FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Steta sto Uprava nije u mogucnosti da plati Ordagica. Definitivno bi nam dobrodosao.
Zao mi sto se nije iskoristila atmosfera. Gore ce biti teze iako nije ni ovaj AIK nesto kvalitetnija ekipa.
Zao mi sto se nije iskoristila atmosfera. Gore ce biti teze iako nije ni ovaj AIK nesto kvalitetnija ekipa.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Ne mozemo ali ne mozea ni suditi na oanovu Aika. Izvavis 400.000 KM i dovedes 3 pojacanja i imas prevagu. Svaka cast na BORBENOSTI. NE GUBIMO NADU IDEMO PO GOL U GOSTIMA.... GRMILO JEEEEE...VOLIM TE ZELJOMoggiano je napisao/la:Sa Stevom i Dzenisom ne mozemo igrati kroz sezonu nema teorije. Rezultat je ok, da smo primili go vec sad bi se mogli oprostiti od Evrope
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Stanić najlošiji u odbrani večeras, svaka (polu)prilika AIK-a je došla iz njegovog katastrofalnog branjenja prostora.Virtu4l je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Sto se tice na terenu skidam kapu jednom igracu Srdjanu Stanicu. Svaka cast momak!
.
Ostali u odbrani odlični, inače smo defanzivno veoma veoma dobro stajali.
Al' zato ofanzivno katastrofa, ja razumijem da smo se fokusirali na odbranu, al' da ne možeš izvršiti neki pritisak na protivnički gol pa barem pet minuta u cijeloj utakmici, e to mi nikako nije jasno. Kontra također presmiješna, Zeba je svaku upropastio sa svojim peljanjem lopte, poprilično mi se činilo da je "privatizovao" loptu što mi se nikako nije dopalo.
Blagojević i Radinović nevidljivi u tranziciji, al' su defanzivno dobro stajali. Zakarić i Zec dobri, trčali i trudili se maksimalno. Stevo, također, odigrao korektno, primio je i sačuvao više lopti (makar izborio faul) nego Lendrić u zadnjih 10 utakmica, iako je očigledno da nema tu Lendrićevu završnicu. Al' ovako su isto govorili i za Bajića protiv Ferenca i Standarda, a znamo koliko nam je Riki valjao.
U prolaz nisam siguran, mislim da je AIK bolja ekipa (ne previše, ali je vidljivo), al' ne treba se predavati unaprijed nipošto. Ako gore izdržimo prvih 20 minuta, a da ga ne primimo, šanse za prolaz će nam biti solidne i povećavat će se kako utakmica bude odmicala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dok je ograniceni krmak na klupi mi necemo imati nafake !!!!!
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mozemo suditi Nikolicu po ovoj utakmici. Sta je veceras mogao uraditi? Meni se svidja sto je za igrace do sebe korisniji od Lendrica i ovi po boku bi mogli profitirati. Nemojte na Stanica odmah sad kad je dosao Projic. Opet Stanicu dasku sapunamo, a objektivno je medju tri najzahvalnija igraca zadnjih pola godine.Raonffa je napisao/la:Stanić najlošiji u odbrani večeras, svaka (polu)prilika AIK-a je došla iz njegovog katastrofalnog branjenja prostora.Virtu4l je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Sto se tice na terenu skidam kapu jednom igracu Srdjanu Stanicu. Svaka cast momak!
.
Ostali u odbrani odlični, inače smo defanzivno veoma veoma dobro stajali.
Al' zato ofanzivno katastrofa, ja razumijem da smo se fokusirali na odbranu, al' da ne možeš izvršiti neki pritisak na protivnički gol pa barem pet minuta u cijeloj utakmici, e to mi nikako nije jasno. Kontra također presmiješna, Zeba je svaku upropastio sa svojim peljanjem lopte, poprilično mi se činilo da je "privatizovao" loptu što mi se nikako nije dopalo.
Blagojević i Radinović nevidljivi u tranziciji, al' su defanzivno dobro stajali. Zakarić i Zec dobri, trčali i trudili se maksimalno. Stevo, također, odigrao korektno, primio je i sačuvao više lopti (makar izborio faul) nego Lendrić u zadnjih 10 utakmica, iako je očigledno da nema tu Lendrićevu završnicu. Al' ovako su isto govorili i za Bajića protiv Ferenca i Standarda, a znamo koliko nam je Riki valjao.
U prolaz nisam siguran, mislim da je AIK bolja ekipa (ne previše, ali je vidljivo), al' ne treba se predavati unaprijed nipošto. Ako gore izdržimo prvih 20 minuta, a da ga ne primimo, šanse za prolaz će nam biti solidne i povećavat će se kako utakmica bude odmicala.
Odlicni stoperi danas, isto kao prvu protiv zete, valjda ce i tamo ovako odigrat, fali nam u napadu jedan onakav igrac ko markanen, ili lazo svojevremeno(ali da zna dat gol
)

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- TheTruth34
- Kontakt:
Celo odlicno postavio utakmicu...Zec presmijesan igrac, da nema brzinu, ne bi u Pofalickom igrao, Zeba najbolji
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Kako im je dobar onaj napadac,u skoku predominantan i sjajno spusta lopte glavom.irfo je napisao/la:Odlicni stoperi danas, isto kao prvu protiv zete, valjda ce i tamo ovako odigrat, fali nam u napadu jedan onakav igrac ko markanen, ili lazo svojevremeno(ali da zna dat gol)
Inace svaka cast strucnom stabu AIKa,poslije utakmice odma trening na grbavici.
Prvo sam mislio da ce trenirati samo oni sto nisu igrali,kad kasnije dodjose i prvotimci,jos jednom svaka cast...dobise na kraju i nas aplauz

Da je Slavko nocas pojacao napad mi bi primili dva komada minimalno. Ovako jako tesko smo stvarali prilike, nadati se najboljem u revansu.
- Zeljeznicar -
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ma primili bi gol 100%.Ona dvojica sa kosicom igraju odlicno,i imaju dobre duge lopte koje onaj glavonja dobro spusta...Zenzo je napisao/la:Da je Slavko nocas pojacao napad mi bi primili dva komada minimalno. Ovako jako tesko smo stvarali prilike, nadati se najboljem u revansu.
Samo ono je zabrinjavajuce kod kornera bilo, ostade veca na liniji a frajer u peterac ubacio loptu
, sta se ondje desilo

Tesko je ovom AIK-u zabiti gol. Pravo tesko pogotovo sto nam je napad nikakav trenutno.
trebamo se malo spustit na zemlju, previse nekad ljudi hoce, a moraju sagledat situaciju objektivno, gdje smo mi i gdje su oni, kakve mi imamo uslove i kakve oni, imaju barem deset puta veci budzet od naseg, hladno neki dan napadaca platise 2 miliona eura, to je vise od naseg godisnjeg budzeta, ovaj nerijesen rezultat je sam po sebi uspjeh, a sad idemo ostvariti senzaciju u svedsku 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja ne znam fakat cemu ovakve izjave. Zasto da se stide? Ko ne vidi da su se veceras bacali na glavu i bili maksimalno borbeni, ili ne zna gdje gleda ili nece da vidi. To sto navijaci napune Grbavicu i pokidaju ne znaci da se automatski trebamo pretvroriti u Real Madrid. Slavko postavio jedinu 'normalnu' taktiku u ovom trenutku, s obzirom cime raspolaze...Neymar11 je napisao/la:Zadovljan nisam sekunde.. Neka se stide igraci i Slavko zbog ovih Sjajnih Manijaka koji su jos jednom izdominirali i pokazali da su trenutno najbolj na Balkanu.. Krenimo redom, stanic, Nikolic, dzenis, Blagojevic najgori na terenu, Zeba kakav god bio najvise je pokazo najvise se trudio i najbolji je bio uz Sinisu za kojeg kazu da je Stanic bolji od njegRadinovic solidan, Zec ce bit strasan igrac nudio se stalno trazio je loptu, Zakaric nije los bio, Projic kako je uso sem sto je dobio zuti nista ama bas nije pokazo... Uprava mora dovest kakvu klasu u napadu, zalicemo mi za Lendrom itekako jer Nikolic mu nemoze ni pertle vezati... Slavko Petrovicu Shvati jednom da od Zelje nemozes pravit Radnik Zeljo nije Radnik to mu mora bit jasno !Nisam nesto siguran nit ubjedjen da cemo proci poslije ovakve pickaste igre ! Inace Siroki ima strasan rezultat i svaka im cast
Jednostavno, nemamo kvaliteta, posebno naprijed. Ova ofanziva sa Zecom, Nikolicem i Beganovicem je vjerovatno najlosija Zeljina od rata naovamo. Da je Lendric igrao veceras, uvjern sam da bi ubacio neki krompir. Pokusati ponoviti Madjarsku u Stokholmu, a onda u potragu za napadacem, inace cemo se nagledati 'nula' u novoj sezoni.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Zna li neko sta su nasi momci na sjeveru skandirali navijacima AIK-a ? Mogu reci da su se dobro sjebali 

Lik kao da je zaobisao sve kroz gol i sreca osuta glavom sa dva metra pored, Veca otisao na zemlju ne zna ni on kako.irfo je napisao/la:Samo ono je zabrinjavajuce kod kornera bilo, ostade veca na liniji a frajer u peterac ubacio loptu, sta se ondje desilo
- Zeljeznicar -
Ovo postaje smijesno. Kakva je razlika izmedju taktike veceras i bilo koje utakmice prije? Nabijem ja na ku.rac njegove taktike i nek se goni u pi.cku materinu iz Zelje.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Taktika je takva da igras protiv kvalitetnije ekipe,a ti bolje stojis na terenu.To sto ne mozemo iskoristiti nasu dobru igru lezi i u cinjenici da smo igrali bez napadaca.Da je bio lendric siguran sam da bi bar jedan dao,jer se mnogo vise krece od steve...maldini3 je napisao/la:Ovo postaje smijesno. Kakva je razlika izmedju taktike veceras i bilo koje utakmice prije? Nabijem ja na ku.rac njegove taktike i nek se goni u pi.cku materinu iz Zelje.
Morate shvatiti da je ovo maksimum ove nase ekipe. Oni bolje nit mogu nit znaju. Da smo do ove utakmice doveli Ordagica i nekog top napadaca bila bi druga prica ovako pisi propalo.
Nije sramota ispasti od ovog AIK-a, mi da imamo 20% njihovih uslova i para mi bi bili TOP klub za nase prilike.
Ali badava kad ce ovjde par likova da napravi ratnu zonu ispali mi 1:0 ili 5:0.
Ali badava kad ce ovjde par likova da napravi ratnu zonu ispali mi 1:0 ili 5:0.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 14 jul 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.