FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 12 jul 2017, 22:03

f0rest1946 je napisao/la:Ljubimac navijača Sarajeva je dvije sezone igrao na Koševu, a sa bordo klubom je stigao do titule prvaka BiH, te titule Kupa. Srbijanski fudbaler je nakon toga potpisao za Atromitos, ali su se pojavile šanse da Stojčev ponovo obuče dres Sarajeva. Ovaj fudbaler je za SportSport.ba potvrdio da postoji mogućnost da ponovo zaigra na Koševu. "Kontakti postoje, razgovarao sam sa Ihtijarevićem i šefom i sve je još otvoreno. Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Sarajevo. Naprotiv,tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj karijeru", rekao je Stojčev za SportSport.ba, te nastavio: "Ponavljam, sve je otvoreno. Obostrana želja za povratkom na Koševo postoji, no problem su finansije. Imam još godinu dana ugovora sa Atromitosom i ako bi se pronašli po tom pitanju mogao bih ponovo zaigrati na Koševu". Nastupajući za bordo klub, Stojčev je 2014. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine, kao i šampionsku titulu godinu kasnije, a u dresu kluba sa Koševa odigrao je 58 utakmica, postigao 11 golova i upisao 10 asistencija

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/stojcev- ... -ne/244426

Vrati se majstore :pray:
:pray:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 12 jul 2017, 22:07

HaRakIRi46 je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
HaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )
Dobro nam dos'o, samo nosi tog el maestra s avatara majke ti... :tralala:
Stojcev mi je bio najbolji igrac FKS,al kasnije se poceo zaje3avat valjda mu ponestalo motivacije i pad forme al sam ubjedjen nekako da ce se on vratit u FKS i da ce ponovo biti onaj Stojcev od pocetka :) (kad se sjetim kupa protiv zrinje ,pa celika) al et .. sad imamo #MA10 :D
:pray: Dosao je i taj dan
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jul 2017, 22:12

Smanji platu i igraj!!! Ako si toliko zagrijan da dodjes. Ostalo je sve suplja. Ionako ces hodati vecinu vremena... :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2017, 22:22

Niko sretniji od mene kad bi Stojčev došao, ajde slijepci, uhljupi i nesposobnjakovići dogovorite i završite Miloša.

Stojčev je mozak, a takvih u ekipi nemamo ni dvojicu, imamo jako glupe igrače, Miloš bi donekle malo popravio prosjek.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2017, 22:26

Hajde Milose dat cu ti guzice :guz: I sa Calom je pricao,hajdeeee dizite kredit j.eble vas finansije u k.urac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 jul 2017, 22:30

U odbranu Tatka dovesti, na desetku losmija i to bi licilo vec na nesto.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 jul 2017, 22:31

SiouxLukavac je napisao/la:Niko sretniji od mene kad bi Stojčev došao, ajde slijepci, uhljupi i nesposobnjakovići dogovorite i završite Miloša.

Stojčev je mozak, a takvih u ekipi nemamo ni dvojicu, imamo jako glupe igrače, Miloš bi donekle malo popravio prosjek.
A jesi se pomamio :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 jul 2017, 22:34

Hajde doma Milose :pray:

Za sezonu i po u dresu Sarajeva nosio ekipu do kupa, titule i PO EL, i na kraju ga prodali, na oprostaju zabio majstorski gol za pobjedu protiv Sirokog nakon sto je usao sa klupe,, hvala ti Husrefe sto si doveo Milosa u Sarajevo.

Doktor fudbala :tokralju:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2017, 22:38

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Niko sretniji od mene kad bi Stojčev došao, ajde slijepci, uhljupi i nesposobnjakovići dogovorite i završite Miloša.

A jesi se pomamio :D
Nažalost, nisam slijep. Dobro su krenuli, 2 pojačanja, dobri se igrači s nama povezivali, potpisao Krste još bili u Evropi... i onda ćorak, normalno da neću i nisam zadovoljan, ekipu pod hitno treba pojačati, i to kvalitetno pojačati sa više igrača ali bojim se da od toga nema ništa.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 jul 2017, 22:46

Sta je sa Cvijanovicem sto ga ne zaganjaju kad je slobodan, sad je realnije da ga dovedemo nego prosle godine... Pa da uriniramo po bosanskim dolinama

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2017, 22:47

Zagor je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:Ljubimac navijača Sarajeva je dvije sezone igrao na Koševu, a sa bordo klubom je stigao do titule prvaka BiH, te titule Kupa. Srbijanski fudbaler je nakon toga potpisao za Atromitos, ali su se pojavile šanse da Stojčev ponovo obuče dres Sarajeva. Ovaj fudbaler je za SportSport.ba potvrdio da postoji mogućnost da ponovo zaigra na Koševu. "Kontakti postoje, razgovarao sam sa Ihtijarevićem i šefom i sve je još otvoreno. Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Sarajevo. Naprotiv,tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj karijeru", rekao je Stojčev za SportSport.ba, te nastavio: "Ponavljam, sve je otvoreno. Obostrana želja za povratkom na Koševo postoji, no problem su finansije. Imam još godinu dana ugovora sa Atromitosom i ako bi se pronašli po tom pitanju mogao bih ponovo zaigrati na Koševu". Nastupajući za bordo klub, Stojčev je 2014. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine, kao i šampionsku titulu godinu kasnije, a u dresu kluba sa Koševa odigrao je 58 utakmica, postigao 11 golova i upisao 10 asistencija

:pray: :pray: :pray: Moze li Rahmanovic igrati centralnog veznog, u slucaju da Milos bude desetka?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 jul 2017, 22:48

Moze.

Sve je to uredu ako dodje Milos, ali nama ce jos i dalje faliti kvalitetan DM!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 12 jul 2017, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 12 jul 2017, 22:52

Komazec I Stojcev kad bi dosli +3 svaka tekma :lol:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 jul 2017, 22:57

Sabinho je napisao/la:
Zagor je napisao/la:

:pray: :pray: :pray: Moze li Rahmanovic igrati centralnog veznog, u slucaju da Milos bude desetka?
Moze Rahman sve igrat :P

------------Velkoski----------
-----Crnkic---Stojcev-----Kuzmanovic

----Rahmanovic---Saric
SVi u napad jedan je Hase :mrgreen:
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 12 jul 2017, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2017, 22:59

VelkoVski

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jul 2017, 23:01

Za ovu polemiku i poređenje nas i Zrinje u Evropi, da li bi iko od nas mijenjao situaciju Zrinjskog (3 titule u 4 godine i ispadanje u Evropi), za ovu našu, treća i četvrta mjesta uz ona dva play-offa? Ta dva izleta su kozmetički lijepa stvar, dovedeš dobrog protivnika itd, al' bez grupe ne znače ti ništa više. Titula + nastup u drugom pretkolu LP donose skoro isto para kao i play-off EL. A da je igraš svake godine, nekad ćeš ubost lakšeg protivnika il' proći nekako divlje (kao mi s Genkom onda) pa automatski imaš play-off EL u rukama. A po novom pravilu UEFE i ovako ćeš se naigrat u Evropi. Daj Bože da mi prekucavamo ligu a "blamiramo" se u Evropi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 jul 2017, 23:21

skoroalen je napisao/la:Za ovu polemiku i poređenje nas i Zrinje u Evropi, da li bi iko od nas mijenjao situaciju Zrinjskog (3 titule u 4 godine i ispadanje u Evropi), za ovu našu, treća i četvrta mjesta uz ona dva play-offa? Ta dva izleta su kozmetički lijepa stvar, dovedeš dobrog protivnika itd, al' bez grupe ne znače ti ništa više. Titula + nastup u drugom pretkolu LP donose skoro isto para kao i play-off EL. A da je igraš svake godine, nekad ćeš ubost lakšeg protivnika il' proći nekako divlje (kao mi s Genkom onda) pa automatski imaš play-off EL u rukama. A po novom pravilu UEFE i ovako ćeš se naigrat u Evropi. Daj Bože da mi prekucavamo ligu a "blamiramo" se u Evropi.
Mislim, to je to care. Titula je bitna, a ove evropske utakmice, pa dobro, potrefi se nekad da i to odigamo korektno.
Mislim ako završimo prvi, što je itekako moguće sa Božijom pomoći, ipak ćemo igrati 2 utakmice samo lige prvaka (ako tu ispadnemo) nastavljamo u evropskoj ligi što je izuzetno.
Znači minimalno 4 utakmice ćemo igrati u evropi, što je sasvim super. :ljepota: :ljepota: :ljepota:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jul 2017, 23:25

Sta ce nam Milos pored Cvijana i Babovica :o Neko upita za FB grupu, da ne listam koji nick, tu je grupa, sluzi svrsi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 jul 2017, 23:32

Jel ako Stojčev dođe, to znači da Said ide ?!? :shifty: :shifty:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 jul 2017, 23:33

Zagor je napisao/la:Jel ako Stojčev dođe, to znači da Said ide ?!? :shifty: :shifty:
Neće Sajo niĐeeee :opaopa:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, misstianopenaldo, NazorUso i 31 gost.