FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 14:39

bhsport je napisao/la:a Micu si vec zamijenio.
Ozbiljno? Ko ga je zamijenio? Ne vidim da neki naš igrač ima 18 asistencija i 2 gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 jul 2017, 14:41

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:a Micu si vec zamijenio.
Ozbiljno? Ko ga je zamijenio? Ne vidim da neki naš igrač ima 18 asistencija i 2 gola.
Zec, nema jos nije ni Mico imao u prve 3 utakmice, cak je sa klupe ulazio, ali ovaj mali je raznovrsniji u napadu ulazi u sredinu, dribla, startniji je dok je Mico linijski igrac. Daj Zecu adaptaciju pa ces vidjeti koliko golova i koliko asistencija ce imati, mada Zec trazi Stevu a Mico je imao Lendru velika razlika.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 14 jul 2017, 14:48

Raonffa je napisao/la:Težak protivnik, moglo je i bolje al' nema veze. Najbitnije je da pokušamo proći AIK, a za dalje ćemo nakon toga.
Daleko smo mi jos od nekog prolaza u trece kolo, prvo neka iznesu tamo muda i neka poginu za svaku loptu onda se tek mozemo nadati o nekom prolasku u trece pretkolo... Mi Spica u Lendri trebamo izmislit kako znamo i umijemo jer stevo ni dzenis a kamoli Zajmaga nemogu ga zamjenit , Treba se naviknut ekipa na to da nemas vise Mire nit Lendrica koji su svojim asistencijama i golovima drzali nas u borbi za Titulu .. Izace ovo sve na hajr na dobro .. Neka se ponovi Ferencvaroš nebih imo nista protiv
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 14:55

Šta ovo kinezi pišu da su pustili u prodaju sezonske ulaznice za jug? Znači derbi je i definitivno ugašen.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 14:58

Cuj sezonska za jug.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Pa ne mogu ni onaj sjever da napune vec nekoliko godina,a ne da im neko bude na jugu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 14:59

Nema to veze sa 'punjenjem'.
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jul 2017, 15:00

Pa zna se zbog čega su uvedene te sezonske za jug.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 14 jul 2017, 15:01

Amer Ordagić stavio tačku na nagađanja o transferu !!

Sjajni veznjak je prošao kompletne pripreme sa Tuzlacima, ali još uvijek nije poznato da li će i nositi Crveno-crni dres naredne sezone.

Rado bi ga u svojim redovima vidjeli Zrinjski, Željezničar, Sarajevo., ali...

- U ovom trenutku nisam zainteresovan za prelazak u klubove u BHT Premijer ligi BiH. O promjeni sredine, mogu razmišljati jedino ukoliko se pojavi kvalitetna ponuda iz inostranstva, koja će zadovoljiti i mene i Slobodu, prije svega zbog uslova koje mi klubovi iz regije i Evrope mogu ponuditi u usavršavanju mog igračkog znanja i nastavku profesionalnog angažmana - rekao je između ostalog Amer Ordagić u razgovoru za RTV Slon i time stavio na tačku na spekulacije da bi sa početkom nove sezone u BHT Premijer ligi BiH mogao postati igrač nekog drugog kluba u našoj zemlji.

Amer Ordagić ugovor sa Slobodom ima do januara naredne godine.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 15:01

Ordagic ostaje u Slobodi.

Ma znam zbog cega su uveli te sezonske. Eno jos nisu vratili one stolice sto su skinuli zbog zadnjeg derbija. Jadovi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2017, 15:05

Ma možda ovaj lupa za jug, ne treba im vjerovati na prvu.
Voli te tvoje Sarajevo.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 14 jul 2017, 15:12

Lijepa noc na Grbavici. Slazem se i ja da smo donekle takticki dobro odigrali, ali ne mogu prezaliti nekoliko situacija gdje su mogli malo bolje mozgom odigrati. O uzvratu ni sam ne znam sta da ocekujem. Kao navijac normalno da ocekujem prolaz dok postoji i 1% a necu biti toliko ni razocaran i ako ispadnemo.
Off topic, Mensur Dogan u Radniku iz Hadzica zajedno sa Irfanom R. Treba to malo upratiti , bit ce dobrih mladih igraca.
Volim Zeljeznicar

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 jul 2017, 15:17

Mi u revansu moramo biti duplo oprezniji u odbrani a opet napasti i traziti taj jedan gol koji nam puno donosi, bice to tezak zadatak ali zasto ne pokusati.

Na kraju krajeva nije sramota ispasti od ovakvog AIK-a, mi da imamo 20% uslova i para kao oni mi bi bili bez brige za ove kvalifikacije.
- Zeljeznicar -

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jul 2017, 15:19

bice zanimljivo ako ostane u slobodi ordagic, a zele ga prodati sto prije :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 14 jul 2017, 15:25

Neandertalac je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako Zec nije "primjetio" Zebu na vrhu šesnaest kod ove šanse nakon njihove greške!

Pa mat pozicija, klocu! Jao jao....
Meni je drago da je krenuo ka golu i opalio, makar je bila kakva-takva prilika. Nešto sumnjam da bi lopta došla do Zebe da ju je i poslao, a čim je ušao u 16 bio je maltene okružen, tako da mu je ovo bilo najbolje rješenje. Možemo nagađati šta bi bilo, ali ja mislim da pas ne bi uspio. Možda jedino da ju je uspio zavrnut ka petercu kad je dobio drugu šansu, ali dobro, djelići sekunde su to.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 jul 2017, 15:36

Makanaky je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako Zec nije "primjetio" Zebu na vrhu šesnaest kod ove šanse nakon njihove greške!

Meni je drago da je krenuo ka golu i opalio, makar je bila kakva-takva prilika. Nešto sumnjam da bi lopta došla do Zebe da ju je i poslao, a čim je ušao u 16 bio je maltene okružen, tako da mu je ovo bilo najbolje rješenje. Možemo nagađati šta bi bilo, ali ja mislim da pas ne bi uspio. Možda jedino da ju je uspio zavrnut ka petercu kad je dobio drugu šansu, ali dobro, djelići sekunde su to.
Šta imamo nagađati, povratna Zebi oko penala, na desnu. Mat pozicija.

Sebičnost i nedostatak fudbalske inteligencije. Za ove situacije pravi trener ti hebe sve do sedmog koljena.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 14 jul 2017, 15:44

Mi imamo problem sto su kod nas treneri mutavi. Bio sam na zapadu a vjerovatno se culo na tv a to je tri rijeci trenera: dodaj, pokrij i izbij.
Nikakve taktike, izmjene pozicija za poziciju i cuvaj x. Ekipa Aika nista specijalno.
Neke promjene moramo uraditi a jedino sto vidi pametno je Zec na spica a Stevo klupa, ostalo nemas izbora.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jul 2017, 15:47

Ako stavi Zeca u napad nema koga na desno krilo. Jedino Hrvanovica. Crnov se jos nije oporavio.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 14 jul 2017, 15:52

Neandertalac je napisao/la:
Makanaky je napisao/la:

Šta imamo nagađati, povratna Zebi oko penala, na desnu. Mat pozicija.

Sebičnost i nedostatak fudbalske inteligencije. Za ove situacije pravi trener ti hebe sve do sedmog koljena.
Negdje oko penala je stajao njihov jedan igrač, sa neuspiješnim dodavanjem bi rekli što nije šutao po golu? Ja se samo nadam da će kod njih gore biti manje ovih ubačaja i dodavanja napamet. Ne znam da se izrodila niti jedna da kažem polušansa. Ili barem da razumiju jedan drugog malo bolje... juče je Zeba ubacio u prazno u 16 gdje je očekivao da će naletit Siniša, a ovaj ostao u mjestu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 14 jul 2017, 15:53

Ne treba Zeca napadati , ja ga razumijem covjek jednostavno nikada nije igrao pred ovakvom publikom i pritisak je ogroman. Najvise mi je krivo sto Miro nije bio sa nama ove kvalfikacije sigurno bih bili jaci bar za 15%.Osim toga tad bi Zec mogao odigrati spica , ali eto ja se jos nadam da ce se mozda Miroslav vratiti.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Borreli
Kontakt:

Post Postao/la Borreli » 14 jul 2017, 15:57

Nema to veze nikakve. Zec ce moci bar nesto na spicu uraditi a tebi treba gol. Krilo moze igrati Stanic najmanji problem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Hrasno15, Skojevska i 46 gostiju.