Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Ma ja sam sa Kino.To. skin'o sve i odgled'o. Fakat je premoćna serija. Ash bolji od Bill Gatesa kada su računari u pitanju. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa, navikli smo da Bosnu svojataju samo kad se treba okititi bilo čijim uspjehom (Danis, Vladimir, Petković, Ljubičić, Zlatan...), za ostalo smo deponija. Jedan Bosanac u jednom danu na Jadranu u kafani više popije nego što pojede cijela žabarsk...a porodica za sedam dana.jacky09 je napisao/la:
Ne želim nikoga provocirati ili vrijeđati, ali brate mili koliko sam ljudi iz Bosne vidio da donosi ručak u loncu na plažu. Znam da ima i ljudi koji troše tako da netreba generalizirati i ova izjava nije nimalo ok.
Zato, opet hrlim u Hrvatsku na more, tamo me voleeee !!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ja znam šta sam ja vidio na plaži, a dosta sam na moru (južni Jadran). Mislim da to nije uredu, donositi paštete, sireve itd. na plažu.MinistaR je napisao/la:Pa, navikli smo da Bosnu svojataju samo kad se treba okititi bilo čijim uspjehom (Danis, Vladimir, Petković, Ljubičić, Zlatan...), za ostalo smo deponija. Jedan Bosanac u jednom danu na Jadranu u kafani više popije nego što pojede cijela žabarsk...a porodica za sedam dana.jacky09 je napisao/la:
Ne želim nikoga provocirati ili vrijeđati, ali brate mili koliko sam ljudi iz Bosne vidio da donosi ručak u loncu na plažu. Znam da ima i ljudi koji troše tako da netreba generalizirati i ova izjava nije nimalo ok.
Zato, opet hrlim u Hrvatsku na more, tamo me voleeee !!!
...što je više lome to je volim jače...
Ja sam godinama gostovao na Jadranu (Makarska, Trogir, Tučepi) i ostavljao sam bruku para, baš kao i većina koje poznajem iz BiH.jacky09 je napisao/la: Ja znam šta sam ja vidio na plaži, a dosta sam na moru (južni Jadran). Mislim da to nije uredu, donositi paštete, sireve itd. na plažu.
Sljedeće godine ću u Crnu Goru, valjda se oni neće žaliti na skromnost jadnih Bosanaca.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne znam kako ih nije stid....a nista ne pricaju o cjenama svojih smjestaja,pa ogule te nije ti vise ni do cega... jes to da ima da raja donosi pilad,grah i sl..na plazu al Boze moj sta ces...
znam da su od mene profitirali ovog ljeta,od kad sam se vratio jedva kraj s krajem sastavljam..
znam da su od mene profitirali ovog ljeta,od kad sam se vratio jedva kraj s krajem sastavljam..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa takvi i jesu problem. Kakva je to reklama za grad kao turističko mjesto a tamo grah na plaži..T-MAC je napisao/la:ne znam kako ih nije stid....a nista ne pricaju o cjenama svojih smjestaja,pa ogule te nije ti vise ni do cega... jes to da ima da raja donosi pilad,grah i sl..na plazu al Boze moj sta ces...
To treba zabraniti, pa ako nemožeš platiti 50km ručak jbg brate.. ili idi na manje napučeno mjesto.
- majestic24
- Kontakt:
jacky jarane,jesi li ti iz Hrvatske??
Evo ovako. Ove godine sam bio na moru u jednom malom mjestu kod Zadra-Petrcane. Ima poljaka,svaba i talijana pun qrac. Naravno i bosanaca. Ja i moja prodica smo svako vece isli u restoran jesti ,gdje nam je najeftinija vecera bila 60 eura. U tom restoranu su bili 90% bili bosanci. Oni svabe i talijani sjede kod kuce i jedu pastetu. Pa ti sam zakljuci ko vam je isplatiljiviji. Bosanac u Hrvatskoj vise potrosi za dan,nego svabo za 7.
Ovo sto kazes da donose hranu..pa jel to problem?? To se iskljucivo desava u Crkvenici gdje ide dosta Bosanaca busom. Uostalom,jesi ti dosao na plazu da se odmaras i da se kupas ili da gledas sta drugi jedu??
Evo ovako. Ove godine sam bio na moru u jednom malom mjestu kod Zadra-Petrcane. Ima poljaka,svaba i talijana pun qrac. Naravno i bosanaca. Ja i moja prodica smo svako vece isli u restoran jesti ,gdje nam je najeftinija vecera bila 60 eura. U tom restoranu su bili 90% bili bosanci. Oni svabe i talijani sjede kod kuce i jedu pastetu. Pa ti sam zakljuci ko vam je isplatiljiviji. Bosanac u Hrvatskoj vise potrosi za dan,nego svabo za 7.
Ovo sto kazes da donose hranu..pa jel to problem?? To se iskljucivo desava u Crkvenici gdje ide dosta Bosanaca busom. Uostalom,jesi ti dosao na plazu da se odmaras i da se kupas ili da gledas sta drugi jedu??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
u pravu si majestic...
opet to je neka manjina,sto nosi tu hranu na plazu....kao sto rece majestic valjda imas preca posla nego da gledas sta drugi jedu...
opet to je neka manjina,sto nosi tu hranu na plazu....kao sto rece majestic valjda imas preca posla nego da gledas sta drugi jedu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Odi u Španjolsku ili Italiju na plažu za loncem graha pa ćeš vidjeti šta će se desiti. Mislim da je rješenje naplaćivanje ulaska na plažu kao u Opatiji.majestic24 je napisao/la:jacky jarane,jesi li ti iz Hrvatske??
To je problem na kojeg se svi žale. Grah se jede u restoranu ili apartmanu.
Donesi slobodno. Stvari se malo sređuju, pa se nemoj čuditi ako te opletu masno po džepu sljedeće godine. Plaža nije za jelo, tu se odmaraš, sunčaš. Drugo je kokuruz a drugo je grah iz lonca. Ponesi ti kilo kokuruza od kuće.majestic24 je napisao/la:E nabijem vas na qrac...i vas i vase plaze. Kad onda babetina hoda plazom i prodajem kuruze i krofne,to je ok. Kad drugi unese hranu,nevalja.
Sljedece godine kad odem na plazu ima da sebi donesem Jagnje sa hobotnicom na Bosanski nacin. Ovima sta me gledaju dati cu im hobotnicu da glodju a ja cu svoje jagnje na miru jesti s drustvom.
P.S Donijeti cu ga na raznju
opet bi vi nasli primjedbu...ja bi volio da vise nikad niko iz Bosne neode na Jadran...pa bi onda vi uhvatili kukat...vi ako mislite da bi zivili od skrtih ceha,poljaka i svaba..grdno se varas....
- Barcelona_1899
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:E nabijem vas na qrac...i vas i vase plaze. Kad onda babetina hoda plazom i prodajem kuruze i krofne,to je ok. Kad drugi unese hranu,nevalja.
Sljedece godine kad odem na plazu ima da sebi donesem Jagnje sa hobotnicom na Bosanski nacin. Ovima sta me gledaju dati cu im hobotnicu da glodju a ja cu svoje jagnje na miru jesti s drustvom.
P.S Donijeti cu ga na raznju
Tako je jarane treba gledati da ti dobro prodjes a ne susjedna nam zemlja..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
- Arsenalisation
- Kontakt:
MA NA Q'RAC nek idu svi ovi supci ko' fol oni jedu u restoranima a bosanci jedu pastete .pa ja bio 10 dana u rovinju kod tetke za 10 dana potrosio sigurno preko 500 € samo na hranu pa ljudi obicna srednja pizza kosta 82 kune...znaci preko 20 km...za te pare kod nas 5 dana mozes jest...drugo k coca cola 17 kuna,radla 28 pa jbt...toceno pivo ozujsko 3o kuna krigla...i ja sa to sve nekako jeo...a vidim one svabe donose dzemove,pastete,hljbove,hrvati jos gori od kuce nose..znam jer sam bio kod tetke i zena mi prica kaze brasno od kao je sezone duplo poskupilo sve ove neophodne namirnice za zivot poskupile.Zena zna ejr drzi apartmane...Mi,Rusi,I Srbi NJIMA ostavimo ko svi ostali zajedno sto dodju pa bolan kad bosanac zasjedno u kafanu on ne izlazi dok ne potrosi svesto je ponio il dok se ne napije da se nezzna u apartman vratit..
I oni nama tuu suplju prosipaju i ovaj haver pa koji ce idol otic u hrvatsku i nosit grah lonac graha na plazu..jarane takvi idu u ulcinj i u neum gdje su normalni ljudi vidis lika i pitas daj mi 10 € dat ce ti gdje svakog boli **** sta ovaj drugi radi....jos te oderu za putarinu ko' konja vise platis putarinu nego sto goriva naspes...i opet ih nije stid ovo lupat.... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Interista di cuore
- Kontakt:
Evo Lane,fkt ne mogu da vjerujem sta rade ovi na OBN...ovo je smijesno,treba je poslije 12 ubacit,dat joj malo vise para i eto striptiz...
najjace sto prica o sebi u trecem licu jednine.hahaha.oplaka
aaaaa kako prica 
najjace sto prica o sebi u trecem licu jednine.hahaha.oplaka
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Shvati da nema niko ništa protiv tebe jer si Bosanac. Svejedno je odakle si, problem su ljudi koji jedu grah i sl. na plažama, a prednjače Bosanci. Ova izjava nije korektna i danas je novinarka se ispričala jer nevalja nikad generalizirati ovako.Arsenalisation je napisao/la:MA NA Q'RAC nek idu svi ovi supci ko' fol oni jedu u restoranima a bosanci jedu pastete .pa ja bio 10 dana u rovinju kod tetke za 10 dana potrosio sigurno preko 500 € samo na hranu pa ljudi obicna srednja pizza kosta 82 kune...znaci preko 20 km...za te pare kod nas 5 dana mozes jest...drugo k coca cola 17 kuna,radla 28 pa jbt...toceno pivo ozujsko 3o kuna krigla...i ja sa to sve nekako jeo...a vidim one svabe donose dzemove,pastete,hljbove,hrvati jos gori od kuce nose..znam jer sam bio kod tetke i zena mi prica kaze brasno od kao je sezone duplo poskupilo sve ove neophodne namirnice za zivot poskupile.Zena zna ejr drzi apartmane...Mi,Rusi,I Srbi NJIMA ostavimo ko svi ostali zajedno sto dodju pa bolan kad bosanac zasjedno u kafanu on ne izlazi dok ne potrosi svesto je ponio il dok se ne napije da se nezzna u apartman vratit..![]()
![]()
I oni nama tuu suplju prosipaju i ovaj haver pa koji ce idol otic u hrvatsku i nosit grah lonac graha na plazu..jarane takvi idu u ulcinj i u neum gdje su normalni ljudi vidis lika i pitas daj mi 10 € dat ce ti gdje svakog boli **** sta ovaj drugi radi....jos te oderu za putarinu ko' konja vise platis putarinu nego sto goriva naspes...i opet ih nije stid ovo lupat....
Interista di cuore je napisao/la:Evo Lane,fkt ne mogu da vjerujem sta rade ovi na OBN...ovo je smijesno,treba je poslije 12 ubacit,dat joj malo vise para i eto striptiz...![]()
najjace sto prica o sebi u trecem licu jednine.hahaha.oplakaaaaaa kako prica
Samo sam počekivao velikog, nabildanog majstora(vodoinstalater, električar, isl..) u pantolama na tregere da dođe i kaže poravljeno je a onda Lana kaže: ali ja nemam da vam platim, a on se krene otkopčavat´ i kaže ma možemo to riješiti a ona se photno smješka
A za ovo prepucavanje oko hrane mislim da je glupo nositi pastete i slicno na plazu u apratman ok ali na plažu je to bezze mozda neki sendvič
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- the scouser
- Kontakt:
'de mi reci jel ovo sa Las Vegasom zadnja epizoda il' ima jos....nesto mi suhveli.Monolog je napisao/la:Ma ja sam sa Kino.To. skin'o sve i odgled'o. Fakat je premoćna serija. Ash bolji od Bill Gatesa kada su računari u pitanju.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Postim ja, i evo odbrojavam do iftaraAulleTa je napisao/la:Posti li neko od vas ?
Hehe, neka neka, što nas je više, to je bolje. Ja alo "šveram" jedan dan da, jedan fulnem, ali evo, hoću da krenem svakodnevno, bez propusta.The Game je napisao/la:Postim ja, i evo odbrojavam do iftaraAulleTa je napisao/la:Posti li neko od vas ?![]()
![]()
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 84 gosta.