Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nije čovjek još ništa potpisao, samo sabura s obje strane. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma spominjala se ponuda Matic + milioni, i sad da ga das u dobrotvorne svrhe. bjezi ba.
da su uzeli 70 mil za njega i kupili Alexisa, ja bi rekao saljite ga sa masnom.
ovako dati Bonucija za 40 i onda u 5 do 12 kad bude frka platiti Manolasa 45- bjezi ba po drugi put
da su uzeli 70 mil za njega i kupili Alexisa, ja bi rekao saljite ga sa masnom.
ovako dati Bonucija za 40 i onda u 5 do 12 kad bude frka platiti Manolasa 45- bjezi ba po drugi put
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iskrneo prijatelju, meni svejedno. Mozda glupo zvuci i ono kao da tebi gvorim ma daj cime si zadovoljan bla? bla? Naprotiv, ti imas razloga za zadovoljstvom nakon ovog transfera a mi imamo zadovoljstvo sto smo se otarasili ovog lika. Sretno vama sa njimRomagnoli13 je napisao/la:Nije čovjek još ništa potpisao, samo sabura s obje strane.
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala brate nakon 5 godina mizerije, svaki kvalitetan igrač koji dođe u Milan je razlog za dobro raspoloženje.Do jučer niko nije razmišljao o Bonucciu, a evo danas je na korak od Milana.Jbg, jedan takav igrač donosi dosta ekipi kao što je Milan, isto kao Biglia recimo.Dva prekaljena internacionalca, i oni su nešto najbliže WC igračima koje će Milan imati, možda naravno.Mig_Mig je napisao/la:Iskrneo prijatelju, meni svejedno. Mozda glupo zvuci i ono kao da tebi gvorim ma daj cime si zadovoljan bla? bla? Naprotiv, ti imas razloga za zadovoljstvom nakon ovog transfera a mi imamo zadovoljstvo sto smo se otarasili ovog lika. Sretno vama sa njimRomagnoli13 je napisao/la:Nije čovjek još ništa potpisao, samo sabura s obje strane.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Bonuci i jeste WC igrac, nema tu price ba.
ovi nasi moraju istraziti sta se to desava unutar ekipe pa igraci masovno traze transfere.
i drugo da ih prestanu prodavati u bescjenje.
vec sam rekao Bonuci za WC krilo i napadaca odmah, ali Bonuci i pare za Manolasa- nikad.
ovi nasi moraju istraziti sta se to desava unutar ekipe pa igraci masovno traze transfere.
i drugo da ih prestanu prodavati u bescjenje.
vec sam rekao Bonuci za WC krilo i napadaca odmah, ali Bonuci i pare za Manolasa- nikad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko ima istine u ovome?
O tome ti pricam, vama ce doci odlicno. Sto se mene tice, odavno vec govorim sretan mu put. Eto gledaj kako dva kretena unistavaju sezonu, o mamu im j obojici !
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
.@romeoagresti "Juve would have preferred to sell Bonucci abroad, but they didn't get any offers" #RadioVS
Toliko o silnim ponudama iz PL-a. Samo pokazatelj koliko volja igrača znači i kako te zaključa za sve druge opcije.
Pizda može ići, a toliko se furao pa išao na tribine među ultrase.
Toliko o silnim ponudama iz PL-a. Samo pokazatelj koliko volja igrača znači i kako te zaključa za sve druge opcije.
Pizda može ići, a toliko se furao pa išao na tribine među ultrase.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa Max ga otjero definitivno.....nece frajer da trpi vise budalu i njegove ispade.....
jelle je napisao/la:Pa Max ga otjero definitivno.....nece frajer da trpi vise budalu i njegove ispade.....
Neka je. Puna podrska za Maxa.
Bolje ga prodat' nego imati zmiju u klubu.
Mi cemo lako bez njega.
Fino Alla Fine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Takvoga igraca I trebate otjerati, koji pusta onom cirkusantu da drzi buducoj zvijezdi I duze saigracu Juventusa lekcije iz profesionalizma. Koje god da su pare super je.
Prvo jedino i osnovnoo pravilo u Juvnetusu. Nikad niko izanad kluba ni jedne sekunde.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 13 jul 2017, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Po ko zna koji put se pokazuje da niko nije veci od kluba.
To je Juventus i to mora biti tako.
Kad je njesra onda nikome nije dobto jbg,ali se barem na kraju zna cija je zadnja i cao.
Ps. Ako je 1% tacno da je bonuci nasrnuo na barzu,a zna majmun dobro sta su sve prosli zajedno,onda je stvarno levat od cojka. Ovo alves na dybalu,citaj bra vs arg je sasvim ocekivano i ne cudi me.
To je Juventus i to mora biti tako.
Kad je njesra onda nikome nije dobto jbg,ali se barem na kraju zna cija je zadnja i cao.
Ps. Ako je 1% tacno da je bonuci nasrnuo na barzu,a zna majmun dobro sta su sve prosli zajedno,onda je stvarno levat od cojka. Ovo alves na dybalu,citaj bra vs arg je sasvim ocekivano i ne cudi me.
Ma Leo je poceo srat i mjesat se Maxu previse u poso....pa jbt dobijas sve redom prvi si na tabeli , deres u Lp i ti se deres na trenera i negodujes radi izmjena kod gotove tekme...tad kad ga je ostranio iz ekipe nije ga trebo ni vracat....a vjerovatno da se njega i pitalo nebi ga ni vraco....
Ne treba ni pretjerivati. Mahom se svakom igraču koji je otišao nalazile mahane. Nemamo dokaze za mnoge stvari. On želi da ide iz razloga koji mogu biti svi ti navedeni, a i ne mora. Klub ga ne zaustavlja evidentno, dakle, i njima odgovara. S toga, sretno!
Nego, kažu da Paratici slavi rođendan u Parizu i da nije smio ostavljati Marottu samog da ga veslaju.
Nego, kažu da Paratici slavi rođendan u Parizu i da nije smio ostavljati Marottu samog da ga veslaju.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 jul 2017, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ja sigurno mu se digo od jednom da ode u Milan...i navija za njih od malena....ocito da je otjeran , tj da ga ne zele u timu...ne milsim na Beppa nego na trenera i pojedini igraci vjerovatno...
A nema se sta nalazit mane....pokazo je to mnogo puta cak bio i kaznjen....nije bas da je bubica...
A nema se sta nalazit mane....pokazo je to mnogo puta cak bio i kaznjen....nije bas da je bubica...
- IlCapitano
- Kontakt:
Gotovo.Leonardo #Bonucci will become a #Milan player tomorrow. #Juventus will receive €40m. @goal
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bojim se da ne pocnu prodavati i stolice sa arene. 
Trebali su ga ostavit poslije svega ?tuzlak1987 je napisao/la:Bojim se da ne pocnu prodavati i stolice sa arene.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da ostane sve bi se to izgladilo, vec se ovdje mjeri ciji je veci. Ovako je i za Vidala bilo nekih gluposti, kofol pijanica mozes mislit, propusta treningejelle je napisao/la:Trebali su ga ostavit poslije svega ?tuzlak1987 je napisao/la:Bojim se da ne pocnu prodavati i stolice sa arene.
Dobro igra u Bayernu s obzirom koliko pije. I kod Morate i Vidala se ispostavilo kasnije da im se uopste nije islo iz Juventusa, a prezentovalo se kao da jedva cekaju da idu.
Milan je napravio temelje, uskoro ima da nas pocnu i guzit.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 jul 2017, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.