Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ? 

Novak reče da postoji mogućnost preskakanja ostatka sezone, Endi će vjerovatno i sam uzeti dužu pauzu jer se raspada bukvalno, znači sve su prilike da ćemo do kraja sezone gledati Rafu i Rogera u glavnim ulogama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rafa moze biti glavna uloga samo kad babuka odmara,valjda si dovoljno naucio ove sezone o tome ...cuj ti njega kako gura Rafu u dominaciju hahah ....svasta 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke 

kaze bodi nikad losiji WB hahahahahahahhahahahahahhaa...... sve ti je jasno prijatelju kakvi laki luzeri pisu ovdjeronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Upravo tako. Nije teško shvatiti šta sam napisao. Ali vi njegovi navijači ste prepotentni i onda se nađete uvrijeđeni.AA23 je napisao/la:Mancini je napisao/la:O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
Možda sam te loše protumačio, ako jesam do mene je, izvini.
Mislio sam da hoćeš reći da su svi drugi mogli kao Federer da to urade, te da je Federer ispao bezobrazan sa ovim postupkom prema ostatku teniskog svijeta (sponzorima i slično), moje izvinjenje još jednom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ama nidje veze,ne bi pisao uopste nista,al se iznerviram kad citam dizanje do nebesa Nadala kad je mlatio sve na sljaci,a kao sad kad Roger to radi na travi to je onda losa konkurencija,a Roger ima brutalno tezak zrijeb i sve lagano do sada prolazi,sto naravno ne znaci da ce osvojiti al mora se desiti neko veliko cudo da do toga ne dodjedelinjo je napisao/la:kaze bodi nikad losiji WB hahahahahahahhahahahahahhaa...... sve ti je jasno prijatelju kakvi laki luzeri pisu ovdjeronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke

naravno brate...zato je taj lik i meta ismijavanja na ovoj temi...bespotrebno i konstantno skace sebi u stomak i ponizava se i daje materijala ljudima da ga blate...ja ne sumnjam da je dobar momak,navijac jbg povuce....ali kada 2 puta ispadnes budala zbog iste stvari,pa kontas opemetit ce se a on isto...primjetio si nije bilo prigovora na Rafinu dominaciju na RG...jbg licemjerni ljudi sta ces..ronaldo99 je napisao/la:Ama nidje veze,ne bi pisao uopste nista,al se iznerviram kad citam dizanje do nebesa Nadala kad je mlatio sve na sljaci,a kao sad kad Roger to radi na travi to je onda losa konkurencija,a Roger ima brutalno tezak zrijeb i sve lagano do sada prolazi,sto naravno ne znaci da ce osvojiti al mora se desiti neko veliko cudo da do toga ne dodjedelinjo je napisao/la:kaze bodi nikad losiji WB hahahahahahahhahahahahahhaa...... sve ti je jasno prijatelju kakvi laki luzeri pisu ovdjeronaldo99 je napisao/la:Bas zanimljivo citati kako svi umanjuju Rogerov uspjeh,kako je sad turnir los,kako su svi losi,kako nema niko ozbiljan,a svi poispadala,a babuka samara sve redom i to glat sve bez puno muke
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svi dosli bolesni na turnir osim Fedexa.
To je Roger sve sredio sa organizatorima da svi budu bolesni osim njega pa da ih pomete sve do titule 

Ne znaš što znači "rekuperati" ili ti je smiješno što je to rekao?jestamaji je napisao/la:šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ?

U svakom slučaju, rekuperati znači regenerirati, odmoriti, npr. taman dođeš kući s nekog termina i prijatelj te zovne na piće, a ti mu kažeš:"čekaj da se rekuperam malo".
Inače, volim Marina skoro kao sebe, mislim da će pobijediti Sama u 4 seta, ali ne vidim da uzima više od seta protiv Federera u finalu, nadam se da se varam.

Delinjo car, da ga nema trebalo bi ga izmislit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ASD
- Kontakt:
Nikad cuo za taj izraz, a daleko od tog da imam slab fond rijeci.Zed98 je napisao/la:Ne znaš što znači "rekuperati" ili ti je smiješno što je to rekao?jestamaji je napisao/la:šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ?![]()
U svakom slučaju, rekuperati znači regenerirati, odmoriti, npr. taman dođeš kući s nekog termina i prijatelj te zovne na piće, a ti mu kažeš:"čekaj da se rekuperam malo".
Inače, volim Marina skoro kao sebe, mislim da će pobijediti Sama u 4 seta, ali ne vidim da uzima više od seta protiv Federera u finalu, nadam se da se varam.U svakom slučaju, ako izgubi od nekoga, neka barem taj netko bude Bog tenisa.
Ma ništa čudno, vjerujem da rijetko tko kaže "rekuperati" u Bosni, taj izraz se često koristi u Hercegovini, a još češće u Dalmaciji.ASD je napisao/la:Nikad cuo za taj izraz, a daleko od tog da imam slab fond rijeci.Zed98 je napisao/la:Ne znaš što znači "rekuperati" ili ti je smiješno što je to rekao?jestamaji je napisao/la:šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ?![]()
Inače, volim Marina skoro kao sebe, mislim da će pobijediti Sama u 4 seta, ali ne vidim da uzima više od seta protiv Federera u finalu, nadam se da se varam.U svakom slučaju, ako izgubi od nekoga, neka barem taj netko bude Bog tenisa.
Mogao je reći odmoriti i osvježiti... Ne bi ga boljelo.. Za koga on navija to mi je promaklo? Nije valjda Dajnamo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Valjda je htio reci rekuperirati, je li, pa se malo zeznuo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ajde bolan, svaka regija ima neke svoje specifične riječi koje nisu dio standardnog jezika, ne budi cicija.DANTES je napisao/la:Mogao je reći odmoriti i osvježiti... Ne bi ga boljelo.. Za koga on navija to mi je promaklo? Nije valjda Dajnamo?

Iskreno, ne znam za koga navija, možda i "ne smije" reći jer je u općini Čitluk 50-50 Dinamo/Hajduk pa da se ne bi kome zamjerio.

Selam alejk ljudine, morel se lezat. Lijep dan u Londonu, mnogostruko ljepsi od onog kad nam je [i]favorit[/i] isp'o.
S favoritom nestala i ekipa sa sljake, aparati popustili, voltaza se nije na vrijeme namjestila izgleda a i vrijeme je zayebano. Jedan se jos uvijek drzi ali nije pri zdravoj svijesti ocigledno. Sta kaze brat, najgori kvalitet tenisa sto je vidio, a RG bio turnir za teniske sladokusce
sama granica licemjerstva. Haj dobro tesko je kad se 19ti osmjehuje, cifra je to da te zaboli dusa.
Ali normalno, tek je 50% posla obavljeno idemo iz meca u mec samo se sjetit USOa 2014. i budali je jasno i Federer i njegovom timu je jasno.
Hajde da se okrenemo historiji i napravimo analizu s tog aspekta, dakle i Berdych i Cilic su Federera dizali na GSovima, Berdych ga je dig'o cak i na Wimbledonu 2010. kada je i Novaka pobijedio prvi od dva puta do danas, a sada vec treci put uz 25 poraza
(mada njihov h2h nije tema al' Boze sacuvaj da te neko kolje tako kroz karijeru), te na US Openu 2012. ali taj Federer je bio kritican.
Cilic ga je dobio na USO openu 2014. u [b]polufinalu[/b], u najboljem mecu jednog igraca u zadnjih 15 godina (mimo velike 4 naravno i Wawrinke sa finala RG 2015.).
E sad kad gledam iz ovog ugla minimalnu sansu samo ima Berdych, i to mu dajem samo iz razloga jer je uspio to ovdje uradit jednom, jer je polufinale a ne finale, jer nije previse potrosen fizicki a nije ni emotivno ispraznjen jer mu je Djokovic predao.
Cilicu ne dajem nikakvu sansu ma kako god on igrao zbog sljedeceg; pritisak finala na CC Wimbledona protiv najboljeg ikad. Igrao dobro i prethodnih godina ovdje do meca sa favoritom ( Djokovic mu se nudio 2014. zachokiro levat), prosle godine nije uzeo najrovitijeg Federera, povrijedjenog, spremnog vec za operaciju, Federera kojeg samo servis drzi u poenu, Federera koji servira najrizicnije druge servise koje sam vidio u zivotu jer kad Cilic ubaci ritern to je gotov poen 100% jos ispustio 2:0 u setovima. Na 3 mec lopte, 2 na drugi servis ne uspijeva ubacit ritern, to je bilo smijesno gledat eto kakva promaha je covjek u glavi. I kad tad nije uspio dobit Federera u cetvrfinalu, kako dat covjek promil sanse u finalu.
Kveri u finalu ne zelim ni komentarisat to. Sto ne znaci da je bez sanse protiv Cilica, stvarno silan na travi pokazo i lani i sad.
To je sto se tice skole historije i onog sto smo vidjeli. Ona nam govori jos jednu ali najbitniju stvar, a to je da su Berdych i Cilic odvaljene budale i da skidaju gace ranije nego sto treba te da nisu u stanju da preokrenu mec, tako da samo treba stisnut na pocetku i rutinski odradit posao na iskustvo.

S favoritom nestala i ekipa sa sljake, aparati popustili, voltaza se nije na vrijeme namjestila izgleda a i vrijeme je zayebano. Jedan se jos uvijek drzi ali nije pri zdravoj svijesti ocigledno. Sta kaze brat, najgori kvalitet tenisa sto je vidio, a RG bio turnir za teniske sladokusce

Ali normalno, tek je 50% posla obavljeno idemo iz meca u mec samo se sjetit USOa 2014. i budali je jasno i Federer i njegovom timu je jasno.
Hajde da se okrenemo historiji i napravimo analizu s tog aspekta, dakle i Berdych i Cilic su Federera dizali na GSovima, Berdych ga je dig'o cak i na Wimbledonu 2010. kada je i Novaka pobijedio prvi od dva puta do danas, a sada vec treci put uz 25 poraza

Cilic ga je dobio na USO openu 2014. u [b]polufinalu[/b], u najboljem mecu jednog igraca u zadnjih 15 godina (mimo velike 4 naravno i Wawrinke sa finala RG 2015.).
E sad kad gledam iz ovog ugla minimalnu sansu samo ima Berdych, i to mu dajem samo iz razloga jer je uspio to ovdje uradit jednom, jer je polufinale a ne finale, jer nije previse potrosen fizicki a nije ni emotivno ispraznjen jer mu je Djokovic predao.
Cilicu ne dajem nikakvu sansu ma kako god on igrao zbog sljedeceg; pritisak finala na CC Wimbledona protiv najboljeg ikad. Igrao dobro i prethodnih godina ovdje do meca sa favoritom ( Djokovic mu se nudio 2014. zachokiro levat), prosle godine nije uzeo najrovitijeg Federera, povrijedjenog, spremnog vec za operaciju, Federera kojeg samo servis drzi u poenu, Federera koji servira najrizicnije druge servise koje sam vidio u zivotu jer kad Cilic ubaci ritern to je gotov poen 100% jos ispustio 2:0 u setovima. Na 3 mec lopte, 2 na drugi servis ne uspijeva ubacit ritern, to je bilo smijesno gledat eto kakva promaha je covjek u glavi. I kad tad nije uspio dobit Federera u cetvrfinalu, kako dat covjek promil sanse u finalu.
Kveri u finalu ne zelim ni komentarisat to. Sto ne znaci da je bez sanse protiv Cilica, stvarno silan na travi pokazo i lani i sad.
To je sto se tice skole historije i onog sto smo vidjeli. Ona nam govori jos jednu ali najbitniju stvar, a to je da su Berdych i Cilic odvaljene budale i da skidaju gace ranije nego sto treba te da nisu u stanju da preokrenu mec, tako da samo treba stisnut na pocetku i rutinski odradit posao na iskustvo.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Rekuperirati, ne rekuperati, kad se vec pravis pametanZed98 je napisao/la:Ne znaš što znači "rekuperati" ili ti je smiješno što je to rekao?jestamaji je napisao/la:šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ?![]()
I ta rijec se koristi u hrvatskom jeziku od kada pratim sport.
Da rekuperirati, koriste je u hrvatskom jeziku...medjutim to je spanska rijec 'recuperando' sto znaci oporavak.Uncut123 je napisao/la:Rekuperirati, ne rekuperati, kad se vec pravis pametanZed98 je napisao/la:Ne znaš što znači "rekuperati" ili ti je smiješno što je to rekao?jestamaji je napisao/la:šta reče čilić upravo?? "rekuperati" ?![]()
I ta rijec se koristi u hrvatskom jeziku od kada pratim sport.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.