FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordo79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo79 » 13 jul 2017, 17:59

Chlan je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Vi stvarno mislite da u ovoj ligi treba konstantnost? :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: Pa jel mi igramo sa Dinamom, Rijekom, Partizanom ili Crvenom Zvezdom u ligi tj. sa ekipama čiji jedan prosječan igrač ima godišnju platu ko naša cijela prva postava? :lol: :lol: :lol: :lol: Ili sa ekipama koje za svoje najbolje igrače (Tomić, Petrak, Mešanović..) zaradi manje nego Dunge lange za dvajes' minuta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne budite smiješni, kakva konstantnost, a opet i to ne pije vode, imaš kostur ekipe dugo na okupu a na terenu izgledaju kao da su se tek upoznali i to sa činjenicom da su između sebe yebavali jedni drugim žene ili djevojke. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva ba konstantnost, eto ti Siminog Hana sljedeće sezone i nećeš biti ništa jači od njih, a ljudi počeli igrat fudbal od ovog ljeta. :lol: :lol: :lol:
Bravo, ovo je najzalivije. Što mi u ovakvoj ligi ne možemo da dominiramo, a tražimo nemoguće.
Treba dugoročna plan, a ja mislim da je to tek počelo dovodjenjem ovog Makedonca. Bar se nada i Boga molim da je tako.
Makedonac izgleda veca ubleha od svih prijasnjih. Oni su bar dovodili igrace, a makedonac ih rastjeruje
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 18:05

Al' čuj kaže treba dati posao nekome i onda tek nakon 2 godine vidjeti da li je dobar izbor. :lol:
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2017, 18:06

Hebali vas vise Dino i kompanija, cuj zbog njih Tan sad kao neda lovu, pa zasto je neda onda Cardiffu ili Kortrijku, jel i tamo ima neki Dino sto krade? Suocite se sa istinom da njega boli tuki za te njegove klubove, zasto to radi ne moze niko objasniti. Kupis klub i onda ulazes minimum u njega i normalno taj klub onda nema uspjeha. Cudno...

Pogledajte samo od Vardara gazdu, ima viziju i cilj, ne ulaze samo u fudbal nego i u rukometni klub Vardar. I evo postade Vardar prvak Evrope u rukometu, a do prije 5-6 godina samo po Makedoniji igrali. Evo i u fudbalu dovode fine igrace, juce protiv Malmoa u gostima 1:1. Ako ne ovu onda ce iducu sezonu 99% posto uletjeti u grupe nekog evropskog takmicenja. A gdje smo mi u svemu tome...

Zar smo stvarno toliki baksuzi, da nas od svih tih milijarderskih gazda zapadne najgori. Jos kad cujem Zrinjski, Zeljeznicar nude bolje uslove sva mi se kosa na glavi digne, koji ce nam qurac onda gazda "milijarder."
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jul 2017, 18:13

PitarBordo je napisao/la:Čuj dati svakom treneru 2 godine da dobija platu pa tek onda sjesti i razgovarati. Najveća glupost do sad. Dobiješ rak i onda kažeš "ma znaš šta, de da ja sačekam 2 godine, šta ću kod doktora za svaku sitnicu." :lol:
E jesi i ti bukvalac ne vjerujem ahahahahahah :lol:

Das mu vremena ako bas vidis da nije zesca prevara,ako jeste odmah noga da se ne yebes al ako hocemo rezultate vecina trenera treba dobiti vremena.Tesko je ista ostvariti preko noci.

E cuj dobijes rak ahahahahah :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 13 jul 2017, 18:16

:thumbdown:
ElCartel11 je napisao/la:Hebali vas vise Dino i kompanija, cuj zbog njih Tan sad kao neda lovu, pa zasto je neda onda Cardiffu ili Kortrijku, jel i tamo ima neki Dino sto krade? Suocite se sa istinom da njega boli tuki za te njegove klubove, zasto to radi ne moze niko objasniti. Kupis klub i onda ulazes minimum u njega i normalno taj klub onda nema uspjeha. Cudno...

Pogledajte samo od Vardara gazdu, ima viziju i cilj, ne ulaze samo u fudbal nego i u rukometni klub Vardar. I evo postade Vardar prvak Evrope u rukometu, a do prije 5-6 godina samo po Makedoniji igrali. Evo i u fudbalu dovode fine igrace, juce protiv Malmoa u gostima 1:1. Ako ne ovu onda ce iducu sezonu 99% posto uletjeti u grupe nekog evropskog takmicenja. A gdje smo mi u svemu tome...

Zar smo stvarno toliki baksuzi, da nas od svih tih milijarderskih gazda zapadne najgori. Jos kad cujem Zrinjski, Zeljeznicar nude bolje uslove sva mi se kosa na glavi digne, koji ce nam qurac onda gazda "milijarder."
I ja bih volio da nas je kupio neko kao što je gazda Vardara, ali nije. A da ima puno do Dine i njegove svite što je trenutno ovakvo stanje, ima 100%. Nasa je boljka što mi kontamo da su svi levati, a mi jedini možemo prodati poštu nekome. Malo smo se zajebali, e zbog toga je sad kako jeste. Ima puno većih mangupa od nas.
@Bordo, ti bar znaš da u svakoj ozbiljnoj firmi imaš probni rad, sad kako je vremenski ograničen to zavisi od ugovora.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2017, 18:17

Hoće li biti stream protiv Zrinjskog?
Molim Vas da mi neko pošalje u iMbox
ko prenosi našu protiv kiprana? Face?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jul 2017, 18:22

ElCartel11 je napisao/la:Hebali vas vise Dino i kompanija, cuj zbog njih Tan sad kao neda lovu, pa zasto je neda onda Cardiffu ili Kortrijku, jel i tamo ima neki Dino sto krade? Suocite se sa istinom da njega boli tuki za te njegove klubove, zasto to radi ne moze niko objasniti. Kupis klub i onda ulazes minimum u njega i normalno taj klub onda nema uspjeha. Cudno...

mi kad budemo dovodili igrače profesionalce, a ne amatere onda ce nesto biti od nas

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 18:23

Manuel je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Čuj dati svakom treneru 2 godine da dobija platu pa tek onda sjesti i razgovarati. Najveća glupost do sad. Dobiješ rak i onda kažeš "ma znaš šta, de da ja sačekam 2 godine, šta ću kod doktora za svaku sitnicu." :lol:
E jesi i ti bukvalac ne vjerujem ahahahahahah :lol:

Das mu vremena ako bas vidis da nije zesca prevara,ako jeste odmah noga da se ne yebes al ako hocemo rezultate vecina trenera treba dobiti vremena.Tesko je ista ostvariti preko noci.

E cuj dobijes rak ahahahahah :rol:
Alo dvije godine dati nekome ko je nakon pola godine dokazao svoje taktičke domete u 10 navrata. Je l' stvarno treba nabrajati šta je sve bezvizini Čala kako ga jedan taksista nazva neki dan pogrešno odradio od kako se vratio na kormilo? Damn.

@Chlan u trenerskom poslu, pogotovo klupskom, ako ti neko da probni rad, bez vizije, a ti nakon 10 mjeseci i dalje na kormilu i mi pričamo "treba mu dati još vremena" nakon svih njegovih promašaja - onda stvarno ne kontam.
Samo Saraj'vo.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 13 jul 2017, 18:25

Ordagic sutra potpisuje

Al za koga
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jul 2017, 18:25

A tog Calu su svi prizeljkivali i sad ga tjeraju.Ne kontam kako raja tako brzo izgubi povjerenje.Isto ko sto sada svi hoce Kodru a onda nije valjao.Yebo ti nas realno.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jul 2017, 18:27

Yebo te kakvi smo, Papeta bi tjerali nakon malog neuspjeha...

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 13 jul 2017, 18:32

@Bordo, slažem se 100%. Prvo treba klub da ima viziju da bi se po toj viziju tražio i trener. Iskreno meni Cala nije trener koji nam može donijeti nešto novo i bolje, ali nisam ni da se sad dovodi neko ko nije bar za dvije klase bolji od njega. Meni napamet pada samo Vino Martinovic kao netko ko može donijeti nešto bolje, a ovi ostali su 5 deka sa Calom
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 18:34

BelminM23 je napisao/la:Yebo te kakvi smo, Papeta bi tjerali nakon malog neuspjeha...
Je l' to impliciraš da ova polusezona, krunisana partijama koje su kulminirale ispadanjem od poluamatera iz Moldavije "mali neuspjeh?" :wtf:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 18:37

I prestanite sa tim "preko noći" nije ovo sjeverni pol pa da noć traje pola godine.
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2017, 18:42

Manuel je napisao/la:A tog Calu su svi prizeljkivali i sad ga tjeraju.Ne kontam kako raja tako brzo izgubi povjerenje.Isto ko sto sada svi hoce Kodru a onda nije valjao.Yebo ti nas realno.
Hahaah laž
Ovdje su se svi sjebali kad su vidjeli da ćala potpisuje
Prvi ja sam.kritikovao i jos bar 70% forumasa

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 18:44

PitarBordo je napisao/la:I prestanite sa tim "preko noći" nije ovo sjeverni pol pa da noć traje pola godine.
Da je samo "preko noći" pola godine..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 18:46

Pantelija je napisao/la:
Manuel je napisao/la:A tog Calu su svi prizeljkivali i sad ga tjeraju.Ne kontam kako raja tako brzo izgubi povjerenje.Isto ko sto sada svi hoce Kodru a onda nije valjao.Yebo ti nas realno.
Hahaah laž
Proletilo mi je ovo da smo ga priželjkivali. Čuj priželjkivali. Slali poruke zajedničkim poznanicima da ga mole da ne preuzima da mu raja ne bi posle psovala. Jer se još tad naziralo ovo sada. :D
Samo Saraj'vo.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 jul 2017, 18:49

PitarBordo je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Hahaah laž
Proletilo mi je ovo da smo ga priželjkivali. Čuj priželjkivali. Slali poruke zajedničkim poznanicima da ga mole da ne preuzima da mu raja ne bi posle psovala. Jer se još tad naziralo ovo sada. :D
Hahahahaha e yebo majku znam da se pisalo da mnogi hoce Calu al haj nebitno pitanje je kako dalje a ja vjerujem da sa Calom ove godine osvajamo titulu :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2017, 18:54

Ti bas ambiciozan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 18:55

Duplu brate
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1 i 37 gostiju.