Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Sklonili se ljudi i gotovo.
Kako je ovaj pdf nekad bio jak, a sad na izdisaju. Tacnije kad su se pojavili neki likovi (neću ih imenovati) 50% je otislo, 30% ponekad udje i 20% nesto napise
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
A iz prilozenog je jasno i zastogonzales je napisao/la:Kako je ovaj pdf nekad bio jak, a sad na izdisaju. Tacnije kad su se pojavili neki likovi (neću ih imenovati) 50% je otislo, 30% ponekad udje i 20% nesto napise

Sto bi iko komentarisao i postavljao tikete, cim padne neki dobitak ljudima napunite inbox sa molbama za cascenjem 
ja mislimd a su takvi mikija maknuli s foruma a i ostale

ja mislimd a su takvi mikija maknuli s foruma a i ostale
koji ti je bivsi nick?
miky je otisao iz drugih razloga
miky je otisao iz drugih razloga
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Šta igraš danas od ovih kvalifikacija?badblueboylivno je napisao/la:

- badblueboylivno
- Kontakt:
Daj ti svoje.arelinho je napisao/la:Šta igraš danas od ovih kvalifikacija?badblueboylivno je napisao/la:

Ja ću za početak:
Zvezda odg - Zvezdi su Maltežani zabili tri, valjda će i ovi, a siguran sam da Zvezda zabija.
Kairat 1i3+ - mislim da Skenderbeja čeka sudbina slična Litavcima u prvom kolu, 3-4 komada pred uzvrat.
Probat ću kasnije Širokom dvicu u singl, prevelik je koeficijent s obzirom na to kako su Škoti startali u sezonu i kako im liga iz godine u godinu pada.
Noćas mi je Atletico PR, po tko zna koji put, izbio lovu na odg3+ (0-2), pogodio Amerima 1i3+, Panami 1i3+, Independienteu over. Neće više na tiket, sve da igra sa Stupčanicom Olovo.
Inače svi Brazilci sinoć dvice, ne pamtim nešto slično.

Hayley <3
Odigrao sambadblueboylivno je napisao/la:Daj ti svoje.arelinho je napisao/la:Šta igraš danas od ovih kvalifikacija?badblueboylivno je napisao/la:![]()
Ja ću za početak:
Zvezda odg - Zvezdi su Maltežani zabili tri, valjda će i ovi, a siguran sam da Zvezda zabija.
Kairat 1i3+ - mislim da Skenderbeja čeka sudbina slična Litavcima u prvom kolu, 3-4 komada pred uzvrat.
Probat ću kasnije Širokom dvicu u singl, prevelik je koeficijent s obzirom na to kako su Škoti startali u sezonu i kako im liga iz godine u godinu pada.
Noćas mi je Atletico PR, po tko zna koji put, izbio lovu na odg3+ (0-2), pogodio Amerima 1i3+, Panami 1i3+, Independienteu over. Neće više na tiket, sve da igra sa Stupčanicom Olovo.
Inače svi Brazilci sinoć dvice, ne pamtim nešto slično.Postali su liga za kladionicu, Santosu koef strašno naraste, idu u goste Atleticu MG koji je u odličnoj formi (4-2-0), pobijede.
Hajduk 1
Osijek 1
Brondby h1
AEL 2
Beitar 1
Željo z1
To mi je glavni dok na drugom imam još dosta parova. Ovo je gore po meni nekako najbolje za odigrati.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zvezda prođe u 93., ali Skender dominira u Almatiju. 

Hayley <3
gledaj ovih izraelaca, iz prvog suta primaju gol 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Hajde Altach pobjeda. 

Tooooo.Willy je napisao/la:Hajde Altach pobjeda.

Jel ima neko link od one stranice, s dugim linkom za prijenos utakmica? Znam da se u čošku svakog streama mijenjaju kvote...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
livetv.sx/rs/Otelo je napisao/la:Jel ima neko link od one stranice, s dugim linkom za prijenos utakmica? Znam da se u čošku svakog streama mijenjaju kvote...
Je l' ta?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Gledaj sturma mrtve im ybm
- branimir85
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiOtelo je napisao/la:Jel ima neko link od one stranice, s dugim linkom za prijenos utakmica? Znam da se u čošku svakog streama mijenjaju kvote...
valjda na ovo misliš

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Svaki dan se pitam ako ovaj moze postavljati one analize od formule, mogu li ja od velikog Romana?
Evo covjek je pogodio nakon jako dugo vremena ali svakako ga je zanimljivije slusati od onog mrtvaca iz formule
Evo covjek je pogodio nakon jako dugo vremena ali svakako ga je zanimljivije slusati od onog mrtvaca iz formule

Ne znam ko je ova sestra, al pogodi haman sve sto tipuje i vidi se da zna sve zivo o igracima i igracicama.
Nac je gdje da je i pod ruku i u tipico je odvest sa sobom!

Nac je gdje da je i pod ruku i u tipico je odvest sa sobom!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Znal ko koliko igraju Litva-BiH do 20 godina, košarka, počelo u 15h 

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.