FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

heat
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la heat » 13 jul 2017, 22:01

Evander je napisao/la:
heat je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
Je li Tan kriv sto mu svi klubovi koje posjeduje nazaduju?
I ti klubovi imaju svoje "Selimovice i Kusturice" pa to amnestira Tana?

Drugi me ne zanimaju ni manje ni više kao što su me i prije Tana zanimali. A što se tiče nas, selimovići i Kusturice su mu predstavili projekat i rekli vrati dugove, napravi kamp i još malo para da se posluje, a mi ćemo dalje. Čovjek ispoštuje. A naši se počnu ugrađivati na sve strane. Ne bježim od činjenice da je bilo odličnih pojačanja, ali u ovom našem slučaju oni su bili samo paravan za 20 antifudbalera koji imaju enormna primanja i koji se šalju po posudbama itd itd. Ne vidim stvarno ni jedan razlog za kritike Tana. Čovjek je svoj dio posla što je obećao i ispunio i to je bilo više nego dovoljno da se napravi bolja priča nego što je sad.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 22:01

Evander je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Evandere, ides li na Koševo prvu?
Sad kazem da necu. A kad dodje utakmica, vidjet cemo. I ranije sam govorio da ne idem, pa pola sata prije utakmice upalim auto pa kroz crvena svijetla da dodjem na vrijeme.
Najsretniji bih bio da me kao i vecinu mojih jarana, nasa liga u opste ne zanima.
Ma ides, poznajemo se mi bolesnici međusobno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 jul 2017, 22:03

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Evandere, ides li na Koševo prvu?
Sad kazem da necu. A kad dodje utakmica, vidjet cemo. I ranije sam govorio da ne idem, pa pola sata prije utakmice upalim auto pa kroz crvena svijetla da dodjem na vrijeme.
Najsretniji bih bio da me kao i vecinu mojih jarana, nasa liga u opste ne zanima.
Ma ides, poznajemo se mi bolesnici međusobno :D
Izgleda da će ovo biti još jedna sezona gdje se skoro svi znaju na utakmicama. :D

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 13 jul 2017, 22:29

Mladost iz Podgorice (Marko Četković odigrao 87 minuta) pobjedi u gostima jedan Šturm, Široki ima 1:1 u gostima kod jednog od najvecih škotskih klubova, a mi ispadnemo od jedne od najgorih ekipa u Evropi.Plakao bih od muke.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 13 jul 2017, 22:31

Historicar je napisao/la:Mladost iz Podgorice (Marko Četković odigrao 87 minuta) pobjedi u gostima jedan Šturm, Široki ima 1:1 u gostima kod jednog od najvecih škotskih klubova, a mi ispadnemo od jedne od najgorih ekipa u Evropi.Plakao bih od muke.
Fakat sramota :plac:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jul 2017, 22:37

Ne treba to gledati tako crno. Olimpija ispade a vise su ulozili od nas, Glazgov ispade, da ne nabrajam jos neke ekipe. Mi se trebamo okrenuti prvenstvu, zbiti redove dobiti zrinjskog i najaviti borbu za titulu! Sto se tice Crnkica volio bih da sporazumno raskinemo snjim jer me frajer strasno nervira.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2017, 22:40

f0rest1946 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Mladost iz Podgorice (Marko Četković odigrao 87 minuta) pobjedi u gostima jedan Šturm, Široki ima 1:1 u gostima kod jednog od najvecih škotskih klubova, a mi ispadnemo od jedne od najgorih ekipa u Evropi.Plakao bih od muke.
Za koju niko odgovarao nije i kako stoje stvari i nece. Sto je opet samo po sebi jos veca sramota!
Jos je to plinas opravdao 'nedostatkom srece' i 'greskama pojedinaca' kuknjava

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2017, 22:42

f0rest1946 je napisao/la:
Ma ispala je olimpija i rangers sta fali :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 13 jul 2017, 22:42

Plinas nama predsjednik, a konama sponzor. Zeljo se kako tako pojacava, mi tonemo. Pojacanja nema, a i da sada dodju 10 dana za uigravanje. Nema pripremnih tekmi, totalno zatisje. Al eto opet sam optimista da cemo biti medju prvih 6
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 22:45

Onaj ko ne vidi da napredujemo je SLIJEP, za proljetnu polusezonu nismo igrali generalku, sad igramo! Pljuvaci, gdje ste sad?

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 jul 2017, 22:47

Najsretniji bih bio da me kao i vecinu mojih jarana, nasa liga u opste ne zanima.[/quote]
Ma ides, poznajemo se mi bolesnici međusobno :D[/quote]
Izgleda da će ovo biti još jedna sezona gdje se skoro svi znaju na utakmicama. :D[/quote]
Bice, gdje sjedis pored svih prisutnih..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 13 jul 2017, 22:47

nesta gledam ko nas je barem nađen tespih
kod ovih ni to nema

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 jul 2017, 22:50

Treba otici sa Koseva sto prije, samo to sto je izgradjen na groblju govori dovoljno + **** i daleko je.
Amer Dupovac!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 jul 2017, 22:56

Pitaristok je napisao/la:nesta gledam ko nas je barem nađen tespih
kod ovih ni to nema
Cuvaj se sad. :lol:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 13 jul 2017, 22:58

Bordo79 je napisao/la:Mozda je bolje ulagati u sudijsku organizaciju nego u ekipu :opaopa:
Pa naravno, ne znam sta izigravaju postenjake, to se dokazalo ucinkovitim u pretprosloj sezoni kada smo uzeli titulu.
Amer Dupovac!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jul 2017, 23:05

Rahma je napisao/la:
Bordo79 je napisao/la:Mozda je bolje ulagati u sudijsku organizaciju nego u ekipu :opaopa:
Pa naravno, ne znam sta izigravaju postenjake, to se dokazalo ucinkovitim u pretprosloj sezoni kada smo uzeli titulu.
Nema ekipe koja to nije radila u ovoj ligi. Moras to raditi i ako ne zelis, jer onaj drugi ce sigurno uraditi.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 23:07

Rahma je napisao/la:Treba otici sa Koseva sto prije, samo to sto je izgradjen na groblju govori dovoljno + **** i daleko je.
Nije to lijepo govoriti plus jos nema nikakve veze sa zivotom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2017, 23:10

Samo pravo glavom kroz zid! :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2017, 23:10

Coromandel je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Haugusund pobijedio Lech 3 2. :bow:

Real prvak europe, Atletiko pobijedi Real, Atletiko izgubi od Olimpijakosa, Olimpijakos izgubi od Atromotisa, Sarajevo pobijedi Atromitosa... :mrgreen:
zarija pobijedi Sarajevo :urnebes:
Sheriff pobijedi Zariju, Zeljeznicar pobijedi Sheriffa, Sarajevo pobijedi Zeljeznicara... :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jul 2017, 23:11

ElCartel11 je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Haugusund pobijedio Lech 3 2. :bow:

Real prvak europe, Atletiko pobijedi Real, Atletiko izgubi od Olimpijakosa, Olimpijakos izgubi od Atromotisa, Sarajevo pobijedi Atromitosa... :mrgreen:
zarija pobijedi Sarajevo :urnebes:
Sheriff pobijedi Zariju, Zeljeznicar pobijedi Sheriffa, Sarajevo pobijedi Zeljeznicara... :rol:
To znači da je Kukesi iako je izgubilo od Šerifa, jače od Šerifa. :lol:

I naravno Zeta od Željščara. :)
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 13 jul 2017, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, kosevodom, mosarajvosa83, pierce, sekac, Shategabri i 53 gosta.