FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 13 jul 2017, 15:41

Ako se proda Ordagić, treba tražiti 10% od eventualnih narednih transfera.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jul 2017, 15:52

Klub dosta izgubi jer nije zasticeno koristenje imena Fk Sloboda u komercijalne svrhe.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jul 2017, 16:21

Pregovori su u završnoj fazi i prelazak Slobodinog „veznjaka“ mogao bi se realizirati početkom iduće sedmice.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanović potvrdio je da bi kapiten Tuzlaka uskoro mogao promijeniti klupske boje.

– Odlazak Ordagića u Zrinjski nije još gotova stvar, mada je poznato da već neko vrijeme pregovaramo s Mostarcima, ali i sa čelnicima Željezničara. S nama ima takav ugovor da može otići bilo gdje, ukoliko dobije primamljivu ponudu. Mi bismo ga najradije zadržali, ali sada je sve na njemu – kaže Mujkanović za Fenu.

Sam Ordagić je više puta je izjavio da ostaje u Slobodi obzirom da još nema konkuretnih ponuda drugih klubova.

Međutim, već neko vrijeme traju vrlo konkretni razgovori s njim predstavnika Zrinjskog i “plavih” s Grbavice.

– Prvi uvjet za odlazak je da Ordagić bude zadovoljan. Drugi, da od toga koristi ima i Sloboda. Naš kapiten je sjajan momak i već smo rekli da mu nećemo praviti probleme za odlazak. Najsretniji bismo bili da je u pitanju transfer u inostranstvo, ali ako on odluči da pređe i u neki domaći klub, mi ćemo to poštovati – naglasio je predsjednik Slobode.

Nedavno je Mujkanović u medijima izjavio kako je spreman lično platiti 50.000 maraka da Ordagić ne ode u Željezničar.

– Iznerviraju me napisi medija koji su, u stvari, PR-ovi pojedinih klubova, pa sam u revoltu rekao i to da ću mu lično platiti da ne pređe u Želju. Naravno, ako iz Željezničara ponude uvjete koji se ne odbijaju, Ordagić može otići i na Grbavicu, mada bismo ga najradije zadržali na Tušnju – objasnio je predsjednik tima s Tušnja

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 jul 2017, 16:41

Ako prodaju Ordagica nadam se da imaju neku zamjenu u opticaju, mada je ovo glupo prodje citave pripreme i prodaju ga na kraju bolje da smo ga odmah prodali doveli zamjenu da se uigra a ne ovako.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jul 2017, 17:01

kakav level kmecanja ce biti kada Ordagic ode, pa to ce biti fenomenalno :kafa:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 13 jul 2017, 17:06

Trebaju se dic navijaci. ''vrh'' fukara, da se parolom ili nekim slicnim nacinom da do znanja da ga zelimo i dalje u Slobodi :)
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2017, 17:12

Kakve dvije izjave predsjednika u par dana :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jul 2017, 17:19

075 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Da li zna neko sta klub sprjecava da otvori fan shop u centru grada negdje, zasto je to toliki problem?
pogledajte samo artikle koje Velez nudi npr.
Zbog toga sto je nerantabilno. 80% navijaca Veleza je vani. Malo je ljudi koji istinski vole Slobodu,a uz to zele kupiti nesto.
LP
nesto najgluplje sto sam procitao u zadnje vrijeme :kafa:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jul 2017, 17:21

fukaratz je napisao/la:nesto najgluplje sto sam procitao u zadnje vrijeme :kafa:
pored tvojih postova, tesko...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jul 2017, 17:24

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:nesto najgluplje sto sam procitao u zadnje vrijeme :kafa:
pored tvojih postova, tesko...
argumentuj Chini ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jul 2017, 17:27

fukaratz je napisao/la:argumentuj Chini ;)
ma sprdam se druze lol
htio sam te malo isprovocirat hehe

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jul 2017, 17:34

Chinaglia je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:argumentuj Chini ;)
ma sprdam se druze lol
htio sam te malo isprovocirat hehe
ma nije me lako isprovocirati. ali kad procitam da nije kupljeno ni 100 dresova (Frankenstajna) ispred stadiona na koje je Ikina preko starog grba lijepio novi pozlije mi :facepalm: i to je razlog neotvaranja fan shopa :puke: da ne govorim o Bingovim dresovima, prelose kvalitete, kojih je prodano vise stotina u kratkom vremenu :!:
Sloboda Tuzla

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jul 2017, 17:38

fukaratz je napisao/la:
075 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Da li zna neko sta klub sprjecava da otvori fan shop u centru grada negdje, zasto je to toliki problem?
pogledajte samo artikle koje Velez nudi npr.
Zbog toga sto je nerantabilno. 80% navijaca Veleza je vani. Malo je ljudi koji istinski vole Slobodu,a uz to zele kupiti nesto.
LP
nesto najgluplje sto sam procitao u zadnje vrijeme :kafa:
Vjerujes sa sam post identican tvom htio napisat cim sam procitao nebulozu ovu... Jbt sta frajer napisa :kralj:
075

075
Kontakt:

Post Postao/la 075 » 13 jul 2017, 17:44

Kada sam pisao da se jave oni koji žele direktno pomoći FK Sloboda javio se samo jedan momak. Nešto se ne sjećam da sam dobio prijedloge od vas "sveznalica" i moralista iza tastature.
LP

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 jul 2017, 18:14

075 je napisao/la:Kada sam pisao da se jave oni koji žele direktno pomoći FK Sloboda javio se samo jedan momak. Nešto se ne sjećam da sam dobio prijedloge od vas "sveznalica" i moralista iza tastature.
LP
kakve veze to ima sa nuznoscu otvaranja fan shopa :?: ja moram rekvizite sa grbom FK Sloboda kupovati po radnjama i samoposlugama. kupim magnet sa grbom u Bingu. Kupim, majice, case, privjeske, solje, podmetace, satove, papuce, jastuke........ u Omegi i prodavnicama kod Skvera. ove godine sam vise stotina maraka potrosio na te sitnice i to 90% stvari sam poslao u dijasporu nekim starim Slobodasima :!: bas me zanima koliko je novaca od toga pripalo Slobodi :oops: nama ako ista treba to je da nam se bar pruzi mogucnost da u ovlastenom prodajnom mjestu kupimo ORGINALNI DRES svog kluba jer nam to do sada nije bilo omoguceno :!:
LP
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 13 jul 2017, 19:25

fukaratz je napisao/la:
075 je napisao/la:Kada sam pisao da se jave oni koji žele direktno pomoći FK Sloboda javio se samo jedan momak. Nešto se ne sjećam da sam dobio prijedloge od vas "sveznalica" i moralista iza tastature.
LP
kakve veze to ima sa nuznoscu otvaranja fan shopa :?: ja moram rekvizite sa grbom FK Sloboda kupovati po radnjama i samoposlugama. kupim magnet sa grbom u Bingu. Kupim, majice, case, privjeske, solje, podmetace, satove, papuce, jastuke........ u Omegi i prodavnicama kod Skvera. ove godine sam vise stotina maraka potrosio na te sitnice i to 90% stvari sam poslao u dijasporu nekim starim Slobodasima :!: bas me zanima koliko je novaca od toga pripalo Slobodi :oops: nama ako ista treba to je da nam se bar pruzi mogucnost da u ovlastenom prodajnom mjestu kupimo ORGINALNI DRES svog kluba jer nam to do sada nije bilo omoguceno :!:
LP
Ako si u UNCRO radnjama uzimo,onda ide postotak u klub...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 jul 2017, 20:32

Pitanje je koliko uncro daje. A na svim kioscima nas privlaci Slobodom. To treba pokusati zaštiti ako postoji način za to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 jul 2017, 20:44

trebali bi ime stadiona promijeniti u " Stadion Mustafa Hukić "
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jul 2017, 21:29

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:trebali bi ime stadiona promijeniti u " Stadion Mustafa Hukić "
cime se drogiras :kafa:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 13 jul 2017, 21:37

JU stadion Tušanj je zabranila t.j odbila zahtjev klubu sa periferije da svoje utakmice igra na stadionu Tušanj obrazlazući odbijenicu da je Stadion zauzet cijele sezone za Fk Sloboda. Koji licemjerni stav legende slobode i stranačkog druga Vožda iz islamovaca pa nežele u kasu javne ustanove da upumpaju nekih 70 000 km godisnje . A vam pominje juniore a dobro je poznato ko prati juniore da juniori igraju utakmice na pomoćnom stadionu.
Sad će opet neko Azmirovac itd. Dobro je poznato da je JU Stadion Tušanj rentajući teren i unistavajući travu za razno razne koncerte nakon svih plaćenih poreza itd bude na pozitivnoj nuli ili nekoj minimalnoj zaradi. A uniste teren. O ovome ja pricam nebitno je li AH ili neko drugi, da se za JU Stadion iz nasih dzepova za odrzavanje to jest za propadanje onog sto je tamo i ogromu platu legene slobode izdvaja skoro 300 000. Umjesto da stadion ide sto manje na budzet a sto vise na samoodrzavanje , to je nemoguće za ovog naseg grobara sporta.

http://zvornicki.ba/2017/07/13/tuzlansk ... nu-tusanj/

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke, Skojevska i 9 gostiju.