Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bodi mnogo si licimjeran...
Pa normalno, ispao mu ljubimac gaconja, pa se sad vadi na to i moli Boga da babuka ne uzme 19iBelmin6 je napisao/la:Bodi mnogo si licimjeran...

27.10.2020
Kao nikad losiji Wimbl,samo zato sto ispade Rafa,a Roger dominira iako je frajer dobio daleko najtezi zrijeb do evenutalnog finala,a kad su na RG svi ispali onda se nije govorili nikad losiji RG,sto bi rekao Zeljko Komsic - ma hajte molim vas 
Nego babuka lagano do 19-og bez izgubljenog seta u 36-oj god..strasno sta lik radi,ako zadrzi ovakvu formu i da bude odmoran ne sumljam da ce i na US openu dogurati do kraja,jer kako je igrao na hardu na pocetku god ne vjerujem da mu ko sta moze,a tad bi onda lagano mogao da zauzme i NO1

Nego babuka lagano do 19-og bez izgubljenog seta u 36-oj god..strasno sta lik radi,ako zadrzi ovakvu formu i da bude odmoran ne sumljam da ce i na US openu dogurati do kraja,jer kako je igrao na hardu na pocetku god ne vjerujem da mu ko sta moze,a tad bi onda lagano mogao da zauzme i NO1

i ja
Loading...
nego je li neko gledao na sport klubu prvo novakovu konferenciju za štampu pa onda i direktni intervju .... kaže moglo bi mu se desiti da "izostane u drugom polugodištu"
Jesam ja. Potvrdio je da ga lakat boli već godinu i po. Do sada je bolio samo kad servira. A sad i kod forhenda. To ga brine jer specijalisti nemaju jedan stav. On ne bi operaciju ali možda će moratijestamaji je napisao/la:nego je li neko gledao na sport klubu prvo novakovu konferenciju za štampu pa onda i direktni intervju .... kaže moglo bi mu se desiti da "izostane u drugom polugodištu"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šta kaže dantula, Kačanovjopaa7 je napisao/la:Loading...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Za Nadala.. Čilić nije igrao protiv nadala. Ne sumnjam da bi usrao i danas je plesao po ivici. Ali probio je barijeru zvanu 1/4.. I prosto on je sad opasan. Federer je pod pritiskom favorita i to totalnog..Lillard je napisao/la:Šta kaže dantula, Kačanovjopaa7 je napisao/la:Loading...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja sam za to da pobijedi neko ko do sada nije, dosta vala stalno jednih te istih! da je moglo biti kako rodžer-rafa ne bi se bunio, a ovako 'ajmo trojka bez wimbledona. nejdraže bi mi nekako bilo da uzme berdych!
teško on..jestamaji je napisao/la:ja sam za to da pobijedi neko ko do sada nije, dosta vala stalno jednih te istih! da je moglo biti kako rodžer-rafa ne bi se bunio, a ovako 'ajmo trojka bez wimbledona. nejdraže bi mi nekako bilo da uzme berdych!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma teško da će bilo ko osim federera, ali eto, on je bio već u finalu, nikad nije uzeo GS, što da ne, mada ima šansi otprilike ko mi protiv AIKa
ma kakav aik.. ide željo daljejestamaji je napisao/la:ma teško da će bilo ko osim federera, ali eto, on je bio već u finalu, nikad nije uzeo GS, što da ne, mada ima šansi otprilike ko mi protiv AIKa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Čovjek propustio kompletnu sezonu na šljaci i on "ispao" pametan a ostali "glupi". Da ne spominjem ružan postupak prema sponzorima. I onda govore kako je spreman i odmoran!? Mogao je i Novak propustiti sezonu šljake i pokušati sanirati povredu ali nije i zato mu se danas desilo to što mu se desilo. Ali zato su neki pametni" a neki "glupi".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:O čemu ti pišeš? Šta sam ja slagao?AA23 je napisao/la:Ljudi su nešto kiseli ovdje, ha yebo te više ne znaju šta će pa pokušavaju da na sve moguće načine spuste Federerovu veličinu, svaki postupak mu prate, svaki meč, svaki udarac, a on gura i gura i guraj i dalje majstore, tako treba, pa da aBd osvojiš svoju 19-tu na ovim terenima ove godine.
Možda sam te loše protumačio, ako jesam do mene je, izvini.
Mislio sam da hoćeš reći da su svi drugi mogli kao Federer da to urade, te da je Federer ispao bezobrazan sa ovim postupkom prema ostatku teniskog svijeta (sponzorima i slično), moje izvinjenje još jednom.
Kako je Viško razočaran Novakovim ispadanjem.
Znam da ga baš voli, ali ovoliko to nisam očekivao.

biće pravo interesantna nova atp ranglista u ponedjeljak 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.