FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 13 jul 2017, 15:55

muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
Mi pljuvaci najavljujemo jednu katastrofalnu godinu bez trofeja jer izgledi za nesta drugo su nemoguci.
Ponovit cu ako treba 1000 puta, Cala je gospodin, nikada mu opsovat necu ili nesto slicno ali uvijek cu reci da je VIC od trenera.
O upravi ne vrijedi trositi rijeci, sve jasno vec duze vrijeme.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jul 2017, 15:56

:rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2017, 15:58

muhamedhulk je napisao/la:Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
JA NAVIJAM ZA SARAJEVO, KOJE JE NAJVECI KLUB U DRZAVI, KOJE IMA VLASNIKA MILIJARDERA, KOJI NEMA DUGOVA I HOCU SVAKE GODINE TITULU !!!

STA JE PROBLEM? ko navija za klubb bez nekih ciljeva, ima bosna visoko, capljina i slicne ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jul 2017, 16:01

Jesmo li prodali klub?

P.S. Ordagic najvjerovatnije u Zrinjskom. :thumbdown:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2017, 16:09

Kruze price da se Said priprema za narednu sezonu. Nezvanicno, on je na odmoru, vise psihickom, pa ce kad starta sezona lagano u trenazni proces, pa na polusezoni punom parom i aBd ce naredne sezone prepisati sva tri veznjaka koja imamo u timu.
Btw, kakav je ovaj Ordagic igrac?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 13 jul 2017, 16:11

Kada vi doveli Stojceva, uz Velkoskog u napadu i Rahmanovica u vezi sa Saricem ovo bi bila skroz druga ekipa.

Imali bi odlicnu ofanzivu, a radije bi dao Hebibovicu da igra nego Crnkicu bolidu, koji se i van terena pokazao kao debil :oops:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 13 jul 2017, 16:27

Toliko o Ordagicu, nema potreba da ga se vise spominje jer odlazi u Zrisnjki ili mozda ipak konama mada su ovi prvi blizu.
Cestitam jos jednom upravi, odlican posao obavljate :clap:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 jul 2017, 16:29

Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jul 2017, 16:34

AVNOJ je napisao/la:Eno onaj Sammir u dinamu dobio nogu.
Ha ja, kad vec mastamo.

Pa mi iz naše lige ne možemo da dovedemo :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jul 2017, 16:36

Ha ja, kad vec mastamo.

Znas li kolika je njegova plata bila u Dinamu, pa u Kini, pa opet u Dinamu? :D

Dok je bio u Kini, bio je najplaceniji "Hrvatski" igrac na svijetu.

Sammir (Hangzhou Greentown) - 6,4 milijuna eura godišnje

Bivši hrvatski reprezentativac preselio je na istok prije nekoliko godina i bijesno se obogatio. Ime u Kini stvorio je u jednom od najboljih tamošnjih klubova, Jaingsuu, a 2015. godine otišao je na posudbu u Greentown. Prije nekoliko mjeseci klub je odlučio otkupiti njegov ugovor i dao mu povišicu pretvorivši ga u najplaćenijeg hrvatskog nogometaša sa 6,4 milijuna eura na godinu.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 jul 2017, 16:38

Evander je napisao/la:
Ha ja, kad vec mastamo.

Znas li kolika je njegova plata bila u Dinamu, pa u Kini, pa opet u Dinamu? :D

Dok je bio u Kini, bio je najplaceniji "Hrvatski" igrac na svijetu.

Sammir (Hangzhou Greentown) - 6,4 milijuna eura godišnje

Bivši hrvatski reprezentativac preselio je na istok prije nekoliko godina i bijesno se obogatio. Ime u Kini stvorio je u jednom od najboljih tamošnjih klubova, Jaingsuu, a 2015. godine otišao je na posudbu u Greentown. Prije nekoliko mjeseci klub je odlučio otkupiti njegov ugovor i dao mu povišicu pretvorivši ga u najplaćenijeg hrvatskog nogometaša sa 6,4 milijuna eura na godinu.
pa jbt ga, ako je spao na to da dolazi u Premijer ligu BiH onda neka smanji ocekivanja :lol:
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 jul 2017, 16:40

"Dinamo mu je ugovorom zagarantirao 20 tisuća eura mjesečno, jednokratnu isplatu od milijun i 260 tisuća eura te polugodišnju bruto naknadu za sezonu 2016./17. u iznosu od 510 tisuća eura. Stigao je iz Kine, potpuno nespreman i bez ozbiljnih utakmica u nogama. Danas mu se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na milijun eura, puno manje nego što je zaradio u šest mjeseci uživancije u Zagrebu".

Sunce ti, gdje smo mi a gdje je, ne Europa, gdje je Hrvatska.....

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 jul 2017, 16:44

da je dovesti jos jedno krilo i bili bi top

btw - i ja sam pljuvac, ali braco da li vi navijate za FKS ili za ordagica, duljevica ili nekog iz uprave?? boli njih racku sto vi necete dolaziti na utakmice, to im samo olaksava posao..nezadovoljstvo se pokaziva na tribinama, a neodlazak na utakmice je odobravanje onog cime ste nezadovoljni i priznavanje poraza..otprilike kao nezadovoljstvo stanjem u drzavi-svi su nezadovoljni, ali kad su izbori mi sjedimo u kuci i pustimo one koji nam godinama kroje sudbinu da nas i dalje yebu u ovo malo mozga sto imamo..tako se ne bori za svetinju..
SVI NA STADION!!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 jul 2017, 16:45

:thumbup:

Upravo ovi "pljuvaci" protezu tu pricu, kao mi smo neka sila. Pa covjece mi svakih 8 godina budemo prvaci i busamo se da smo neka sila! Wtf :crazy:

5 titula u 70 godina kluba. 3 u zadnjih 20. Daleko smo od neke sile cak i za ovu ligu. Jos ono podcjenjivanje drugih klubova, tipa selo kod Kaknja i slicno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 16:50

Eh večeras kad ovim iz Moldavije pukne petarda, opet će me duša zaboliti kao i prošli četvrtak.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2017, 16:53

SiouxLukavac je napisao/la:Eh večeras kad ovim iz Moldavije pukne petarda, opet će me duša zaboliti kao i prošli četvrtak.
Treba na cast biti sto se nismo obrukali protiv takve fudbalske velesile.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 jul 2017, 16:57

Evolution87 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Eh večeras kad ovim iz Moldavije pukne petarda, opet će me duša zaboliti kao i prošli četvrtak.
Ovako smo se više obrukali. Da smo prošli, zaradili bi oko pola miliona i imali bi ovi nesposobnjakovići i slijepci mogućnost da dovedu još neko pojačanje. Ovako je pukla bruka, ostali i bez para i bez pojačanja.

I da, usput da nabijem na k.urac Husejnovića zbog bezobrazluka. Od najvećeg ljubimca u posljednih dosta godina do najvećeg ljigavca. Aferim, svaka čast.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 13 jul 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2017, 17:00

SiouxLukavac je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
Ovako smo se više obrukali. Da smo prošli, zaradili bi oko pola miliona i imali bi ovi nesposobnjakovići i slijepci mogućnost da dovedu još neko pojačanje. Ovako je pukla bruka, ostali i bez para i bez pojačanja.
Ma namirit ce lazni amidza ove pare sto smo izgubili. Frajer je milijarder, tako da mu po' miliona ne predstavlja neki problem. A i pojacanja samo sto nisu dosla, imaju nekih problema pri prelasku bugarske granice, ali bice sve ok. :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 jul 2017, 17:05

Mokes je napisao/la:
:thumbup:

Upravo ovi "pljuvaci" protezu tu pricu, kao mi smo neka sila. Pa covjece mi svakih 8 godina budemo prvaci i busamo se da smo neka sila! Wtf :crazy:

5 titula u 70 godina kluba. 3 u zadnjih 20. Daleko smo od neke sile cak i za ovu ligu. Jos ono podcjenjivanje drugih klubova, tipa selo kod Kaknja i slicno.
Pljuvaci su ovi sto vede klub. makedonac iz uprave i Cala kao sef strucnog staba. Vuku navijece za nos sutnjom.Jeli to tesko gos treneru izaci sa izjavom da trazi igrace na toj i toj poziciji ali ovi nedaju iz uprave. Ili makedoncu da sapostenjem za navijace da kaze nemamo para, nas cilj je opstanak u ligi i caos. :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 jul 2017, 17:11

Al' ovi što pokušavaju da kažu da je okej što smo mediokritet lige u kojoj igraju naselja sa trocifrenim brojem stanonvika, a to pravdaju da smo šatro mediokritet bili 70 godina... E neka vas. Takvi njima i trebaju na stadionu, vi što gutate i okej su vam sramoćenja kluba. :lol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, ledesma i 22 gosta.