Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Loncar na treninzima ima preko 50% trojku, prosle sezone na utakmicama skoro god kada je sutao dobio je poparu
Pretprosle sezone je imao preko 30% trojku u slabijoj a1 lizi, svi koji ga znaju kazu da ima meksu ruku od dosta bekova
Da ga vujosevic stavi da igra 4 nekih 10 minuta i da ima slobodu da suta imao bi procenat preko 30%
Pretprosle sezone je imao preko 30% trojku u slabijoj a1 lizi, svi koji ga znaju kazu da ima meksu ruku od dosta bekova
Da ga vujosevic stavi da igra 4 nekih 10 minuta i da ima slobodu da suta imao bi procenat preko 30%
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Loncar na treninzima ima preko 50% trojku, prosle sezone na utakmicama skoro god kada je sutao dobio je poparu
Druze grijesis..
Loncar dok je bio u Zaboku nije uputio ni jedan sut za 3

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
I usput sretan rodjendan EmiruSulejmanović....karijeru nastavljam u Španiji

Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 13 jul 2017, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
https://www.klix.ba/sport/kosarka/sulej ... ook+status
Kakav Loncar i 35% za tri. Mirza da dodje i da odigra prvenstvo, ne bi imao toliki procenat trice.
Kakav Loncar i 35% za tri. Mirza da dodje i da odigra prvenstvo, ne bi imao toliki procenat trice.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ok grjesim
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Brat Atic zakuco!

Opet lagana pobjeda...Bravo Momci..
Zahiragic 0
Vrabac 13
Lazic 5
Gegic 0
Muratovic 7
Loncar 2
Gajic 5
Atic 23
Sejfic 3
Hasandic 12
Albijanic 6
Musa ( ne vidim najbolje xD )
Vrabac 13
Lazic 5
Gegic 0
Muratovic 7
Loncar 2
Gajic 5
Atic 23
Sejfic 3
Hasandic 12
Albijanic 6
Musa ( ne vidim najbolje xD )
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Musa 10, barem kako ja vidim, a evo i na **** su tako napisali.
BiH: Zahiragić, Vrabac 13, Lazić 5, Gegić, Muratović 7, Sejfić 3, Musa 10, Hasandić 12, Talić 6, Atić 23, Gajić 5, Lončar 2.
Evo kako kod njih pise, ne da mi se provjeravati (gledam ove nase u20), mislim da je ok.
BiH: Zahiragić, Vrabac 13, Lazić 5, Gegić, Muratović 7, Sejfić 3, Musa 10, Hasandić 12, Talić 6, Atić 23, Gajić 5, Lončar 2.
Evo kako kod njih pise, ne da mi se provjeravati (gledam ove nase u20), mislim da je ok.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hmmm sad se postavlja pitanje jesu li Bjelorusi tolike tarabe ili smo mi jači nego što smo mislili da jesmo? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
88-67, Bjelorusija vodila nekih 27-28 minuta, Musa u prvom poluvremenu dobio lakat u lice, ostao na podu jer je krvario baš, nije više ulazio, ali trebalo bi sve biti ok. Atić se najviše istakao sa 23 poena, više nego dobri su bili i Hasandić, Vrabac i Sejfić. Dosta neiskustva je prisutno, ali je fizička sprema zaista na zavidnom nivou, pogotovo za ovaj dio priprema. Raduje povratak u drugom poluvremenu i ogromna energija i želja koju su svi pokazali, posebice u odbrani. 

86 ili 88 ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Daj druze napisi nesto malo vise o Aticu, ako si vec bio na tekmi. Kako je dao ovih 23 poena, je li zabijao trojke kao nekad? Ima li sanse da se vrati onaj stari Atic?kovacic je napisao/la:88-67, Bjelorusija vodila nekih 27-28 minuta, Musa u prvom poluvremenu dobio lakat u lice, ostao na podu jer je krvario baš, nije više ulazio, ali trebalo bi sve biti ok. Atić se najviše istakao sa 23 poena, više nego dobri su bili i Hasandić, Vrabac i Sejfić. Dosta neiskustva je prisutno, ali je fizička sprema zaista na zavidnom nivou, pogotovo za ovaj dio priprema. Raduje povratak u drugom poluvremenu i ogromna energija i želja koju su svi pokazali, posebice u odbrani.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Znaci Musa za poluvrijeme dao 10 poena, sto je i vise nego odlicno. Vjerovatno bi bio blizu, ili cak isao i preko 20 da je odigrao do kraja.
@kovacic, de nam barem po jednu recenicu o ovim nasim mladim nadama, Musa, Atic, Gegic, Talic i Vrabac (
)...
@kovacic, de nam barem po jednu recenicu o ovim nasim mladim nadama, Musa, Atic, Gegic, Talic i Vrabac (

Atić trčao jake kontre, fino izvodio slobodna i bio je pokoji Pick i give and go. Nije dobro krenuo na početku, ali ga je Dule motivirao. Bilo je tu i trojki.
Vrabac standardno išao individualno u prodore, pravili mu se rogovi, imao je par pokušaja za tri poena.
Hasandić vrlo lijepo šutirao sa distance, odradio svoj dio posla i ostavio solidan dojam.
Musa imao dva floatera i ostalo slobodna čini mi se, nekoliko grešaka, ali je on prvi proradio kad smo gubili desetak razlike.
Gegić jako loše prekršaje pravio, kasnio u akcijama, Dule mu se naspominjao cijele rodbine
Talić solidna epizodna uloga, tu kada je trebalo.
Muratović pokupio par otpadaka i konvertirao u poene.
Sejfića nije išlo šuterski pa je prestao uzimati šuteve i postao lider na terenu, pravio sjajne blokove i radio prljavi posao.
O Zahiragiću i Lončaru ne treba trošiti riječi, djeluju bar dva nivoa ispod ostalih po spremi i IQ u igri...
Inače, kao i očekivano, velika borba i nešto malo srljanja, lijepo konvertiranje kontri, odbrana do isteka napada, tj. presing i usporavanje igre, dosta kontakta, ali malo udvajanja, nije to loše izgledalo u drugom poluvremenu nimalo.
Inače Menso počeo dijeliti savjete u 3/4 kad smo zaista nadigravali protivnika, kaže mu Dule: "Ne pričaj gluposti, znamo kako ti ide 3/4", tu je bilo smijeha
Vrabac standardno išao individualno u prodore, pravili mu se rogovi, imao je par pokušaja za tri poena.
Hasandić vrlo lijepo šutirao sa distance, odradio svoj dio posla i ostavio solidan dojam.
Musa imao dva floatera i ostalo slobodna čini mi se, nekoliko grešaka, ali je on prvi proradio kad smo gubili desetak razlike.
Gegić jako loše prekršaje pravio, kasnio u akcijama, Dule mu se naspominjao cijele rodbine

Sejfića nije išlo šuterski pa je prestao uzimati šuteve i postao lider na terenu, pravio sjajne blokove i radio prljavi posao.
O Zahiragiću i Lončaru ne treba trošiti riječi, djeluju bar dva nivoa ispod ostalih po spremi i IQ u igri...

Inače, kao i očekivano, velika borba i nešto malo srljanja, lijepo konvertiranje kontri, odbrana do isteka napada, tj. presing i usporavanje igre, dosta kontakta, ali malo udvajanja, nije to loše izgledalo u drugom poluvremenu nimalo.
Inače Menso počeo dijeliti savjete u 3/4 kad smo zaista nadigravali protivnika, kaže mu Dule: "Ne pričaj gluposti, znamo kako ti ide 3/4", tu je bilo smijeha

Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 13 jul 2017, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
kakav je tim BLR, je l igrao Parahovski, i neko od pokršetenih amera?
u svakom slučaju ohrabrujuće pobjede
Ovo za Mensukovacic je napisao/la:Atić trčao jake kontre, fino izvodio slobodna i bio je pokoji Pick i give and go. Nije dobro krenuo na početku, ali ga je Dule motivirao. Bilo je tu i trojki.
Gegić jako loše prekršaje pravio, kasnio u akcijama, Dule mu se naspominjao cijele rodbine![]()

Nisam siguran koji je broj taj, zaista nisam upoznat sa pojedincima u ekipi BjelorusijeNemanja86 je napisao/la:kakav je tim BLR, je l igrao Parahovski, i neko od pokršetenih amera?

Čini mi se da nije bilo Amera kod njih, igraju onako organizirano, širenje reketa i neka kombinirana odbrana, kažnjavali su nas dok nismo ubrzali tempo, dobro igraju u reketu u napadu, ali nisu baš najsigurniji sa pasovima. Neka ekipa kojoj fali Amer da bi bili prosječni u Europi, tj. na nekom nivou Belgije ili Portugala.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Nije nijedan doputovao.Nemanja86 je napisao/la:kakav je tim BLR, je l igrao Parahovski, i neko od pokršetenih amera?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
kovacic je napisao/la:Atić trčao jake kontre, fino izvodio slobodna i bio je pokoji Pick i give and go. Nije dobro krenuo na početku, ali ga je Dule motivirao. Bilo je tu i trojki.
Gegić jako loše prekršaje pravio, kasnio u akcijama, Dule mu se naspominjao cijele rodbine![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, mercurial i 23 gosta.