FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

xeksor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la xeksor » 14 jul 2017, 09:46

KomunistaTZ je napisao/la:
mario81 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Eto slago sam .

Druže samo jedna do sad prodana i to evo prije minutu
:rol: :pinokio:
A ti retardinjo sta je smjesno. Sto lazem ko sto ti i bratija izmisljate mjesecima. Etobslago sam a ti Mario ako rafis u udruzenju onda garant imate problem, a dobri su nam clanivi uprave i skupstine . Niko ne kupi vip. A sisoja iz glogove je kupovao po 10 komada

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 14 jul 2017, 10:01

xeksor je napisao/la:
KomunistaTZ je napisao/la:
mario81 je napisao/la:
Druže samo jedna do sad prodana i to evo prije minutu
:rol: :pinokio:
A ti retardinjo sta je smjesno. Sto lazem ko sto ti i bratija izmisljate mjesecima. Etobslago sam a ti Mario ako rafis u udruzenju onda garant imate problem, a dobri su nam clanivi uprave i skupstine . Niko ne kupi vip. A sisoja iz glogove je kupovao po 10 komada
Sprzio te Mario81. I Pinokio bi se malo ušutio nakon takvog burna :)

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 jul 2017, 10:08

Najjaca tema :rol:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 14 jul 2017, 10:45

:urnebes: :urnebes: kako je ona sada?koji je stupanj opekotina ??
Svaka casta za momke sto rade na dizajnu,prodaji sezonskih,trebamo ih svi podrzati makar se malo ovako međusobno przili :clap: :clap: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jul 2017, 10:59

De lijepo se igrajte
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

KomunistaTZ
Kontakt:

Post Postao/la KomunistaTZ » 14 jul 2017, 11:09

Malo sam iz dosade preletio ostale pdfove i mogu svjedočiti da su nas feslije prestigle po depresiji :) Ajmo braco življe, sutra je generalka, utakmica na Tušnju !

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 jul 2017, 11:09

**** familiju upravi ako se proda Ordagić konkurentima, toliko.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 jul 2017, 11:43

NjonjoVam je napisao/la::urnebes: :urnebes: kako je ona sada?koji je stupanj opekotina ??
Svaka casta za momke sto rade na dizajnu,prodaji sezonskih,trebamo ih svi podrzati makar se malo ovako međusobno przili :clap: :clap: :clap:
Hvala. :tokralju: :clap:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 jul 2017, 11:52

Mujkanović nagovijestio Ordagićev ostanak u Slobodi: Ja ću mu dati 50.000 eura da ne ide u Želju

Ostanak Amera Ordagića na Tušnju ključna je tema posljednjih dana među navijačima Slobode.
Jedan od najboljih veznjaka u Premijer ligi ima ugovor sa Tuzlacima do početka naredne godine, a nije tajna da ga u svojim redovima žele vidjeti bh. klubovi poput Sarajeva, Željezničara i Zrinjskog.

Bilo kako bilo, ko želi dovesti Ordagića morat će Slobodi uplatiti određeni iznos obeštećenja, a fudbaler je u nekoliko navrata izrazio želju za odlaskom u inostranstvo. U suprotnom, ne bi ništa imao protiv ni da ostane u gradu soli.

U medijima se posljednjih dana dosta spekuliralo oko cijene koja bi mogla zadovoljiti čelnike kluba sa Tušnja. Nagađa se da bi za 50.000 eura mogao preseliti na Grbavicu i obući dres Želje, ali...

- Ja ću mu dati 50.000 eura da ne ide u Želju. Šanse za njegov odlazak na Grbavicu su minimalne ili nikakve. Imamo ponuda za Ordagića. Njegov prioritet je odlazak u inostranstvo. Što se tiče klubova iz BiH, najveće interesovanje pokazao je Zrinjski koji bi ga uzeo odmah - rekao je za Faktor predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Mujkanović je dodao da će Sloboda uraditi sve da veznjaka iz Srebrenika zadrži na Tušnju.

- Ako ne dođe zadovoljavajuća ponuda iz inostranstva, mi ćemo Ordagiću ponuditi novi ugovor. Barem do ljeta, ili do zime naredne godine - veli Mujkanović.

Ekipa Slobode proteklih dana boravila je na Kupresu, a povratak Crveno-crne ekspedicije u grad soli očekuje se večeras.

Sloboda je zaključila listu pojačanja. U tim sa Tušnja stigli su Aleksandar Ignjatović, Adnan Zukić, Zvezdan Đorđilović, Milan Ćulum, Sulejman Krpić i Anel Husić. Novo ime u tim Vlade Jagodića doći će samo pod uslovom da ode Ordagić.

Tuzlaci će u subotu odigrati i generalnu probu pred novu premijerligašku sezonu, a na Tušnju gostuje Mačva iz Šapca.

Crveno-crni u prvom kolu Premijer lige BiH idu na noge Širokom Brijegu.
slika

Pregovori su u završnoj fazi i prelazak Slobodinog „veznjaka“ mogao bi se realizirati početkom iduće sedmice.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović potvrdio je da bi kapiten Tuzlaka uskoro mogao promijeniti klupske boje.

– Odlazak Ordagića u Zrinjski nije još gotova stvar, mada je poznato da već neko vrijeme pregovaramo s Mostarcima, ali i sa čelnicima Željezničara. S nama ima takav ugovor da može otići bilo gdje, ukoliko dobije primamljivu ponudu. Mi bismo ga najradije zadržali, ali sada je sve na njemu – kaže Mujkanović za Fenu.

Sam Ordagić je više puta je izjavio da ostaje u Slobodi obzirom da još nema konkuretnih ponuda drugih klubova.

Međutim, već neko vrijeme traju vrlo konkretni razgovori s njim predstavnika Zrinjskog i “plavih” s Grbavice.

– Prvi uvjet za odlazak je da Ordagić bude zadovoljan. Drugi, da od toga koristi ima i Sloboda. Naš kapiten je sjajan momak i već smo rekli da mu nećemo praviti probleme za odlazak. Najsretniji bismo bili da je u pitanju transfer u inostranstvo, ali ako on odluči da pređe i u neki domaći klub, mi ćemo to poštovati – naglasio je predsjednik Slobode.

Nedavno je Mujkanović u medijima izjavio kako je spreman lično platiti 50.000 maraka da Ordagić ne ode u Željezničar.

– Iznerviraju me napisi medija koji su, u stvari, PR-ovi pojedinih klubova, pa sam u revoltu rekao i to da ću mu lično platiti da ne pređe u Želju. Naravno, ako iz Željezničara ponude uvjete koji se ne odbijaju, Ordagić može otići i na Grbavicu, mada bismo ga najradije zadržali na Tušnju – objasnio je predsjednik tima s Tušnja
🔴⚫️

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 jul 2017, 13:21

E koje smo mi ovce svaka nam cast....Zar sada nije i ocito ko nije zelio AH na celu kluba i ko je sve radio da se otjera...A Gradina i Olimpic su mogli igrati na Tusnju???
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 jul 2017, 13:50

sigurno su Faraon, Secer i ekipa, prodali tekme protiv Drine i Radnika :urnebes: :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2017, 13:52

Chinaglia je napisao/la:sigurno su Faraon, Secer i ekipa, prodali tekme protiv Drine i Radnika :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 14 jul 2017, 14:10

Chinaglia je napisao/la:sigurno su Faraon, Secer i ekipa, prodali tekme protiv Drine i Radnika :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koliki moras imati IQ pa da tako nesto tvrdis... :kafa:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jul 2017, 14:28

Ali kako samo se suti na dvije skroz razlicite izjave predsjednika u vezi Ordagica,sjecam se kad je Ahmetovic presao u Sarajevo drvlje i kamenje po bivsoj upravi,a sad niko nista ,dajes najbolje igraca lige za bagatelu u drugi klub iz PL ! :urnebes:

Nego dokle se doslo u borbi protiv saveza,tuzbi protiv Zeca,Karica,Dzidica i kompanije.. kada ce dokazi da je ova uprava svojim novcem isplatila dugovanja prema Hotelu Tuzla,jesu rekli da ce sve biti transparentno ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 14 jul 2017, 14:52

Amer Ordagić stavio tačku na špekulacije:
Otkrio gdje igra u novoj sezoni

Najbolji fudbaler Slobode i jedan od najboljih veznjaka u najelitnijem fudbalskom takmičenju u BiH Amer Ordagić, proteklih mjeseci, a pogotovo u posljednjim danima prelaznog roka, vezivao se za nekoliko klubova u najelitnijem bh. fudbalskom takmičenju, između ostalog Zrinjski, Željezničar i Sarajevo, ali i par inostranih klubova, čije ponude je odbio.

Tuzlarije

Organizator igre ”Crveno – crnih” i kapiten ekipe Slobode i dalje privlači pažnju kako bh. tako i inostranih klubova, ali isto tako ističe da eventualni transfer mora zadovoljiti obje strane.

"U ovom trenutku nisam zainteresovan za prelazak u klubove u BHT Premijer ligi BiH. O promjeni sredine, mogu razmišljati jedino ukoliko se pojavi kvalitetna ponuda iz inostranstva, koja će zadovoljiti i mene i Slobodu, prije svega zbog uslova koje mi klubovi iz regije i Evrope mogu ponuditi u usavršavanju mog igračkog znanja i nastavku profesionalnog angažmana,” rekao je između ostalog Amer Ordagić u razgovoru za RTV Slon i time stavio na tačku na špekulacije da bi sa početkom nove sezone u BHT Premijer ligi BiH mogao postati igrač nekog drugog kluba u našoj zemlji.

Fudbaleri Slobode u 1. kolu BHT Premijer lige BiH 22. jula gostuju u Širokom Brijegu, gdje se sastaju sa istoimenom ekipom.

"Prvenstvo počinje sljedeće sedmice i sada sam samo koncentrisan za početak sezone. I psihički i fizički pripremam se da što spremnije zakoračim u novu sezonu BHT Premijer lige BiH,” rekao nam je kapiten Slobode.

U protekloj sezoni Amer Ordagić je odigrao 29 utakmica, a iako se nije upisao u listu strijelaca, devet puta je asistirao za pogotke ekipe sa Tušnja.

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 14 jul 2017, 14:56

Ordaga veliki igrač i čovjek, lakše će do angažmana doći preko reprezentacije, ali znamo kakav je odnos repke prema Slobodi i prema samoj ligi, dovest ćemo reprezentativno sebe u rupu kroz 3 godine jer nećemo imati kvalitetan igrački kadar, sve zato što nismo posvetili pažnje igračima kao što je Ordaga, nadam se da će dobiti poziv u ovu našu repku jer zaslužuje mnogo više nego bilo koji igrač sada u našoj ligi!!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 14 jul 2017, 14:59

Eh nek je i to konacno rijeseno. Mada se nadam da ce vec na polusezoni imati neku extra ponudu, jer momak u svim segmentima pokazuje pravu profesionalnost i zasluzuje da se pokaze i vani.
Jedan grad, jedna ljubav!

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 14 jul 2017, 15:09

Idi bolan Ordaga odavde, ljubitelji sisoje odma na aparatima.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 14 jul 2017, 15:12

Ma treba njemu ponuditi novi ugovor na jos dvije godine i jedno 50 000 KM bonusa ako potpise s mogucnosti prodaje ako obje strane budu zadovoljne :D Ordaga je prava ljudina
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 14 jul 2017, 15:13

a ne sad stvarno bih volio da Ordagić nadje sebi taj inostrani angažman :salut: toliko je profesionalan i lojala Slobodi da to nius istine :bow: svaka mu čast, dugo nismo imali igrače kao što su on i Krpić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.