FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 18:56

Stole iz Bora je napisao/la:Eno vam Seye pa ga pitajte koliko para (ne)dobiju od kluba ljudi koji uredjuju sajt .. 8-)
Reci cu ti ja koristio se Seyn aparat i Edinov, jedino da se nije promjenilo sta u par zadnjih dana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 19:00

Grbavica moj zivot je napisao/la:hmm nisam siguran da je to bilo ali znam da je Buki bio jedan od osnivaca te ideje i da se nesto pricalo o tome kako ce klub pomoc davanjem neki sredstava za aparate,kompjutere,kamere i to tako ;)
Buki bi prvo trebao skontat sta znaci oficijelna stranica i da se ne nju mogu pozvati svi mediji, da ta stranica treba da ima prva vijesti o Zelji i to iz prve ruke od osobe( ako postoji neko ko to radi ) zaduzene za odnose sa javnoscu, valjda Gojer.Uglavnom da ti skretim pricu da se klub pito bila bi stranica ko i prosla....toliko o tome.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 avg 2010, 19:11

Osjetih se prozvanim prilikom spominjanja jednoumlja na forumu :mrgreen: Samo da objasnim par stvari. Ne treba prozivati igrače, oni daju koliko mogu. Dio uprave TREBAMO I MORAMO da prozivamo.
Da bi bili konstantno u vrhu pretenciozno nazvane, blago rečeno, BiH PL, Željo kao klub mora da postavlja standarde. Bilo organizacijske, bilo u stručnom kadru ili u infrastrukturi. Trenutno, blago rečeno kaskamo sa dijelom premijerligaša a kamoli u regiji. Imamo dobrog trenera i par ljudi oko njega, dobrog kondicionog trenera, solidan pomoćni teren i :roll: Čak nam je i glavni teren, livada :roll: Ostalo nije vrijedno ni spomena. Osim stranice koja ima veze sa klubom kao i ja sa fizikom(veoma sam redardiran za tu prirodnu nauku) :mrgreen:

Znači, da bi igrači pružali svoj maksimum, par elemenata mora biti posloženo kako treba. Logistika mora obavljati svoj posao(marketing bi trebao namaći para da se igrači bolje plate, zaštita igrača od seljaka koji lome noge, pa kad Travnik počne da mlati, fino dobiju dva crvena u 10-oj minuti a te ubice dobiju suspenziju na šest mjeseci zbog krvničkih startova pa bi vidjeli ko bi onako seljački udarao u narednim utakmicama) da bi mogli očekivati neke pozitivne promjene. Trenutno, to nije slučaj. Kažu, nismo doveli dobra pojačanja. Pa kako ćemo ih dovesti. Plata 1500-2000 i da potpišu na dvije godine minimalno :lol: Eno red, otimaju se da nam dođu. Hajmo malo biti realni.

Ima nekih načina da se stvari poprave ali da ne trčim pred rudu. Kad god sam to uradio, jal sam najebo jal sam se sapleo :mrgreen:

Igrači nisu krivi, daju koliko mogu. To što neki ne znaju je drugi par rukava.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 24 avg 2010, 19:16

da smo kojim slucajem dobili travnik a remizirali sa slobodom, niko od nas ne bi pomenuo zuju , sponzore i stanje u klubu,
mi smo taki,sve je dobro dok se pobjeđuje,cim mali kiks, gotovo, nemamo karakter,
zujo ako nema namjeru skakat za sponzorom, džaba nama ovde i 50 stranica foruma ispisat, samo trosimo vreme,
a mozda on ipak kuci cita ovo? sjedi na šolji , laptop na koljenima,,, :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 19:20

edulle je napisao/la:da smo kojim slucajem dobili travnik a remizirali sa slobodom, niko od nas ne bi pomenuo zuju , sponzore i stanje u klubu,
mi smo taki,sve je dobro dok se pobjeđuje,cim mali kiks, gotovo, nemamo karakter,
zujo ako nema namjeru skakat za sponzorom, džaba nama ovde i 50 stranica foruma ispisat, samo trosimo vreme,
a mozda on ipak kuci cita ovo? sjedi na šolji , laptop na koljenima,,, :mrgreen:
Pa imamo vise sponzora nego prosle godine, neki i vise daju nego prosle godine!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 19:21

Spominje se sve ovo duže vrijeme. A i kad se ne spominje, to je eto da se ne talasa, a većina i tad primijeti nedostatčine. Mogu pojedinci pitati Žuju, ali nemaju autoritet da im on polaže bilo kakve račune. Udruženje navijača bi moglo imati. Sad i Magath zna da sa navijačima nema zezancije. I to sve vrlo demokratski.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 24 avg 2010, 19:21

tanzla je napisao/la:Ja sam ubijeđen da su hosting i domena jedino što su dobili, ako su i to. :mrgreen:

A znam npr. da je Autoline platio nekoj firmi izradu stranice (koja nije ništa bolja od naše) 7000 KM.
DA!
Ekipa koja radi site nikad nije dobila ni jednog jedinog feninga, nijedne jedine marke ultrakredita, nijedne jedine karte za bilo kakvu utakmicu, nijednog jedinog telefonskog poziva nekoga iz kluba koji bi se javila neka bitna informacija - dakle, apsolutno ništa. Sve se radi isključivo na volonterskoj osnovi, kad nešto zaškripi momci daju vlastite pare da se problem riješi. I pored svega toga rade kvalitetno i dobro. Kapa dolje...

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 24 avg 2010, 19:22

pile87 je napisao/la:
edulle je napisao/la:da smo kojim slucajem dobili travnik a remizirali sa slobodom, niko od nas ne bi pomenuo zuju , sponzore i stanje u klubu,
u cemu je onda problem?? sto svi zujo ovo ,zujo ono

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 avg 2010, 19:23

Žuju i co. smo uvijek kritikovali, ili barem bili nepovjerljivi naspram njih , većina nas.

Igrače naravno ne, njih treba podržavati sve dok se bore i liju znoj u našem dresu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 19:25

edulle je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 avg 2010, 19:28

tanzla je napisao/la:Žuju i co. smo uvijek kritikovali, ili barem bili nepovjerljivi naspram njih , većina nas.

Igrače naravno ne, njih treba podržavati sve dok se bore i liju znoj u našem dresu.
Upravo tako. I to nije pokušaj uvođenja jednoumlja kao što neki impliciraju nego realnost. Imamo igrače kakve imamo. Forsira ih ko ih forsira. Tako je, kako je.
O ostalim stvarima se treba i mora diskutovati. O igračima ne bi trebalo jer nema nikakvog pozitivnog efekta na njih. Negativnog sigurno ima.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 19:36

Igraci nemaju apslutno nikakve veze sa ovim kritikama prema Upravi koji vrlo malo cini toga na poboljšanu Želje.
Ali uprava je ta koja je treba da podržava i pogura Amara i igrace, da im obezbjedi najbolje moguce uslove, da im osigura redovna primanja,plate i doprinose.
Plus što mora osigurati generalnog sponzora ili bili kakvog sponzora, a obecavalo se i to prošle godine ako cemo pošteno pricati...neki veliki sponzori, milionska ulaganja u Želju, sve je to fino zvucalo za naše uši, tad i nismo puno pažnje posvetili tome jer smo bili u plavom proljecu kojeg je zahvatila plava euforija...kad si opijen necim razmišljaš samo o dobrim stvarima i gledaš samo na pozitivu, ali naša uprava ima i nedostataka realno, dosta minusa.
Ali realno, ta obacenja su ostala zapamcena i da vise u zraku. A to podsjeca na politicare i njihova pusta obecanja.
Zar nemamo pravo kao navijaci Želji da tražimo da se ispune ta obecanja, da se nadamo da nam klub može i treba napredovati iz dana u dan.
Igraci i struka nemaju nikakve veze sa ovim, to što nas živcira jal Lazar ili Rovac ili neki treci - to su potpuno nebitne stvari u odnosu na Upravu i nemaju nikakve veze sa ovom pricom.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 24 avg 2010, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 24 avg 2010, 19:38

PREJAKI SMOOO... Zeljo Sampion ostaje sampion

Mozda ce se ove godine desit ono sto se i treba desavat, glavni grad da ima klubove u vrhu.

1. Zeljeznicar
2. Olimpik
3. Sarajevo

Kup - Zeljeznicar

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 avg 2010, 19:42

mozemo mi pricat sta hocemo ali bolje nemamo,necu da kazem da su ovi dobri ili losi ali ruku na srce jedini su nesto uradili,ako se digne hajka i ako ih otjeramo ili pokusamo ruku na srce ja mislim da nece bolji doci...mi nemamo udruzenje navijaca nema ko izvrsit pritisak na njih da rade vise i bolje tako da taj dio krivice nose navijaci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 19:47

pile87 je napisao/la: Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.
On je nominalno prvi čovjek kluba i izlijetao je sa mnogim obećanjima i furačkim pričama bez pokrića. Ostale ni ne vidimo nikad u medijima, ni njihove priče, obećanja. I to što se sada o ovome govori nije isključivo zbog poraza u Travniku i Tuzli. Daj Bože da je tako i da mi izmišljamo sav taj amaterizam i letargičnost.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 avg 2010, 19:53

pile87 je napisao/la:
edulle je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Pa imamo vise sponzora nego prosle godine, neki i vise daju nego prosle godine!
Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.
Žujo je predsjednik i kao takav najodgovorniji za sve ono što se radi ili ne radi unutar Uprav Kluba. Svakako te ljude, kojima ja lično mahom imena i ne znam, je on sam doveo, tako da, ako rade mnogo manje od njega neka ih zamijeni.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 24 avg 2010, 19:54

Dove87 je napisao/la:PREJAKI SMOOO... Zeljo Sampion ostaje sampion

Mozda ce se ove godine desit ono sto se i treba desavat, glavni grad da ima klubove u vrhu.

1. Zeljeznicar
2. Olimpik
3. Sarajevo

Kup - Zeljeznicar
Ovo mi se svidja. ;)

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 avg 2010, 20:05

u koliko je sutra utakmica zna li iko a sto se tice uprave malo se raspitajte pa mlatite po upravi onda, posto vidim da vas vecina nije upucena ni malo zapitajte se malo odakle pare za proslu sezonu o tome niko ne misli svi misle da su pale sa neba ccc

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 24 avg 2010, 20:12

Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Iskreno ne znam sto, valjda moraju da iskale na nekom sto smo zijanili ove dvije utakmice pa osjecaju da je najlakse po Zuji, ima ljudi u klubu koji rade i puno manje od Zuje pa ih niko i ne spominje.
On je nominalno prvi čovjek kluba i izlijetao je sa mnogim obećanjima i furačkim pričama bez pokrića. Ostale ni ne vidimo nikad u medijima, ni njihove priče, obećanja. I to što se sada o ovome govori nije isključivo zbog poraza u Travniku i Tuzli. Daj Bože da je tako i da mi izmišljamo sav taj amaterizam i letargičnost.
A u cemu je problem pa ti ljudi kritike od vas dobivaju i haman pocinjem razmisljat da zelite upravu da ode?
U cemu je problem ne znam? Jel se ovako nesto i desilo kad su otjerali Osima jer je gostujuce dvje izgubio prije par godina?

Po meni klub je najaci u drzavi do daljnjeg. Ako je najaci, po meni je super. Sve je kako treba. Od ovakve price po forumima dolazi do odlaska trenera i uprave...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 24 avg 2010, 20:13

Kakve pare za prošlu sezonu!?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Sarun, Taree i 23 gosta.