Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Je li i ovo hakovano? Evo prije 2 h je nesto bas jako sklepo..

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto ne mogu ove patetike... "Ja sam ustajao u po noci, gledao kosarku i psovao sudijama i ti mi na ovakav nacin vracas" Smiri se druze, nisi kopao kanale niti izlijevao plocu na +40 stepeni, vec si gledao kosarku 

Nesto sto se definitivno moglo vidjeti sinoc.Opposing big men are not going to look forward to the day when they have to play against Portland and a front line that includes Swanigan and Nurkic.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kad ustaješ u 4 ujutro 3 puta sedmično a nekad i 4 isto je ko da si kopao kanale..calcio je napisao/la:Sto ne mogu ove patetike... "Ja sam ustajao u po noci, gledao kosarku i psovao sudijama i ti mi na ovakav nacin vracas" Smiri se druze, nisi kopao kanale niti izlijevao plocu na +40 stepeni, vec si gledao kosarku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa sta sad proslo je dosta vremena nikakve obavijesti, izjave ničega zar stvarno nije Twitter hakovan?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vjerovatno mu je password bio jusuf123. Sumnjam da neki jači može zapamtiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahaVirtu4l je napisao/la:Vjerovatno mu je password bio jusuf123. Sumnjam da neki jači može zapamtiti.

Puno znači odazivanje reprezentativaca o kojoj se zemlji radi te savezu. Naravno da uređene zemlje imaju i bolje saveze, organizaciju, podršku i sve drugo, klimu i atmosferu koji itekako utiču i na same igrače. Nije pozicija svih igrača ista - npr. Musa je željan dokazivanja i njemu je ovo biti ili ne biti, Juka već nije u toj poziciji. Ili recimo osrednji igrači koji putem reprezentacije traže bolje angažmane i poziciju za sebe.
Dakle 'patriotizam' često puta ima veze sa ličnim interesima. Gasol, Parker i slični sigurno imaju bolje ozračje u svojoj zemlji i savezu i naravno da se lakše odazivaju za razliku od naše zemlje gdje je totalno rasulo po svim pitanjima i koja više podsjeća na neke latino američke zemlje.
Dakle 'patriotizam' često puta ima veze sa ličnim interesima. Gasol, Parker i slični sigurno imaju bolje ozračje u svojoj zemlji i savezu i naravno da se lakše odazivaju za razliku od naše zemlje gdje je totalno rasulo po svim pitanjima i koja više podsjeća na neke latino američke zemlje.
Prije 16h sati je twitao i odao pocast zrtvama genocida,a ispod su idalje one budalastine,pa da li je moguce da ih je zaista on pisaoFederer17 je napisao/la:Je li i ovo hakovano? Evo prije 2 h je nesto bas jako sklepo..![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma zaboravio izbrisat, nakon sto su mu vratili profil.L-Train je napisao/la: Prije 16h sati je twitao i odao pocast zrtvama genocida,a ispod su idalje one budalastine,pa da li je moguce da ih je zaista on pisao

Mene ovo, iskreno, nista ne iznenadjuje.. Bio sam malo posumnjao da je profil hakovan, ali daleko od toga da sam se iscudjavao (i bio ubijedjen da nije on) citajuci one djetinjarije i gluposti.
-
- Kontakt:
Odmah sam bio rekao, kakvo hakovanje kakvi bakrači!
Dno dna!BIHpatriota je napisao/la:Odmah sam bio rekao, kakvo hakovanje kakvi bakrači!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa jbg ako zna igrat kosarku nije svetac ,Idemo dalje ko hoce nek ga prati a ko nece ne mora .Zivot ide dalje djeco draga!Jusuf jes sirov al je iz BIH u nba ligi I ja cu ga pratit zato sto mi satisfakicija.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
I ja isto, ko voli nek izvoli ko ne želi isto ima pravo.BosnaSTL je napisao/la:Pa jbg ako zna igrat kosarku nije svetac ,Idemo dalje ko hoce nek ga prati a ko nece ne mora .Zivot ide dalje djeco draga!Jusuf jes sirov al je iz BIH u nba ligi I ja cu ga pratit zato sto mi satisfakicija.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma upalise se kao levati najveci, nas narod sebi daje previse za pravo i to je najveca istina
niko od nas ne zna kako je u njihovoj kozi jbg, tesko je ostati imun na kritike, a pogotovo na pljuvanje, a mi smo hvala bogu, odlicni kada su obje stvari u pitanju, pa su mi se u velikoj mjeri zgadile reprezentacije
kritikovao sam i ja nase reprezentativce, jer kritike se zasluzuju isto kao i pohvale, al nas narod nema granicu i to je to, nekulturni smo, stoka, idioti, smecari i trebali bi nas nasi reprezentativci s vremena na vrijeme poslat u pizdu materinu, upravo tim rijecima, cisto da malo dodjemo sebi i da znamo gdje nam je mjesto
Juka jeste pogrijesio, bez obzira sto je povrijedjen, profesionalno bi bilo da je dosao na pregled da se to utvrdi i kraj price, medjutim nije, pogrijesio je i to trebaju KSBiH i on da rjese medjusobno, fino i kulturno, a ne da se pisu kojekakvi Fb statusi kao za vrijeme Haruna Mahmutovica, da se daju kojekakve izjave itd
a nas narod odmah udario po Juki, red kritika, pa red pljuvanja, pa red kritika, pa red pljuvanja, mlad je to momak, a izgleda i nezreo, ocigledno je da ga doticu takve stvari
njegov nastup na twitteru (jos mi zvuci nerealno da je to bio on) je bio debilan, jer nikada nisam vidio da se jedan profesionalni sportista onako sprda (to je sprdnja bila, bez svadja i uvreda) s navijacima, medjutim, koliko je to bilo debilno, toliko je bilo i genijalno, kakve rime, kakav smisao za humor, od mene ima duboko postovanje :tokralju:
mene je nasmijao do suza, pogotovo s brazilcem sa Ilidze :urnebes: :urnebes: :urnebes:
niko od nas ne zna kako je u njihovoj kozi jbg, tesko je ostati imun na kritike, a pogotovo na pljuvanje, a mi smo hvala bogu, odlicni kada su obje stvari u pitanju, pa su mi se u velikoj mjeri zgadile reprezentacije
kritikovao sam i ja nase reprezentativce, jer kritike se zasluzuju isto kao i pohvale, al nas narod nema granicu i to je to, nekulturni smo, stoka, idioti, smecari i trebali bi nas nasi reprezentativci s vremena na vrijeme poslat u pizdu materinu, upravo tim rijecima, cisto da malo dodjemo sebi i da znamo gdje nam je mjesto
Juka jeste pogrijesio, bez obzira sto je povrijedjen, profesionalno bi bilo da je dosao na pregled da se to utvrdi i kraj price, medjutim nije, pogrijesio je i to trebaju KSBiH i on da rjese medjusobno, fino i kulturno, a ne da se pisu kojekakvi Fb statusi kao za vrijeme Haruna Mahmutovica, da se daju kojekakve izjave itd
a nas narod odmah udario po Juki, red kritika, pa red pljuvanja, pa red kritika, pa red pljuvanja, mlad je to momak, a izgleda i nezreo, ocigledno je da ga doticu takve stvari
njegov nastup na twitteru (jos mi zvuci nerealno da je to bio on) je bio debilan, jer nikada nisam vidio da se jedan profesionalni sportista onako sprda (to je sprdnja bila, bez svadja i uvreda) s navijacima, medjutim, koliko je to bilo debilno, toliko je bilo i genijalno, kakve rime, kakav smisao za humor, od mene ima duboko postovanje :tokralju:
mene je nasmijao do suza, pogotovo s brazilcem sa Ilidze :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jao kakav post
Šta pisac želi da ka'e ?
Vidiš... save pljuje bez obzira na sve ali i ti uzdižeš Juku bez obzira na sve. Iz krajnosti u krajnost, tako da si i ti u istoj mentalnoj ravni kao ti pljuvači. Inače nam je nacija poznata po tome mentalnom sklopu ili si nabolji ili si najgori. Nikakve racionalnog razmišljanja, nego samo glavom kroz zid. Isti je takav i Jusuf.

Vidiš... save pljuje bez obzira na sve ali i ti uzdižeš Juku bez obzira na sve. Iz krajnosti u krajnost, tako da si i ti u istoj mentalnoj ravni kao ti pljuvači. Inače nam je nacija poznata po tome mentalnom sklopu ili si nabolji ili si najgori. Nikakve racionalnog razmišljanja, nego samo glavom kroz zid. Isti je takav i Jusuf.
Ko kaže da profil nije hakovan? Možda je haker među nama.. Zato je i napisao Poštu Srebrnici da baci prašinu u oči...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Velis, malo ga Juka koristi, malo hakleri?DANTES je napisao/la:Ko kaže da profil nije hakovan? Možda je haker među nama.. Zato je i napisao Poštu Srebrnici da baci prašinu u oči...

da sam ja hakovao, namjerno bih objavio par stvari koje bi i on..da bude autentičnoFederer17 je napisao/la:Velis, malo ga Juka koristi, malo hakleri?DANTES je napisao/la:Ko kaže da profil nije hakovan? Možda je haker među nama.. Zato je i napisao Poštu Srebrnici da baci prašinu u oči...

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Damn, izgleda bolje nego prosle godinu u ova doba u Denveru..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.