FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako misliš nije lijepo, nakon mnogih gadosti koje su prošle ovom temom? To je istina, 60% titula je osvojeno u našoj ligi namještanjem... a tu je uborajana i naša.
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Ako ne dovedemo jos stopera i bar jednog veznog onda definitivno nemamo ambicije za trofej.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kosevo nije napravlljeno na groblju, laz!MortemHz je napisao/la:Nije to lijepo govoriti plus jos nema nikakve veze sa zivotomRahma je napisao/la:Treba otici sa Koseva sto prije, samo to sto je izgradjen na groblju govori dovoljno + **** i daleko je.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koševo je užasan stadion, pa ja bih potpisao da imamo neki kao u Zenici, samo da se riješimo Koševa.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja sam ubijedjen da je Cetkovic dobar igrac samo nije dobio pravu priliku.Historicar je napisao/la:Mladost iz Podgorice (Marko Četković odigrao 87 minuta) pobjedi u gostima jedan Šturm, Široki ima 1:1 u gostima kod jednog od najvecih škotskih klubova, a mi ispadnemo od jedne od najgorih ekipa u Evropi.Plakao bih od muke.
Ne bismo mi ništa bolje prošli od Moldavki protiv ovog Apollona.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
do kada traje ova naša smijurija od prelaznog roka?
VVVBK
VVVBK
Ako ostanemo sa ovim sastavom, meni bi Hadzic prvi centarfor bio, Velkoski iza njega. Sve ostalo nema smisla.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Kontam vec par minuta sta da napisem, al nemam nista pametno, samo bi se vracao u krug. Samo mogu reci čestitke Širokom i Zelji na nastupima u Evropi, toliko.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Mi smo, pobjedama protiv većih od nas (Levskog, Atromitosa, pa i Orebra, Helsingborga i Haugesunda) zaboravili da i nas ovakve, malehne, mogu izbaciti još manji od nas, kao što smo mi izbacivali veće od sebe, koje evo nabrojah. No, nije problem ta Evropa koliko ovo sivilo koje korijene vuče u anarhiji na našem podneblju, na kom ne možemo povezati dvije titule prvaka zaredom.Zagor je napisao/la:Kontam vec par minuta sta da napisem, al nemam nista pametno, samo bi se vracao u krug. Samo mogu reci čestitke Širokom i Zelji na nastupima u Evropi, toliko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Teško da će Janjoš ikad izvesti takvu ultra napadačku formaciju. Krste je napadač, po potrebi amf, a stvarno je lažna devetka. Gubiš mjesto u veznom redu ako uvedeš obojicu...prije će biti da Krste igra u prvoj postavi, a mali šansu na kapaljku dobiva...Evander je napisao/la:Ako ostanemo sa ovim sastavom, meni bi Hadzic prvi centarfor bio, Velkoski iza njega. Sve ostalo nema smisla.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bitno je samo nekako izboriti evropu svake godine, a nije to toliko tesko u ovoj ligi.
A onda ce uvijek neka dobra ekipa ispasti u prvom pretkolu pa mozemo pravdati nase brukanje
A onda ce uvijek neka dobra ekipa ispasti u prvom pretkolu pa mozemo pravdati nase brukanje

- TobeYarabi
- Kontakt:
smije li se neko kladiti da uzimamo titulu ove godine
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U ovoj smijesnoj ligi, ni to me ne bi iznenadiloTobeYarabi je napisao/la:smije li se neko kladiti da uzimamo titulu ove godine

nek smo se ti i ja slozili jednomHigh je napisao/la:Mi smo, pobjedama protiv većih od nas (Levskog, Atromitosa, pa i Orebra, Helsingborga i Haugesunda) zaboravili da i nas ovakve, malehne, mogu izbaciti još manji od nas, kao što smo mi izbacivali veće od sebe, koje evo nabrojah. No, nije problem ta Evropa koliko ovo sivilo koje korijene vuče u anarhiji na našem podneblju, na kom ne možemo povezati dvije titule prvaka zaredom.Zagor je napisao/la:Kontam vec par minuta sta da napisem, al nemam nista pametno, samo bi se vracao u krug. Samo mogu reci čestitke Širokom i Zelji na nastupima u Evropi, toliko.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Komšinice i ubice će klepit finu lovu za naše uslove a mi kita, takodjer će popravit i koeficijent a mi i tu kita... mi nit igramo pirpremne nit dovodimo pojačanja, nit ima koga u javnosti da nam kaže šta da očekujemo, na čemu se trenutno radi... ne znam ocam' gdje ovakvo stanje vodi. Ništa ama baš ništa pozitivno nema...
- PitarBordo
- Kontakt:
Neki će reći "radi se u tišini" - meni ovo liči na "ne radi se ništa" - ljetne pripreme gdje ispadaš odmah iz Evrope moraš iskoristiti sa jakim pripremnim da uđeš u takmičarsku formu za sezonu. Ovo su možda i najlošije ljetne pripreme u zadnjih nekoliko godina. Pa neki drugoligaši su odradili bolje i sadržajnije.
Samo Saraj'vo.
Sutite, ne pisite o tome, citaju komsije 

Nemoj tako, lakse ce se Said uklopiti ako se i ostatak ekipe ne forsiraPitarBordo je napisao/la:Neki će reći "radi se u tišini" - meni ovo liči na "ne radi se ništa" - ljetne pripreme gdje ispadaš odmah iz Evrope moraš iskoristiti sa jakim pripremnim da uđeš u takmičarsku formu za sezonu. Ovo su možda i najlošije ljetne pripreme u zadnjih nekoliko godina. Pa neki drugoligaši su odradili bolje i sadržajnije.
Fun fact:
Bolje se Celik pojačao od nas

Bolje se Celik pojačao od nas

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], JavierBosnia i 148 gostiju.