Jedini 'uspjeh' trenutne uprave...žalosno!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stojcev bi ovoj ekipi bio ogromno pojacanje, nazalost nismo u situaciji da biramo pojacanja, tako da Milos bi ovoj ekipi dosta znacio i bio bi pojacanjeBosnianKingdom je napisao/la:Po meni dovodjenje Stojceva je nepotrebno iako od toga nece biti nista. I ranije kod nas je imao bljeskove, ali ne i konstantu, sto je nama potrebno.
Arnelv52 je napisao/la:Out
Crnic
In
Dupovac
Stojcev
Benko
Bi li prihvatili?
Mene nije. Unutra sam, imam i klimu.Bordo79 je napisao/la:Arnelv52 je napisao/la:Out
Crnic
In
Dupovac
Stojcev
Benko
Bi li prihvatili?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
udarila vrucina u glavu ha???
Zašto da ne, mislim da bi se i Ahmetović bolje snalazio da ima nekog da mu pomogne u napadu. U dosadašnjoj formaciji krila su previše daleko, vezni također i on onda ostaje gore sam da se bori sa dva stopera, ovako bi imao pomoć u vidu Velkoskog kojem bi jedan drugom otvarali prostor.ThrillerHz je napisao/la: Nemoj Ahmetovica, zivota ti
Istina je da Sarić/Radovac nisu najbolje rješenje za ovu poziciju ali nemamo boljih i onda bi se morali uklopiti. Igrači skloni greškama da budu sami na "vjetrometini" ispred dva stopera nije najbolje ali...ThrillerHz je napisao/la: a radovac/saric na DM je ravno samoubistvu.
Arnelv52 je napisao/la:Out
Crnic
In
Dupovac
Stojcev
Benko
Bi li prihvatili?
što je najgore jesam.čisto iz neke radoznalosti...zagorski je napisao/la:
Pusti ga ba.
Eto on je citao neki forum navijaca Borusije pa zna kakve su im reakcije bile. Uostalom niko se ne bi ni sjecao Krupe da nismo ispali od moldavskih amatera.
Nema to veze sa trenerom, samo sa lovom koje ocigledno nemaSiouxLukavac je napisao/la:Pavlović(Kovačević)
Kadušić(Hodžić) - novi stoper(Novaković) - Mihojević(Mujakić) - novi bek(Ivetić)
Rahmanović(Sarić) - novi vezni(Radovac)
Kuzmanović(Hebibović) - Stojčev(Anđušić) - Velkoski(Crnkić)
novi napadač(Ahmetović)
Raskid ugovora: Almir Bekić, Said Husejnović.
Posudba: Liivak, Herić, Lelić.
Mislim, znam da ni 3% ovog se neće ispoštovat, ali da sam ja trener..
Abd maksuz iz Minhena na tekmu sa mladomHigh je napisao/la:Ko neće ići protiv Mađara?
jokerHigh je napisao/la:Ko neće ići protiv Mađara?
Bar bi titulu osvojilipasica je napisao/la:Sreca pa nam ti nisi trener.
Krste opet na krilo. Stojcev nepotreban igrac (star, bolikurac, igra samo lijevom - desnom ne zna ni u tramvaj uci i to je vec bilo procitano pred njegov odlazak pa su ga svi zatvarali, moras mu dati istu platu kao grci), za pare koje treba dati na njega se moze dovesti puno bolje rijesenje. Raskid ugovora je najlakse napisati, al valja ga isplatiti.
Kad igraju oni protiv Maribora? Je li 19. ovog mjeseca? Ako je tako, umorni će nam doći 4 dana poslije. Još samo da to iskoristimo.isko1807 je napisao/la:Abd maksuz iz Minhena na tekmu sa mladomHigh je napisao/la:Ko neće ići protiv Mađara?![]()
Slažem se samo bi ipak više volio Krstu u sredinu ili napad...a ostavit bar Lelića...SiouxLukavac je napisao/la:Pavlović(Kovačević)
Kadušić(Hodžić) - novi stoper(Novaković) - Mihojević(Mujakić) - novi bek(Ivetić)
Rahmanović(Sarić) - novi vezni(Radovac)
Kuzmanović(Hebibović) - Stojčev(Anđušić) - Velkoski(Crnkić)
novi napadač(Ahmetović)
Raskid ugovora: Almir Bekić, Said Husejnović.
Posudba: Liivak, Herić, Lelić.
Mislim, znam da ni 3% ovog se neće ispoštovat, ali da sam ja trener..
19-tog Svinjski igra, mada se ne sikiram puno, ne pamtim 3-4 tekme prvenstvene poslije rata da nas je neko nadigro na Kosevu, mi na Kosevu sami sebe mozemo samo pobjedit ko protiv ovih moldavaca. Abd 2:0High je napisao/la:Kad igraju oni protiv Maribora? Je li 19. ovog mjeseca? Ako je tako, umorni će nam doći 4 dana poslije. Još samo da to iskoristimo.isko1807 je napisao/la:Abd maksuz iz Minhena na tekmu sa mladomHigh je napisao/la:Ko neće ići protiv Mađara?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83 i 32 gosta.