Upravo tako. Čitam moj "paviljon" na zapadu, ljudi koji su haman tu bili kad je tipa kiša sred radnog dana igraš protiv tipa Viteza. Eh takvi se povlače u velikoj mjeri.pasica je napisao/la:Neki dan, ne znam ni kako, s taksitom se upustih u pricu oko FKS. Yebe covjek od do, nece na tekmu (dan prije EL) dok ne vidi promjene, a iz aviona vidis da je bio jedan od onih 2-3 milje bolesnika koji su vazda tu. Znaci i to su poceli gubiti, nisu svjesni koliko se raja distancira od kluba.PitarBordo je napisao/la:
Joker, Pantelija, Pitar, Pasica... Sad ćemo pravi stream navijači da budemo. Da ne bude da su nas džaba tako zvali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Nema pojacanja, nema igre, nema pozitive atmosfere oko kluba, samim tim nema ni raje na tribinama. Al eto bar porez ne dugujemo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
-
- Kontakt:
Ulazimo u sezonu s tri vezna igraca Saric,Radovac,Rahmanovic od kojih ni jedan nije zadnji vezni trkac razbijac . neozbiljni smo skroz
trebao si gledat utakmice kluba, iako smo izbačeni , Samir je bio odličan...DenchiNL je napisao/la:tenpenny je napisao/la:hilmo je napisao/la:Vas dvojica, bez međusobnog vrijeđanja molit ću
Hilmo ba i dalje pisas po raji s tom slikom![]()
.Korisniji je said hamljajuci cevape i kolace na carsiji nego radovac
![]()
![]()

I ja bi protiv amatera u najmanju ruku izgledao poput zidana,sta je tebi mjerilo covjece,samir je jedan prvoklasni parmak i levat sto se fudbala tice.
Ybg i ja sam jedan od takvih. Evo tekma u nedjelju ja na godisnjem,a ja uopste nemam volju da idem.PitarBordo je napisao/la:Upravo tako. Čitam moj "paviljon" na zapadu, ljudi koji su haman tu bili kad je tipa kiša sred radnog dana igraš protiv tipa Viteza. Eh takvi se povlače u velikoj mjeri.pasica je napisao/la:Neki dan, ne znam ni kako, s taksitom se upustih u pricu oko FKS. Yebe covjek od do, nece na tekmu (dan prije EL) dok ne vidi promjene, a iz aviona vidis da je bio jedan od onih 2-3 milje bolesnika koji su vazda tu. Znaci i to su poceli gubiti, nisu svjesni koliko se raja distancira od kluba.PitarBordo je napisao/la:
Joker, Pantelija, Pitar, Pasica... Sad ćemo pravi stream navijači da budemo. Da ne bude da su nas džaba tako zvali.
Ja sam odlučio da podržavam ekipu preko streama
Ja i brat Paulus kad uletimo i zaglamimo
IMA LI KO STREAM **** VAS STREAM STA GA CUVATE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Ja sam odlučio da podržavam ekipu preko streama

Samo Saraj'vo.
Ponudit Slobodi 500.000 za Ordagica, pa ga prodat nakon cetiri godine za 5M
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
HahahahaAmca007 je napisao/la:Ponudit Slobodi 500.000 za Ordagica, pa ga prodat nakon cetiri godine za 5M

Mozda da Slobodi ponudimo 1.500KM plus bonuse za tekme, golove i asistencije.
Jbt pa i kad bi ga doveli kod Cale bi bio na klupi

I od mene jačeMortemHz je napisao/la:Ja moram
-
- Kontakt:
Iz revoltaHigh je napisao/la:Zbog obaveza u Islamskoj zajednici?belosevic28 je napisao/la:@belosevic28High je napisao/la:Ko neće ići protiv Mađara?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
jarane, nisi uspio Duljevica prodat, a kontas za Ordagica vec za 5 hahahaAmca007 je napisao/la:Ponudit Slobodi 500.000 za Ordagica, pa ga prodat nakon cetiri godine za 5M

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije to igrac koji ce otici vani za neke pare, al je pojacanje u ovoj ligi. Prije bi na njega dao pare nego na pokusaj povratka Stojceva. Mada i dalje stojim iza one da se lose pokazu svi igraci koje raja duze vremena priziva 

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Dabogda više otišao nekud, da vječni ugovor potpiše. Saprali ste temu spominjući ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Haris Duljević, vjerovatno novi ugovor sa nama potpisuje, ne vidim drugačije objašnjenje njegovog druženja sa našim fudbalerima i slikanjima za društvene mreže.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kaže slušaju se previše navijači. Ovdje se pere o Oradagiću haman deset godina, lik mako iz Tuzle nije. 
@Belmin i ja sam se slikao za Instagram sa Jerryem Seinfeldom prije dvije sedmice. Ali to ne znači da ću dobiti sitcom na NBC i $600M.

@Belmin i ja sam se slikao za Instagram sa Jerryem Seinfeldom prije dvije sedmice. Ali to ne znači da ću dobiti sitcom na NBC i $600M.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega ste se 'razmazili' toliko i sad neke bojkote pravite zbog 'lose' igre?
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
Jesmo mi to prvaci svake godine, svake druge, svake trece??? Pa prosle podbacili, i onda eto navijaci 'kaznili' Klub i nece na tribine. Smijesno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
On se samo sa Saidom slika od igracaBelminM23 je napisao/la:Haris Duljević, vjerovatno novi ugovor sa nama potpisuje, ne vidim drugačije objašnjenje njegovog druženja sa našim fudbalerima i slikanjima za društvene mreže.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Sutra odoh do Jahorine i uradit ću par fotografija. Znači li to da sam s planine?BelminM23 je napisao/la:Haris Duljević, vjerovatno novi ugovor sa nama potpisuje, ne vidim drugačije objašnjenje njegovog druženja sa našim fudbalerima i slikanjima za društvene mreže.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kenjaš Muhamede. Možda svi ti kilometri kojima si udaljen od Sarajeva ti pružaju drugu sliku. Ali veoma, veoma bezobrazno se ponašaš prema ljudima koji dvije godine dudlaju kurrac svakodnevno. Mi ne navijamo za Bayer pa da smo odsječeni od atmosfere oko kluba i znamo samo ono što vidimo online eventualno preko TV na nekoj utakmici.
Svakodnevno krećemo se gradom i susrećeš se sa navijačima, a i sa onima "s druge strane Miljacke" - ne budi toliko bezobrazan, popusti s tim više. Okej shvatamo, tebi je mediokritet okej, nekome ko je svaki dan "na izvoru" i u kafiću, supermarketu, taxiju stalno okružen ovom situacijom - mediokritet gori od onog na vrišlama nikako ne ide niz želudac.
Svakodnevno krećemo se gradom i susrećeš se sa navijačima, a i sa onima "s druge strane Miljacke" - ne budi toliko bezobrazan, popusti s tim više. Okej shvatamo, tebi je mediokritet okej, nekome ko je svaki dan "na izvoru" i u kafiću, supermarketu, taxiju stalno okružen ovom situacijom - mediokritet gori od onog na vrišlama nikako ne ide niz želudac.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.