Evander je napisao/la:Je li Tan kriv sto mu svi klubovi koje posjeduje nazaduju?heat je napisao/la:Uprava DA. Tan NE. Nije Tan kriv što Bošnjo voli da se ugrađuje. Od transfera igrača, dijela njihovih plata, akademije, umjetne trave, kampa u cjelini itd....bordobijeli je napisao/la:Dva su krivca za ovo stanje to je bivsa uprava i Tan !!!
Tan je dao pare da staneš na noge, vratiš dugove. U toj cjelokupnoj atmosferi došli su i sponzori, gledaoci itd. Trebali smo biti najjači. Prodaš igrača za 200 milja eura, dovedeš koga hoćeš iz naše lige za 150 hiljada eura. Plus ubacuješ mlade igrače iz akademije da se afirmišu i učešće u euro takmičenjima sasvim dovoljno za BiH dominaciju. Jednostavna računica.
Šta biste vi uradili investiraš npr. u Azerbejdžan a onda vidiš ljudi te uzimaju lopatom. Naravno da bi zavrnuli pipu. Ili primjer iz svakodnevnice. Odeš u supermarket jedna cijena na polici a na kasi pola marke više. Ma haos Bošnjo napravi. Neda da se pali po ušima. Opravdano. A ne milioni uloženi. Može se još pisati. Samo nedobronamjerni će izvrtati činjenice. Čovjek dao pare da staneš na noge a naši...
I ti klubovi imaju svoje "Selimovice i Kusturice" pa to amnestira Tana?
Drugi me ne zanimaju ni manje ni više kao što su me i prije Tana zanimali. A što se tiče nas, selimovići i Kusturice su mu predstavili projekat i rekli vrati dugove, napravi kamp i još malo para da se posluje, a mi ćemo dalje. Čovjek ispoštuje. A naši se počnu ugrađivati na sve strane. Ne bježim od činjenice da je bilo odličnih pojačanja, ali u ovom našem slučaju oni su bili samo paravan za 20 antifudbalera koji imaju enormna primanja i koji se šalju po posudbama itd itd. Ne vidim stvarno ni jedan razlog za kritike Tana. Čovjek je svoj dio posla što je obećao i ispunio i to je bilo više nego dovoljno da se napravi bolja priča nego što je sad.