FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prezadovoljan!
Slazem se sa tobom da ekipi treba jedan napadac i vezni sigurno , nasima je puno para dat za Amera ok nama jest Zrinji nije , Lendric u Ligi mu zamjene nema nikakvi adilovici i picke materne, neka malo po srbiji trzite pregledaju neka izmisle izrone Lendrica kakvog, sta fali onom Trujicu kojeg je suspendovala Vojvodina il nekom sasvim drugom il trecem ... Ja se bojim da Slavko nema kapacitet da bas vodi zelju...SlevinKelevra je napisao/la:Ja ne znam fakat cemu ovakve izjave. Zasto da se stide? Ko ne vidi da su se veceras bacali na glavu i bili maksimalno borbeni, ili ne zna gdje gleda ili nece da vidi. To sto navijaci napune Grbavicu i pokidaju ne znaci da se automatski trebamo pretvroriti u Real Madrid. Slavko postavio jedinu 'normalnu' taktiku u ovom trenutku, s obzirom cime raspolaze...Neymar11 je napisao/la:Zadovljan nisam sekunde.. Neka se stide igraci i Slavko zbog ovih Sjajnih Manijaka koji su jos jednom izdominirali i pokazali da su trenutno najbolj na Balkanu.. Krenimo redom, stanic, Nikolic, dzenis, Blagojevic najgori na terenu, Zeba kakav god bio najvise je pokazo najvise se trudio i najbolji je bio uz Sinisu za kojeg kazu da je Stanic bolji od njegRadinovic solidan, Zec ce bit strasan igrac nudio se stalno trazio je loptu, Zakaric nije los bio, Projic kako je uso sem sto je dobio zuti nista ama bas nije pokazo... Uprava mora dovest kakvu klasu u napadu, zalicemo mi za Lendrom itekako jer Nikolic mu nemoze ni pertle vezati... Slavko Petrovicu Shvati jednom da od Zelje nemozes pravit Radnik Zeljo nije Radnik to mu mora bit jasno !Nisam nesto siguran nit ubjedjen da cemo proci poslije ovakve pickaste igre ! Inace Siroki ima strasan rezultat i svaka im cast
Jednostavno, nemamo kvaliteta, posebno naprijed. Ova ofanziva sa Zecom, Nikolicem i Beganovicem je vjerovatno najlosija Zeljina od rata naovamo. Da je Lendric igrao veceras, uvjern sam da bi ubacio neki krompir. Pokusati ponoviti Madjarsku u Stokholmu, a onda u potragu za napadacem, inace cemo se nagledati 'nula' u novoj sezoni.
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 14 jul 2017, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Sandokan87
- Kontakt:
Joj sto ne mogu ovih pacenickih komentara da se igraci moraju stidito nas navijaca, da je petrovic usao u utaakmicu pickasto... Svi smo bili, svi smo gledali utakmicu i svi smo od prvog sudijskog zvizduka vidjeli stanje na terenu, AIK je konstantno bio iza lopte, cuvali svoj go sto im je na kraju i uspjelo. Ljudi imaju prejaku odbranu, sama cinjenica govori da su u Svedskoj ligi u tom segmentu najbolji. Nasi momci su odigrali muski, zadovoljan sam a trebaju biti i ostali. Dali su koliko su mogli al probiti onaj bedem bi bio krupan zalogaj daleko boljim ekipama od Zelje tako da ne treba sad ovdje kukati. U Stokholm po prolaz!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Zar stvarno mislite da Zeljo individualno ima bolje igrace i da je ovo morao dobiti? Budite bar jednom realni..
Vidim,previse se potcijenjuje Aik.
Vidim,previse se potcijenjuje Aik.
- Sandokan87
- Kontakt:
O tome i ja govorim. Svima se digo u gacama kad su vidjeli da su ovi remizirali sa ekipom sa farski ostrva. Ovaj AIK je prejak i preorganizovan klub. Mi se falimo tribinom koju smo napravili, falit cemo se jos godinama, a ljudi stadion od 150 miliona imaju.irfo je napisao/la:trebamo se malo spustit na zemlju, previse nekad ljudi hoce, a moraju sagledat situaciju objektivno, gdje smo mi i gdje su oni, kakve mi imamo uslove i kakve oni, imaju barem deset puta veci budzet od naseg, hladno neki dan napadaca platise 2 miliona eura, to je vise od naseg godisnjeg budzeta, ovaj nerijesen rezultat je sam po sebi uspjeh, a sad idemo ostvariti senzaciju u svedsku
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ovoj ekipi trebaju Subic, Ordagic i neki top napadac. Tanko je ovo. Iako je bod dobar...igra nije bila na nivou . i Vukotic bi dobro legao naravno. Za sada smo slabiji u odnosu na proslu sezonu..
Najlosiji igrac veceras je bio Kjosevski.
Najbolji Zeba i Bogicevic (covjek je pokupio sve lopte, posebno se dobro borio sa onim njihovim vrhunskim igracima)
Ostali, pohvala za trud i zalaganje.
AIK je prdobra ekipa, vrhunski igraci, sve odlicno.
Sreca pa smo na Grbavici igrali, ovo bi na Kosevu izgubili 0:2. Nadam se pozitivnom i da ce u rosteru biti vise igraca koji ce konkurisati za 11.
Najbolji Zeba i Bogicevic (covjek je pokupio sve lopte, posebno se dobro borio sa onim njihovim vrhunskim igracima)
Ostali, pohvala za trud i zalaganje.
AIK je prdobra ekipa, vrhunski igraci, sve odlicno.
Sreca pa smo na Grbavici igrali, ovo bi na Kosevu izgubili 0:2. Nadam se pozitivnom i da ce u rosteru biti vise igraca koji ce konkurisati za 11.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Vidim ovdje stručnjaci se.ru po obicaju, ništa novo, svaka čast 
Na kraju sve super, atmosfera, zalaganje i rezultat [emoji144]
Odo lagano sad gledat klipove da vidim kako je navijanje izgledalo, grbavica i pogotovo u drugom cijeli stadion zajedno, a vi se.rite kao da smo trebali im peticu uvalit yebo vas pitarski sindrom

Na kraju sve super, atmosfera, zalaganje i rezultat [emoji144]
Odo lagano sad gledat klipove da vidim kako je navijanje izgledalo, grbavica i pogotovo u drugom cijeli stadion zajedno, a vi se.rite kao da smo trebali im peticu uvalit yebo vas pitarski sindrom
Ne mozemo se po uslovima i tim stvarima porediti sa AIK-om. Oni su i kvalitetniji od nas. Ne bas toliko,ali jesu. Nije sramota ispasti od njih osim ako te bas ne pregaze kao one u prvom pretkolu. Ostaje zal zbog atmosfere koja nije iskoristena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Cestitam, dostigao si jedan stepen nize od papucara... Ako nastavis ovako siguran si za dno dna.Virtu4l je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Sto se tice na terenu skidam kapu jednom igracu Srdjanu Stanicu. Svaka cast momak!
.
kad gledamo ko kakve uslove ima i koliko koji tim ima para onda je zeljo daleko bolji bio.
zeljo uopste nije bio los veceras, ali definitivno treba jedan extra napadac i jedan jos kvalitetan odbranbeni da bi to licilo na nesto
zeljo uopste nije bio los veceras, ali definitivno treba jedan extra napadac i jedan jos kvalitetan odbranbeni da bi to licilo na nesto
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Dobar rezultat.Igrali smo protiv AIK-a a ne protiv Podgrmeča iz Sanskog Mosta
Atmosfera sjajna i zalaganje igrača na nivou. Naprijed nedostajao zadnji pas i u tom završnom dijelu je bilo mnogo grešaka. AIK dosta čvrsta, stabilna, kompaktna ekipa, bez nekih posebno tehnički dotjeranih igrača. Može se igrati s njima i u revanšu, samo treba više koncentracije i odlučnosti u završnici i nešto sreće. Vidi se da u kadru nema dovoljno onih pravo kvalitetnih igrača. Ekipa ima svoje limite, a naravno da je tu par dobrih pojedinaca. Uglavnom bitno je da se bore i s takvim pristupom možda se i desi to "malo čudo" u Švedskoj.
Navijači AIK-a večeras isto sjajni...
Navijači AIK-a večeras isto sjajni...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- MocMahale444
Ekstra, bas kao sto napisa ovaj iznad zadnji pas nam je falio.
Onaj sebicni Zekoslav buny je upropastio sansu nakon greske odbrane Aika.
Navijaci 10+.
Slavko solidno i ono na sta smo navikli.
Stana crko koliko je trcao i do 70 min je bio gotov isto kao Zeba.
Stevo se borio i trudio ali iskreno za njega je Lendra - Dzeko.
Kao da gledam, kao da gledam na friends areni bice nula jedan

Onaj sebicni Zekoslav buny je upropastio sansu nakon greske odbrane Aika.
Navijaci 10+.
Slavko solidno i ono na sta smo navikli.
Stana crko koliko je trcao i do 70 min je bio gotov isto kao Zeba.
Stevo se borio i trudio ali iskreno za njega je Lendra - Dzeko.
Kao da gledam, kao da gledam na friends areni bice nula jedan

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa iskreno, ispadanjem ne bih bio nešto pretjerano razočaran. Ovaj AIK je jači od nas za možda jedan gol. Razlika u kvalitetu se vidi, ali ne drastično. Teško je ovakvoj utakmici vidjeti kompletnu sliku jedne ekipe, obzirom da su oba tima igrala da ne prime gol.irfo je napisao/la:trebamo se malo spustit na zemlju, previse nekad ljudi hoce, a moraju sagledat situaciju objektivno, gdje smo mi i gdje su oni, kakve mi imamo uslove i kakve oni, imaju barem deset puta veci budzet od naseg, hladno neki dan napadaca platise 2 miliona eura, to je vise od naseg godisnjeg budzeta, ovaj nerijesen rezultat je sam po sebi uspjeh, a sad idemo ostvariti senzaciju u svedsku
Našom igrom sam poprilično zadovoljan, sve je lakše kad ne poklanjamo golove i samo takav Željo može do dobrog rezultata. U Švedskoj će pretpostavljam ponovo biti igra dva trenera kao večeras, s tim da smo mi odradili veoma bitan dio posla - nismo primili gol kući, što je veoma često krucijalno.
Vjerujem u Petrovića i mislim da je stručnjak za ove situacije, samo da igrači odrade ono što je on zamislio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Kako jaci sta su to pokazali da su jaci? Ja sam vidio da su se oni branili i mi smo vise loptu imali u nogama, barem je tako izgledalo.
Zadovoljan pravo neka nismo primili gol, a u Feskoj sta bude uz Allahovu pomoc. Samo bez straha ba ko su oni igrati normalno s postovanjem ali pametno i borbeno.
Blagoje vrlo dobro odigrao i Ugljesa isto.
Zadovoljan pravo neka nismo primili gol, a u Feskoj sta bude uz Allahovu pomoc. Samo bez straha ba ko su oni igrati normalno s postovanjem ali pametno i borbeno.
Blagoje vrlo dobro odigrao i Ugljesa isto.
Nama jos nedostaje vrhunski napadac,vezni i Vukotic( ako postoji neka sansa da dodje) da bi se borili za sami vrh lige. Bit ce tesko ove sezone jer Siroki igra zaista odlicno i zbog toga se moramo dodatno pojacati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Miske kao da ce klanjati

Jeste bio ljut a buny se izofiro u 16.

Dab sveda.

Jeste bio ljut a buny se izofiro u 16.
Dab sveda.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.