postovanje svima,opet ja

stvarno je zalosno da neki ne mogu skontat da nije ni do rafe ni woya,,nego do onih majmuna,,ja bi volio da imamo normalan budzet i vlasnike pa makar nas i mick mccarthy vodio,,ne moze se vise nista na lijepe oci u engleskoj,sto je u kosarci nba to je u fudbalu premiership,,evo samo jedan primjer,pa jedan west brom doveo odemwingia koji bi komotno mogo igrat u sevilli,schalkeu,marseillu itd.
onaj sinocnji poraz woyu ide na dusu,nikako ga ne kontam,ko pocetnik je postavio formaciju,,opet se dokazalo da nema nista od 4-4-2 formacije ko sto su neki rafi zamjerali sto je ne igra,pa 15-20 najjacih klubova svi igraju 4231,,il 451,,jedino mi tottenham i sevilla padaju napamet s 4-4-2 formacijom...svaka budala zna da ne mozes protiv top klubova kakav je nazalost i city sad s ovim igracima onako igrat,,da smo igrali kuci pa hajd,al u gostima je to ravno samoubistvu,,pogotovo kad se znalo da city igra s 3 zadnja vezna de jongom,toureom i barryom mada barry nije prirodni dm nego nesto izmedju,,jos kad se zna kakva je milner atleta moralo se s trojicom centralnih veznjaka igrat..aggera ne treba vise nikad na lijevog beka stavit,nije mi jasno sto kelly nije poceo,fizicki je ko richards jak i kad god je igro impresioniro nas je sve,,mora se za njega nac mjesto u prvih 11,,mozda bi woy trebo onu redknappovu metodu kad je balea prebacio na krilo,e tako bi kod nas glen komotno mogo krilo igrat zbog brzine,driblinga,centarsuta,a kelly desnog beka...ne treba sad tolko dramit i dizat frku,,ima jos 36 tekmi do kraja,,il 1-0 il 3-0 izgubili isto je,vazno je da rjesimo onaj kompleks zvani "manji" klubovi,,o aquilaniu ste se po meni bezveze bunili,momak je samo u jednoj sezoni odigro preko 35 tekmi i to u seriji b,,sumnjam da bi i ove sezone izdrzo bolesni tempo premijer lige,,pacheco ga moze mjenjat,on je tip igraca ko iniesta,i u sredini i na krilu je dobar,extra pas i pregled igre ima,driblinzi da ne kazem isti iniestinim,,a tu je i maxi koji se po meni bolje snalazi u sredinu nego na krilu..prejako bi bilo kad bi uspjeli trezegueta dovest,ubica je,meni licno uz del piera i raula najjaci napadac u zadnjih 10-ak godina