2017/18 NBA Pre-season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Jeftha
Kontakt:

Re: 2017/18 NBA Pre-season

Post Postao/la Jeftha » 13 jul 2017, 23:07

josipmusa je napisao/la:https://clutchpoints.com/watch-peyton-m ... ant-espys/

hahahahhaa, legenda :D

slika
Ovo samo moze dovesti do jos veceg karanja iduce sezone. :njanjanja: :njanjanja:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jul 2017, 23:13

Shams Charania‏ @ShamsCharania
Utah has waived forward Boris Diaw ahead of guarantee date, league **** tell The Vertical.
[Wojnarowski] Indiana offered Paul George to Golden State for Klay Thompson

Woj :"One offer that I was told was made was Indiana offered you(PG13) to Golden State for Klay Thompson. Golden State said no. Talks didn't go anywhere"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 jul 2017, 23:39

"Paul George says possible Warriros Trade would've been nixed by NBA"
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 jul 2017, 00:38

BernardBarnjak je napisao/la:
Ja sam i zaboravio da je on igrao sa Beverleyem.

Tu je i Gallo.

Mogla bi biti zanimljiva ekipa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 14 jul 2017, 00:40

Sarmelino je napisao/la:Spurse jos jedino izvlaci to sto imaju Popa za top 3 na zapadu.
Kawhi. Pop i njegov sistem su i dalje tu, al previše čudnih odluka donosi u zadnje vrijeme. Od 2012. je jedino 2014. odradio skroz bez greške, a nakon nje je u ogromnom padu. Što je i razumljivo jer ne može niko dovijeka biti najbolji. Zasićenje i godine dođu same od sebe. Nadam se da ima dovoljno u sebi za izvući za Kawhijev prime.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jul 2017, 06:02

Ne znam da li iko gleda tekmu,ali prije nego se opet ujutro pocne pisati kako je Ball bio fantastican i imao TD,treba napomenuti par stvari...
Ocigledno je da je taktika ovih SL Lakersa da visoki grade kako bi Ball pokupio loptu i povukao je odmah u tranziciju zbog zelje da se igra brze i u stilu koji njemu odgovara.Otuda ovaj broj skokova.Sto se tice broja ass.,lopta je stalno u njegovim rukama i em samo on kreira,em zna to raditi,mada u ovom trenutku ima 7 izgubljenih na 11 ass. Takodje,ima 14p,ali na 20 suteva.

Ne kazem da je lako imati TD,ali ova vecerasnja predstava je pravi primjer toga da brojevi ne daju uvijek pravu sliku necijeg nastupa.

U svakom slucaju,potencijal je.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 jul 2017, 06:11

NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam da li iko gleda tekmu,ali prije nego se opet ujutro pocne pisati kako je Ball bio fantastican i imao TD,treba napomenuti par stvari...
Ocigledno je da je taktika ovih SL Lakersa da visoki grade kako bi Ball pokupio loptu i povukao je odmah u tranziciju zbog zelje da se igra brze i u stilu koji njemu odgovara.Otuda ovaj broj skokova.Sto se tice broja ass.,lopta je stalno u njegovim rukama i em samo on kreira,em zna to raditi,mada u ovom trenutku ima 7 izgubljenih na 11 ass. Takodje,ima 14p,ali na 20 suteva.

Ne kazem da je lako imati TD,ali ova vecerasnja predstava je pravi primjer toga da brojevi ne daju uvijek pravu sliku necijeg nastupa.

fino on dijeli loptu, ali je tacno da je nacin igre L.A ono sto garantuje ass :) neki dan je onaj caruso imao 9 ass...Ball ima jedan problem a to je trica,stvarno treba da prestane da shutira po 10 trica,uz ovakve % je vise nego smijesan.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 jul 2017, 06:45

Slažem se, večeras opet šteka šut za 3p 2/10 ima to on ali mora navjezbati I naviknut se na udaljenost. Na UCLA je imao preko 40% a gledao sam ga par puta i sutao je vecinom korak udaljen od njihove linije za 3p, tako da se ne bojim da će ta trica u sezoni nekada početi ulaziti konstantno. Ono što su svi napominjali večeras nije išlo je taj šut za 3p kontrola lopte jer 7 to je previše kao večeras je slabo napadao obruč za razliku od sinoć samo 2 slobodna bacanja za razliku od juceresnjih 12. Bez obzira na triple double, dosta slabije izdanje.
Ali ono što ohrabruje da igra bez straha i sa velikim samopouzdanjem, zbog toga je očekivati da će te trice početi ulaziti i da će se broj to smanjiti kao i ft povećati.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jul 2017, 07:51

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 10:03

Slobodno vi kritikujte kad je Ball u pitanju, ali ja kazem za njega, samo ne daj Boze povreda. Ovo je jedna zvijer u nastajanju, ne zbog SL brojeva, vec zbog IQ-a kojeg nisam vidio kod ovoliko mladog igraca jos od Lebrona. A tu su i fizikalije, te sistem Waltona i ekipa koji su kao stvoreni za njega.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2017, 14:04

Zbog prijave sam morao obrisati nekoliko postova.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2017, 14:44

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Ik17
Kontakt:

Post Postao/la Ik17 » 14 jul 2017, 15:16

BernardBarnjak je napisao/la:
Jooooj, strašan je momak potencijal, i natjerat će neke ekipe da se pokaju što ga nisu izabrale, a mogle su... ALI, Bgmi mora poraditi na onom doskoku kad napada obruč. :(
Prečesto se dešava da doskoči na jednu nogu, i čitavu težinu tijela u padu prenese na istu. Stvarno nam ne treba da još jedan eksplozivan igrač završi kao Rose. :cry:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2017, 15:34

Licno mi se svidja kako igra Dennis Junior iako spada u onu grupu PG koji prvo pucaju pa gledaju da asistiraju. Momak je '97 godiste i mora (kao i velika vecina vrsnjaka) jos puno da uci. Ovaj problem sa ''landingom'' nakon ulaska pod kos bi mu zaista mogao biti problem ali vjerovatno je (mentalno) prebrodio onu povredu zbog koje je propustio cijelu high school sezonu (ACL). Zelja za dokazivanjem je prevelika pa mozda zato i ne pazi na ovakve i slicne situacije. Mislim da bi mu asistencija mogla biti najjace oruzije jer se na prvu vidi da ima nevjerovatan osjacaj za dodati... Mislim da je imao i srece sa timom koji ga je izabrao jer imati za mentora Nowitzkog i za trenera Carlisle je pozitivna stvar za karijeru.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 jul 2017, 16:14

BernardBarnjak je napisao/la:Licno mi se svidja kako igra Dennis Junior iako spada u onu grupu PG koji prvo pucaju pa gledaju da asistiraju. Momak je '97 godiste i mora (kao i velika vecina vrsnjaka) jos puno da uci. Ovaj problem sa ''landingom'' nakon ulaska pod kos bi mu zaista mogao biti problem ali vjerovatno je (mentalno) prebrodio onu povredu zbog koje je propustio cijelu high school sezonu (ACL). Zelja za dokazivanjem je prevelika pa mozda zato i ne pazi na ovakve i slicne situacije. Mislim da bi mu asistencija mogla biti najjace oruzije jer se na prvu vidi da ima nevjerovatan osjacaj za dodati... Mislim da je imao i srece sa timom koji ga je izabrao jer imati za mentora Nowitzkog i za trenera Carlisle je pozitivna stvar za karijeru.
Igra fantasticno ovaj SL za DAL.Vjerovatno najspremniji za NBA lottery pik ovogodisnjeg drafta,ako se gleda sveukupna igra.Gotovo da nije imao oscilacija u svojim dosadsnjim nastupima.Upravu si i za fransizu u koju je dosao.Nema dileme da moze postati opasan igrac.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2017, 17:19

NEZALAGANJE je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Licno mi se svidja kako igra Dennis Junior iako spada u onu grupu PG koji prvo pucaju pa gledaju da asistiraju. Momak je '97 godiste i mora (kao i velika vecina vrsnjaka) jos puno da uci. Ovaj problem sa ''landingom'' nakon ulaska pod kos bi mu zaista mogao biti problem ali vjerovatno je (mentalno) prebrodio onu povredu zbog koje je propustio cijelu high school sezonu (ACL). Zelja za dokazivanjem je prevelika pa mozda zato i ne pazi na ovakve i slicne situacije. Mislim da bi mu asistencija mogla biti najjace oruzije jer se na prvu vidi da ima nevjerovatan osjacaj za dodati... Mislim da je imao i srece sa timom koji ga je izabrao jer imati za mentora Nowitzkog i za trenera Carlisle je pozitivna stvar za karijeru.
Igra fantasticno ovaj SL za DAL.Vjerovatno najspremniji za NBA lottery pik ovogodisnjeg drafta,ako se gleda sveukupna igra.Gotovo da nije imao oscilacija u svojim dosadsnjim nastupima.Upravu si i za fransizu u koju je dosao.Nema dileme da moze postati opasan igrac.
Par mjeseci pred draft kotirao je kao top 2 PG iza Balla pa je na samom draftu malo pao i cini mi se da bas ima zelju da dokaze svima da je elitni igrac. Zelim mu karijeru sa sto manje povreda.
Ono sto me obradovalo je sjajna tekma Justina Jacksona u dresu kingsa jer sam znao da zna igrati.
John Collins iz Atl je iznenadjenje za mene. Iskreno prvi put cujem za njega ali imam osjecaj da bi mogao imati strasnu rookie sezonu. Najbolji strijelac i skakac Atl trenutno... Jak, skocan igrac.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2017, 19:15

Scott Perry i zvanično u Knicksima.
Ugovor na 5 godina.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 jul 2017, 19:36

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 jul 2017, 20:19

Lonzo sinoc losa tekma, je.bes TD sa 6 od 20 sutem i 7 izgubljenih. Raduje opet velik broj ukradenih (5) i dvije blokade, strasno citanje igre i u odbrani ima. O pasovima koje salje je suvisno i pricat, malo je danas igraca u ligi u stanju slat onakve pasove i onako razigravat. Samo nek jos sut sjedne na svoje mjesto u sto ne sumnjam i bit ce to bombon.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2017, 20:45

Kad on los pruzi TD i ekipa pobijedi, zapitas se kakav je tek kad je dobar. Al oni pasovi brate, ono je nesto sto se stvarno rijetko vidja, a kako tek gazi na otvorenom terenu, preskace ga.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.