BijelaCokolada je napisao/la:Gdje je @kokuz,da nije na aparatima zavrsio nakon sinocnje partije Lonza..
ušutio sam se....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BijelaCokolada je napisao/la:Gdje je @kokuz,da nije na aparatima zavrsio nakon sinocnje partije Lonza..
Ne treba pretjerivat, on jeste limitiran strijelac.Epidaurus je napisao/la:Dosao u ligu kao limitiran strijelac, a onda sinoc strpa 36 poena u utakmici gdje jos nije nastimao sut koji mu je najjace oruzje
mene je odusevio payton, on mi je uvijek djelovao ko tetkica tokom karijere, al ovo su brate damu do poda, pade KD ko maturantica nekad ( sad valjda padaju na maloj maturi )alemsa je napisao/la:Jebga kako god bolje i to nego da nikad nije uzeo titulu, 10 godina je bio na zapadu jednom izaso, niej nista mladji co'jk, uzeti kako god je bolje nego da kazu "sjajan igrac koji nikad nije uzeo prsten". Kawhi ima ono sto on nema itd.
Wow[Charania] ****: The San Antonio Spurs have renounced guard Jonathon Simmons, making him an unrestricted free agent.
Ma nije tetkica, vazda je cool bio jos je redneckjosipmusa je napisao/la:mene je odusevio payton, on mi je uvijek djelovao ko tetkica tokom karijere, al ovo su brate damu do poda, pade KD ko maturantica nekad ( sad valjda padaju na maloj maturi )alemsa je napisao/la:Jebga kako god bolje i to nego da nikad nije uzeo titulu, 10 godina je bio na zapadu jednom izaso, niej nista mladji co'jk, uzeti kako god je bolje nego da kazu "sjajan igrac koji nikad nije uzeo prsten". Kawhi ima ono sto on nema itd.
Zach Lowe @ZachLowe_NBA
Pelicans officials are meeting with Rajon Rondo today in Louisville about a possible one-year deal, league **** tell ESPN.
[Michael C. Wright] Despite the Spurs pulling Jonathon Simmons qualifying offer, I'm told the team will still engage him in discussions.
zar se nisu kleli da im je on nesto najbolje s klupe, barem ovdje na forumuClutch je napisao/la:Wow[Charania] ****: The San Antonio Spurs have renounced guard Jonathon Simmons, making him an unrestricted free agent.
Shams Charania @ShamsCharania
No negotiations w/ Spurs as Simmons looks elsewhere for deal, agent Cervando Tejeda tells The Vertical.
@JabariJYoung reports Jonathan Simmons for Tyson Chandler trade was close but Spurs didn't want the 2-yrs, $26M remaining on TC's contract.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.