Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 17:04

Romagnoli13 je napisao/la:Napisano je na desetine komentare na temu Bonuccia i samo par pozitivnih. Za većinu odjednom je star, nema ambicija, nikad nije ni bio toliko dobar i šta već ne. Tek poneki pozitivan i objektivan komentar. A i dalje postoji opcija da će Leonardo ostati i onda te komentare valja provariti, doduše prema pisanjima medija sve je izvjesniji rastanak Juventusa i Lea, čak su ga neki navijači upitali o tome da li ostaje, gdje je on samo ljutiti okrenuo glavu i otisao.
Takva politika s komentarima je vama jako dobro poznata sa Donnarumom zar ne?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 17:05

BuffonGigi je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Napisano je na desetine komentare na temu Bonuccia i samo par pozitivnih. Za većinu odjednom je star, nema ambicija, nikad nije ni bio toliko dobar i šta već ne. Tek poneki pozitivan i objektivan komentar. A i dalje postoji opcija da će Leonardo ostati i onda te komentare valja provariti, doduše prema pisanjima medija sve je izvjesniji rastanak Juventusa i Lea, čak su ga neki navijači upitali o tome da li ostaje, gdje je on samo ljutiti okrenuo glavu i otisao.
Niko od nas nije demantovao njegove igračke kvalitete već ljudske i dalje stojim iza toga da je pokazao kakav je karakter. I što se mene tiče neka ide za onih 80M već do kraja augusta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jul 2017, 17:07

Ne razumijem, da sam na mjestu sadašnjeg Milana nikad ne bih dao te pare za igrača tih godina. Za šta?, dok se Milan ustabili i bude proljetna ptica u LP ovaj već penzija. Bolje je te novce iskoristii za nekog talenta i razvijati ga za budućnost.

Juve, s druge strane, za igrača koji pravi probleme i ima probleme sa trenerom, koji ima 30 godina, ovo mora iskorisiti i uzeti lovu. Nije Messi pa da je nezamjenljiv.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 jul 2017, 17:08

:thumbup:
A vjerujem da je 90% navijaca Milana do juce govorilo kako je Bonucci jedan od najboljih stopera svijeta...how yes no
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 17:16

Ako Juventus ima neki plan a vjerovatno ima onda je Win - Win situacija za sve.

Milanu ne treba niko mladji u ovom trenutku. Odbrana je sastavljena od momaka od po 23-24 godine i treba neko iskusnije da unese stabilnost.
Bonnuci je odlično riješenje za Milan. U ostalom u kojim godinama je Pirlo dosao u Juve, Barzagli??? I šta je njihov dolazak značio Juventusu.

On želi da ide iz Torina ali da ostane u Italiji tako da su svi na dobitku.

S obzirom kakve su se cifre spominjale samo prije mjesec dana, ovih 35-40 mil je više nego realna cijena.

Naravno ako ima istine u ovom svemu. Ja i dalje čekam demant.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

BuffonGigi
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 17:17

Romagnoli13 je napisao/la:
Niko od nas nije demantovao njegove igračke kvalitete već ljudske i dalje stojim iza toga da je pokazao kakav je karakter. I što se mene tiče neka ide za onih 80M već do kraja augusta.
Ma nemoj molim te, pricali su cak da je ovaj drugi golman iz Primavere bolji te da je dobro ako Donnaruma ide. A nakon potpisa, i moram reci uzasno odradjenog u21 prvenstva gdje je bio jedan od najgorih igraca italije, svi se usutili.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 17:17

Navijači Rome nek se pripreme, Manolas će u Torino vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 13 jul 2017, 17:20

Romagnoli13 je napisao/la:Navijači Rome nek se pripreme, Manolas će u Torino vjerovatno.
Haha, nije lose razmisljanje. Morata odmah nadje nacina, iskreno ja navijam za Caldaru, ako znam da je premlad za sve ovo.
Max Allegri

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 17:24

Ma ne treba nam niko, nismo dzaba otkupili Benatiu koji je odlican s loptom u nogama ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jul 2017, 17:26

Bar da nam je Milan dao kakvog beka normalnog, a ne ovog sto su smokijem hranili.

Nasa uprava ne bi znala prodati ni Messija dostojanstveno. Igraci kao Mangala su se prodavali za 40 mil (stoper), a oni ce Bonuccija odmah da znate prodati po najmanjoj cijeni koja je se spomenula u novinama kao i Vidala, 35 mil eura.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 jul 2017, 17:29

Otkad su samo pozitivni komentari objektivni?

Nije star, ima još godina ispred sebe, godine su spomenute kao razlog nešto niže cifre.

Nema ambicija, drugačije se ne može protumačiti. Ide u slabiji klub koji neće igrati LP, nema nikakvih garancija ni da će sljedeće godine igrati. Korak ili dva nazad sigurno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 jul 2017, 17:33

I ja isto kazem, daleko od tog da je Leo star. On je u najboljim godinama i ako bude pazio na neke stvari moze jos jako dugo da igra. Ali 40 miliona bi bio rekordan transfer za igraca od 30 godina na svijetu, jedan Zlatan je otisao za manje. Ali ako je i na sekund pomislio da je veci od kluba, sto se mene tice moze i za 20 miliona ici.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 17:33

IlCapitano je napisao/la:
Otkad su samo pozitivni komentari objektivni?

Nije star, ima još godina ispred sebe, godine su spomenute kao razlog nešto niže cifre.

Nema ambicija, drugačije se ne može protumačiti. Ide u slabiji klub koji neće igrati LP, nema nikakvih garancija ni da će sljedeće godine igrati. Korak ili dva nazad sigurno.
Serie A se diže kao liga i drago mi je zbog toga kao i većini ovdje.Ali svi smo mogli vidjeti šta je do sad Milan uradio, i da se naslutiti šta će uraditi još do kraja mercata. I osim Juventusa i Napolija ne vidim ekipu koja je jača od Milana. Pišem ovo računajući Bigliu i Lea kao nove igrače Milana( mada i dalje je sve moguće). A čak i bez njih dvojice Milan je osjetno povećao kvalitet ekipe. Tako su šanse za LP-a itekako velike. I ako bude sve po planu sa transferima, LP-a vjerovatno neće doći u pitanje.

Edit: Evo Romeo Agresti, koji je navodno najbolje upućen u situaciju sa Juventusom tvrdi da su šanse veće od 70% da Leo već večeras pređe u Milan.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 17:38

Sami transferi nisu garancija uspjeha....10 novi igraca je tu.....dok ufatite zalet mozda za ovu godinu i bude kasno...al liga je kitalgin tako da imate sanse za Lp realne...od vas tek sljedece godine ocekujem prave stvari...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 17:41

Naravno, lično mislim da će Milan puno više bodova uzeti na mišiće nego na čisti kvalitet, i to posebno u prvom dijelu sezone. Neke naznake uigranosti i limite ove ekipe bi mogli vidjeti tamo pred sami kraj sezone mart/april, kad se sve to poslozi koliko toliko.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 jul 2017, 17:46

Sto se tice prodaje Bonia meni uopste ne smeta ako zeli otici sretno mu bilo slazem se da je cijena mogla biti veca od ove sto se nagada tj 40 miliona

A sto se tice De Sciglio nisam nesto odusevljen njegovom kupovinom grohnuo je zestoko ali mozda to ima veze i sa ambijentom koji je imao u Milanu,nadam se da ce me demantovati pa mu odgovarati nas ambijen i on proigrati
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 jul 2017, 17:46

Ovo je kao grom iz vedra neba, nisam ocekivao da bi Bonucci mogao otici, jer mnogo je bio vezan za klub, ali ocito one price nisu bezveze nesto se desilo i desavalo prosle sezone. Bezveze je sto ide za ovaj novac pogotovo u Milan, ali nasi su navilli da poklone igraca, pa i za Pogbu se pisalo 105, a na kraju ispade 60.

Sreca pa znaju kupiti, i nadomjestit ce se i Bonucci, samo ovo je veliki udarac, poruka koju saljemo nije nikako dobra .

Ocito da ce Allegri preci na 2 stopera fiks, jer ova prodaja i Costa to potvrdjuju.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 13 jul 2017, 17:47

I opet ne vidim sta ima uprava nasa veze s ovim transferom....nije da su ga stavili na transfer listu....ocigledno se nesto **** desava izmedju Lea i trenera / uprave...40 mil za njega je realna cifra kad se zna da cupa rukama i nogama da izadje iz Juventusa....to naravno zna i Milan....**** je kad se dodje u takvu situaciju....mi nikad nismo pravili probleme igracima koji zele da idu....e sad dali je to pravilna odluka ili ne je druga prica...nekom jest nekom nije.....ja sam uvjek za da se proda nego da sjedina tribininama ili da zagadjuje ekipu....poznavajuci Leov karakter daleko mu kuca kad je nezadovoljan...hvala mu za sve...on ako misli da mu je bolje u Milanu nego kod nas ...sretno...ne sumnjam u nasu upravu da ce nasi rjesenje...

rope11
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 18:12

BuffonGigi je napisao/la: Ma nemoj molim te, pricali su cak da je ovaj drugi golman iz Primavere bolji te da je dobro ako Donnaruma ide. A nakon potpisa, i moram reci uzasno odradjenog u21 prvenstva gdje je bio jedan od najgorih igraca italije, svi se usutili.
nismo to pričali mi nego ljudi koje vode primaveru, da je mali još veći talenat nego donaruma tako nam je shodno tome postalo svejedno za donarumom i njegovom željom da ode jer ionako imamo još veći biser u omladinskom pogonu :kafa:

dvije neuporedive situacije.

na stranu to što juve ima dobre alternative u odbrani za njega i da se neće previše osjećati odlazak ali konkretno bonuci za 30 miliona je krađa, pa vi kako hoćete... :zzz:

i sviđa mi se goapodski način poslovanja bez ikakvog ciganluka, vi nama lea mi vama šiljokija :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 13 jul 2017, 18:13

Rjesenje je tu,igra se sa 4 dole,tj dva stopera. A tu su benatia,rugani,chielini i barza. Sljed.godine npr ide barza dolazi caldara itd.
Ja bih licno volio da ode neki od ovih slabo afirmisanih zadnjih vezni a dodje neki malo bolji.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.