je napisao/la:Tesko da ove statistike mogu reci nesto znacajnije.
Preciznost pasova-Bonnuci je poznat po tome sto voli da salje duge lopte i normalno da ce procenat tacnih pasova biti nizi nego da dodaje prvom do sebe.
Broj presjecenih lopti-logicno da ce to imati vise igrac kluba poput Atalante nego igrac Juventusa. Juventus drzi loptu u nogama, kontrolise igru,protivnici imaju malo sansi i samim tim odbrambeni igraci iamju manje oduzetih/presjecenih lopti

Fino ove statistike izgledaju ali ne otkrivaju mnogo kad je fudbal u pitanju a pogotovo kad je u pitanju odbrambeni igrac.

Bez obzira na ovo, mislim da Juventus nece previse osjetiti nedostatak Bonucia a Caldara definitivno ima potencijal da bude vrhunski igrac
Sve što si rekao je tačno. Samo što npr. kada smo mi ovdje lupam branili Llorentea ili Moratu koji su igrali vrhunski za tim, a davali malo golova nije se dalo reći da je to do sistema i tima, trenera, da je dati 10 golova za Juve više nego duplo u Cagliariu. Zato je statistika kao bikini. Mandzo je skoro pa igrač sezone bio lani, a koliko je dao golova, 10-11.

Ja sam malog Caldaru htio u timu već ove sezone i nadam se da je tačno da će ga pustiti, ali nešto nisam baš uvjeren. Ali ima još puno vremena.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 jul 2017, 17:10

Me uzimamo ga od Reala. Zovenes i kazes posalji ga na prvi voz, avion haha :)
Max Allegri

bezrabotni
Kontakt:

Post Postao/la bezrabotni » 14 jul 2017, 17:11

Mislim dace ga pustit, dali smo im Orsolinija na 2 sezone.

Sent from my F3111 using Tapatalk

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 jul 2017, 17:13

Pogba je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:Tesko da ove statistike mogu reci nesto znacajnije.

Sve što si rekao je tačno. Samo što npr. kada smo mi ovdje lupam branili Llorentea ili Moratu koji su igrali vrhunski za tim, a davali malo golova nije se dalo reći da je to do sistema i tima, trenera, da je dati 10 golova za Juve više nego duplo u Cagliariu. Zato je statistika kao bikini. Mandzo je skoro pa igrač sezone bio lani, a koliko je dao golova, 10-11.

Ja sam malog Caldaru htio u timu već ove sezone i nadam se da je tačno da će ga pustiti, ali nešto nisam baš uvjeren. Ali ima još puno vremena.
Neka su se malo rasplamsale strasti na forumu ali nije ovo toliko dramatična situacija.
Za Milan, definitivno velika stvar, iz više razlog.
Potreban je taj iskusniji, kvalietan igrač da se upari sa Romagnoliem, stvar je i prestiža, što se uzeo prvotimac Juventusa, malo marketinški da se eksponira klub i sl.

Pratim dosta Juventusove utakmice i svjestan sam da je Bonnuci daleko od savršenog defanzivca, ima on poprilično izraženih nedostataka
ali mnogo boljih na tržištu nema, posebno ih nema za Milan.

Isto tako potpuno logičan potez uprave Juventusa. Poremećen je sklad u ekipi, postao je nepozeljan i kod trenera i kod saigrača, šta su trebali da urade, da ga na silu drže kako bi nešto dokazali.

Ovo je po meni "pobjeda" Milana nad ostalim konkurentima (Inter) a ne nad Juventusom.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jul 2017, 17:13

ma sad se moraju iskupiti. Nije vise Beranrdeski, D.Kosta, Sik , N'Zonzi i De Siljo.

porasli su apetiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 14 jul 2017, 17:29

Znači nista od transfera shicka, bonny je otisao..to je 70mill vise za transfere, daj neku zivotinju u veznom redu.
Jel radja s nekim u svadji u romi, de rossijem, dzekom??

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2017, 17:39

Izvjesno je da ce Costa biti najzvucnije ime. Vec vidim kako je propalo sa Cancelom pa daju Milanu 20 mil, Matic nesto nece pa idu po Matuidija od 30 godina, a na stoperu svakako boljeg igraca ne mogu dovesti.
Standardno ce biti za jednu poziciju na kojoj je ocito da nema rotacije kvalitetne cigancenje do zadnjeg dana i onda niko ne dodje.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 17:43

Caldara+Cancelo bi bilo strahota rjesenje. Ako dovedu De Ciglu a ostave Lichta, to bi znacilo da se ceka Lirola.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 jul 2017, 17:55

Cancelo je dostupan za nekih 25M. Interes je tu, odnosi s Valenciom zbog Zaze i Neta su odlični (Neta im je Marotta poklonio za 6M+1M bonusa), a žele i Leminu. Valjda su toliko pametni da završe taj transfer. Mislim da će se Marottina glava tražiti ako nakon svega dovede ono drvo iz Milana.

No, ako se završe Schick i Berna, uz jednog dovoljno kvalitetnog veznjaka, vjerujem da ta pozicija desnog neće biti goruća, čak i da se ne dovede neki kvalitet kao Cancelo. Ali bolje im je da ne griješe od sada pa do kraja mercata jer su navijači bez obzira na sve ljuti, prvenstveno jer klub svake sezone izgubi nekoga, zbog ovih ili onih razloga.

Scesny, Caldara, Costa, Berna, Cancelo, Schick i fin veznjak i mercato je 9 minimalno čak i sa prodajom Bonnucia.

P.S. Niko da napiše, konačno je klanjana dženaza formaciji 3-5-2 odlaskom Bonnucia. :tokralju: Taj sistem je bio rak ovog tima u Evropi i prečesto pribjegavanje istom je tjeralo na povraćanje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 jul 2017, 18:23

Transfer Schika ce da propadne ko da gledam. :(
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 14 jul 2017, 18:45

Pogba je napisao/la:
leorey je napisao/la:@Pogba , Bonucci je prosle sezone bio najbolji stoper na svijetu. Htio ti to priznat ili ne, jednostavno je tako.
Već sam rekao da je top 3 u cjelini po meni. Nije to suština mog posta već to da se i takav, bio najbolji ili ne, meni nije dopadao i neće mi pretjerano nedostajati. On, ostatak odbrane Juventusa, Godin i Ramos, to je uvijek bila krema za mene.
Izvini što ulijećem kao padobranac, ali svako ko imalo prati nogomet ne bi trebao da uvažava tvoje mišljenje jer ne svrstati možda i najboljeg stopera na svijetu u TOP 3, nema smisla. Pričam o Hummelsu. :)

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 14 jul 2017, 18:51

Pogba je napisao/la:Cancelo je dostupan za nekih 25M. Interes je tu, odnosi s Valenciom zbog Zaze i Neta su odlični (Neta im je Marotta poklonio za 6M+1M bonusa), a žele i Leminu. Valjda su toliko pametni da završe taj transfer. Mislim da će se Marottina glava tražiti ako nakon svega dovede ono drvo iz Milana.

No, ako se završe Schick i Berna, uz jednog dovoljno kvalitetnog veznjaka, vjerujem da ta pozicija desnog neće biti goruća, čak i da se ne dovede neki kvalitet kao Cancelo. Ali bolje im je da ne griješe od sada pa do kraja mercata jer su navijači bez obzira na sve ljuti, prvenstveno jer klub svake sezone izgubi nekoga, zbog ovih ili onih razloga.

Scesny, Caldara, Costa, Berna, Cancelo, Schick i fin veznjak i mercato je 9 minimalno čak i sa prodajom Bonnucia.

P.S. Niko da napiše, konačno je klanjana dženaza formaciji 3-5-2 odlaskom Bonnucia. :tokralju: Taj sistem je bio rak ovog tima u Evropi i prečesto pribjegavanje istom je tjeralo na povraćanje.
Nemoj tako.. biranim rijecima govori o svom buducem pojacanju :lol:
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.