Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Jakobsen91
- Kontakt:
Uzima ovo Roger bez izgubljenog seta, kakvi Cilic i Berdych. 

u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Ja mislim, i vrlo blizu drugog mjesta biti ce. A sad prema US openu covjek nista ne brani, nije iskljuceno prvo mjesto na kraju godine definitivno.delko je napisao/la:Shvatio sam da mislis kako niko od njih nijeS3lva je napisao/la:@delko pa nisu sva 4jbg sta da kazem - da su mogli bili bi
![]()
RF
P.S. Roger ako osvoji ide na mjesto broj 3 ?
Sa ovakvom igrom i protivnicima koji su ostali, Wimbly se ne smije jednostavno vise ispustiti.
27.10.2020

Jedna za bodija
Bodi se već prepao da Federer osvaja 19tu, mi ćemo da sačekamo da dobije Berdiha pa Kverija/Čilića uz potpunu podršku Rogeru

Federer sada treba opušteno, ne treba mu bezveze pritisak jer to donosi bespotrebne gluposti i nesigurnost, samo lagano Roger i igraj tenis onako kako ti znaš i Wimbledon će biti tvoj aBd.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 12 jul 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Svi znamo da je najtalentovaniji igrac svih vremena, ali meni je nestvarno kako se poigrava sa tourom u 36oj godini, pa samara ove mladice ybt, vise covjek od njih pretrci, to je nevjerovatno, svaka mu cast, zivio nam 100 godina.bhfanatic14 je napisao/la:Nemoze niko igrat sa ovim maestrom nikad na ovoj planeti !!! Uzmi ovo doktore, i opet se smjeskaj sa trona! Gdje su ovi mladici svi bolesni nemogu meda, gdje su te nove fitness metode ili ta posebna jela Bez mesa Bez zeljeza i Bez cega Jos ... starac ima sve sto oni nemaju zato se i sa 36 igra sa ovim mladicima. Doktorekakva milina ga je gledat

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
U svakom slucaju to bi moralo biti finale, sve drugo bi bilo iznenadjenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja se odmah sjetio onog US Opena kad su Nishikori i Čilić ostali tako da se ne nadam ničemu do prve meč lopte u finalu.leorey je napisao/la:Ja mislim, i vrlo blizu drugog mjesta biti ce. A sad prema US openu covjek nista ne brani, nije iskljuceno prvo mjesto na kraju godine definitivno.delko je napisao/la:Shvatio sam da mislis kako niko od njih nijeS3lva je napisao/la:@delko pa nisu sva 4jbg sta da kazem - da su mogli bili bi
![]()
RF
P.S. Roger ako osvoji ide na mjesto broj 3 ?
Sa ovakvom igrom i protivnicima koji su ostali, Wimbly se ne smije jednostavno vise ispustiti.

Ja od njegovog prvog meča to govorim. Baš zayebano izgleda.Pogba je napisao/la:Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BABO!

Pravi Babuka, Querrey i Cilkan [emoji144] [emoji144]
Mugray [emoji107]

Pravi Babuka, Querrey i Cilkan [emoji144] [emoji144]
Mugray [emoji107]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Federer je bio rovit baš kao i Murray ove godine, identično, nekako je izvukao QF kao što je mogao i danas Endi. Sve i da je dobio, izgubio bi u SF od Marina. Dva ozbiljna igrača na turniru i ove i prošle godine, Endi i Lošmi i sad Roger i Marin i to je to. Ista stvar, isti turnir.bodi123 je napisao/la:Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina
Zašto niko ne spominje Kverija? Jel on loše igra? Jel već izgubio od Marina?
Samo sto je ovaj Roger za klasu jaci od tog Rogera koji je izgubio na US Openu.Pogba je napisao/la:Ne znam za vas, ali Cilic mi djeluje kao kada je uzeo US. Tada je Rogera dobio lagano u polufinalu. Neki dan bas govori da je puno radio na psihi, ako nije suplja kao sto je vecinom, ali onako vidi se na njemu da je sada top psihofizicki.
27.10.2020
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Čilić je favorit protiv Querrya, danas se pripremio za taj meč
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Daj mi Čilkana i Rođu u finalu da bude win-win. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Nećemo da jinxamo, ali ako Federer odigra naredne mečeve na ovom nivou, osvojiće Wimbledon aBd.
De ti Bodi meni reci da li je ovogodisnji RG bio interesantniji od ovog sada Wimbledona bgti?bodi123 je napisao/la:Ma bolji je bio prošle godine, imao si ako ništa strašnog Endija, Roger odigrao ona 2 fivesettera, Raonić brutalan bio, ove sezone smiješan kvalitet mečeva, niko bukvalno ne igra ništa od ovih današnjih četvrtfinalista sem Rogera i Marina.shminka je napisao/la:u svakom slučaju ništa lošiji od prošlogodišnjegbodi123 je napisao/la:Najlošiji Wimbledon unazad 15ak godina

Eto na RG-u je bilo nesto bolje, bez obzira na svu dominaciju Nadala...bodi123 je napisao/la:Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
Upravo to. Da je Roger igrao na sljaci, bar bi pruzio jaci otpor od svih ostalih protiv kojih je Rafa igrao. I kako onda da se nadas nekom novom broju 1, da neki klinac ispliva, kad nisu sposobni da budu sampioni jednostavno- bar ne dok je velika cetvorka tu.Federer17 je napisao/la:Eto na RG-u je bilo nesto bolje, bez obzira na svu dominaciju Nadala...bodi123 je napisao/la:Zato što kvalitetnog tenisa ima na kapaljku. Prvi i drugi nosioc nespremni došli na turnir, danas faktički obojica predaše, Rafa ispade glupo iako je odigrao dobar meč, Raonić van svake forme čitavu godinu, Griša se Federera i u snu prepane, jedini Čilić igra tenis, uz Rogera.
Ovo sto Roger radi u 2017 godini granici sa nenormalnim, poslije pola godine pauze, covjek igra bolje nego 2015 godine, u 36oj godini zivota. Da mi je to neko rekao da ce se dogoditi, mislio bi da nije normalan.
I sad se ljudi uzdaju u Cilkana i Berdiha- ne bih da mu jinxam, ali ja sumnjam da ce mu otkinuti i set. Zivi bili pa vidjeli.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.