FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 10:01

Ja bi volio da ide ali da se onda Kuzmanović stalno igra a i dalje nam fali DM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jul 2017, 10:02

Ekstra vijest za Crnkica. Samo se nadam da cemo uzeti kintu za njega, ne bih ga dzabe pustao...
Hajmo zadnji vezniiiii
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2017, 10:07

DenchiNL je napisao/la:Jučer Borussija izgubi od ekipe iz 4. lige(rot-weiss essen) ekipe jeftinije po kadru za tričavih 414 miliona eura

niko nikom ne je.ba ma.ter

:kafa:
p.s. - kolike su šanse da dovedemo i Gillija i Spahića :rol: :urnebes:
E bas ti je poredenje na mjestu. Poredis pripremnu utakmicu Borusije i nasu takmicarsku. Pa ne znam da bi iko ovdje problematizirao da smo na pripremama izgubili od npr. Vrbanjuse,a prosli ove levate iz Moldavije.
Uglavnom sve manje imas argumenata da po svaku cijenu odbranis Calu i ove uhljupe iz Uprave,ali da se trudis u tome to ti se mora odati priznanje.

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 13 jul 2017, 10:08

Bordo79 je napisao/la:Ako Crnkic ode bez obzira na sanse koje je fulao mi definitivno smo 0 od ekipe. I duljevic se nije nadavao golova, ali je zato uvijek vukao min 2 igraca na sebe. Mi umjesto da se pojacavamo pred sezonu mi se osipamo. Bravo uprava :thumbdown:
Sigurno da smo lošiji ako ode, a da ćemo nači boljeg ili igrača iste kvalitete... teško.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 13 jul 2017, 10:13

hilmo je napisao/la:Hajde Čala iznenadi nas sviju protiv Mostaraca

slika
Baš razmišljam kako bi bilo odlično pomaknut se od onih ustaljenih 4-2-3-1 koju forsiramo unazad par godina.
Iako bi se ovo moglo lako transformisat na tu standardnu formaciju mislim da bi ovako nešto bilo pun pogodak.
Znatno povučeniji Hebibović koji bi više ulazio u sredinu nego bio to krilo koje treba zabijat. Isto važi i za Kuzmanovića.
Dobili bi na čvrstini a imam neki osjećaj da bi Krste i Ahmetović bili savršeni zajedno. Ahmetović se u zadnje vrijeme dosta kreće, spušta lopte, otvara prostor a to je idealno za Krleta. :thumbup:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 jul 2017, 10:17

Crnkic je ubleha teska. Sto bi u narodu rekli puno zuji, malo meda daje.
Koga god da dovedemo umjesto tog dezorijentisanog sebicnog idiota, mi smo na dobitku. **** ga menadzer u dupe i on njega, pa opet tako...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 10:18

revolt je napisao/la:Crnkic je ubleha teska. Sto bi u narodu rekli puno zuji, malo meda daje.
Koga god da dovedemo umjesto tog dezorijentisanog sebicnog idiota, mi smo na dobitku. **** ga menadzer u dupe i on njega, pa opet tako...
:tokralju:

AR2007
Kontakt:

Post Postao/la AR2007 » 13 jul 2017, 10:21

DenchiNL je napisao/la:Jučer Borussija izgubi od ekipe iz 4. lige(rot-weiss essen) ekipe jeftinije po kadru za tričavih 414 miliona eura

Koji si ti kralj :tokralju: :tokralju: :tokralju: Poredis dvije razlicite situacije. U takmicarskoj utakmici mogli su igrati 17 godina nikada ih ne bi pobjedili a mozda ni gol dali. A nama je ova utakmica protiv moldavaca trenutno vrh

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2017, 10:32

Mora ici Crnkic,valja 7-micu predat doktoru :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2017, 10:35

Protiv Olimpika u subotu u Butmiru u pola 7.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 jul 2017, 10:43

miky_hz je napisao/la:Protiv Olimpika u subotu u Butmiru u pola 7.
Da li ce se moci pogledati?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 13 jul 2017, 10:49

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Posrao se?
Iznjeti cinjenice je posrati se?
Opusti se ja te ne mrzim, samo sam se nasalio. Imas svoje misljenje, mada je cudno ja ga postujem. Stojcev je majstor, ne mora ni trcati ja bih stavio dva trkaca iza njega da mu leda cuvaju, on nek radi ono sto je u prvom mandatu niko sretniji od mene. Ne mozes reci da je istrosen kad nije ni igrao u grckoj, dobra je stvar sto se zalio fudbala. :kafa:
Ja sam samo napisao ono kako je bilo i sta se pricalo. Nista slagao nisam.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2017, 10:50

hilmo je napisao/la:
Naravno da nece
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 jul 2017, 10:53

hilmo je napisao/la:Hajde Čala iznenadi nas sviju protiv Mostaraca

slika
Pa sa ovom postavom bi primili 3 komada do poluvremena. Prvo Ahmetovića treba zaakucati za klupu, a drugo što bi Sarić napravio 5-6 kontri, al za njih. Jedino bi se ovdje dobro Hebibović snašao.

Ja ne znam kako neko mpže pozitivno govoriti o Crnkiću. Pa taj hajvan je duplo veću šetu napravio od Melunovića. Prvo ona frka sa menadžerom, pa promaši prazan gol u Lištici i sad penal u 87. minuti. Ako treba nek naši plate, samo da ga više ne gledamo.
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 jul 2017, 10:58

Bilo bi fantasticno da Crnkic ode i da se umjesto njega dovede kvalitetan DM. Svakako se njegov odlazak nece ni najmanje osjetiti,sto neko rece puno zuji malo meda daje,a tu su Kuzmanovic i Andusic koji su po meni bolja krila od Crnkica.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2017, 11:01

hilmo je napisao/la:
Zatvorenog tipa kao i sve dole uglavnom.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 jul 2017, 11:06

AR2007 je napisao/la:

Koji si ti kralj :tokralju: :tokralju: :tokralju: Poredis dvije razlicite situacije. U takmicarskoj utakmici mogli su igrati 17 godina nikada ih ne bi pobjedili a mozda ni gol dali. A nama je ova utakmica protiv moldavaca trenutno vrh
Netačno.
mi smo poraženi od Krupe u prijateljskoj...nakon toga su psovke bile po ekipi i treneru....
revolt je napisao/la:Crnkic je ubleha teska. Sto bi u narodu rekli puno zuji, malo meda daje.
Crnkić je zahvalan igrač kojeg svaki trener voli, jer trči i zalaganje mu je 100% svaki put...teško da će ga Čala otpisati....i ja bih mu rado vidio leđa zbog tanke psihe, menadžera,sebičnosti i tehnike na nivou balvana....i još nema ni obraza ni stida pa hladno uze "7"-icu ...........
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 13 jul 2017, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2017, 11:07

DenchiNL je napisao/la:
AR2007 je napisao/la:

Netačno.
mi smo poraženi od Krupe u prijateljskoj...nakon toga su psovke bile po ekipi i treneru....
Ne zaboravi najvecu bruku u historiji europskih utakmica. Ocigledno je da dosta toga ne stima.

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 13 jul 2017, 11:09

Apsolutno se slazem, ali bolje imati i pcelu koja zuji nego truta koji sjedi. Mi trenutno niti za jednog igraca iz prvih 11 nemamo adekvatnu zamjenu. Pa pogledaj klupe, sjesti i plakati
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 13 jul 2017, 11:17

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
AR2007 je napisao/la:
Netačno.
Ne zaboravi najvecu bruku u historiji europskih utakmica. Ocigledno je da dosta toga ne stima.
ne djelim to mišljenje...ali nejse..
ne štima nam ekipa jer nema glavu(golgeter) i rep i kapiten nam je dječak...
psihički tanka ekipa , jer nemaš iskustva dovoljno niti nekog ko će ih povući kad zapne...
Ahmetović nije taj, a ni Perica, mada on može pomoći...ova ekipa bi davala još jedno 30% više da imaju uza se jačeg igrača i da vide/vjeruju da mogu još...jbg mi dosad uvijek pogrešnog izaberemo za tu ulogu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Pantelija, rimljanin90, skoJaa i 53 gosta.