2017/18 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017/18 NBA Pre-season
Bullsi su to sigurno solidno finansijski to naplatili. Marin Sedlacek je rekao da trenutno pikovi iz sredine druge runde kostaju preko 3 miliona dolara.
Smiješne pare u NBA. Doduše, ne čudi me što su baš Bullsi to prihvatili.
Očekivao sam veći otpor drugih ekipa barem u dogovorima s Dubsima da im se bar malo oteža osvajanje titula.

Očekivao sam veći otpor drugih ekipa barem u dogovorima s Dubsima da im se bar malo oteža osvajanje titula.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
3.5 miliona su dobili Bullsidscile je napisao/la:Bullsi su to sigurno solidno finansijski to naplatili. Marin Sedlacek je rekao da trenutno pikovi iz sredine druge runde kostaju preko 3 miliona dolara.
ako postane i u pola dobar kao Dray ocekujem pola lige da kaze kontali smo ga draftovati ali eto nesto iskrslo , nema mi glupljeg izgovora

propustio si ga zato sto si nesposoban i nemas pravo da pricas SBBKBB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekujem Wengera sa pričom da ga je zamalo kupio, ali propalo u zadnjem trenutku.miki_92 je napisao/la: ako postane i u pola dobar kao Dray ocekujem pola lige da kaze kontali smo ga draftovati ali eto nesto iskrslo , nema mi glupljeg izgovora![]()
propustio si ga zato sto si nesposoban i nemas pravo da pricas SBBKBB
Uh, kad pogledas ovakve i slicne poteze (ili onaj kada je pogodio u zadnjim momentima, ako se dobro sjecam) i onda to uporedis s nekim od Evropljana za sljedecu godinu (npr. nas Musa), mozes samo uzdahnuti.BernardBarnjak je napisao/la:Pazi ovo...Sarmelino je napisao/la:Bas je SL neko mjerilo najednom

Federer17 je napisao/la:Uh, kad pogledas ovakve i slicne poteze (ili onaj kada je pogodio u zadnjim momentima, ako se dobro sjecam) i onda to uporedis s nekim od Evropljana za sljedecu godinu (npr. nas Musa), mozes samo uzdahnuti.BernardBarnjak je napisao/la:Pazi ovo...Sarmelino je napisao/la:Bas je SL neko mjerilo najednomMomak je '98., ako se ne varam...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2017/18 NBA Pre-season
Kad se Ball omalovažava onda SL jeste mjerilo?Sarmelino je napisao/la:Bas je SL neko mjerilo najednom
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa ne znam,meni nije nikad,neki biraju kad jest a kad ne.Tracy3McGrady je napisao/la:Kad se Ball omalovažava onda SL jeste mjerilo?Sarmelino je napisao/la:Bas je SL neko mjerilo najednom

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Cedi osman u cavsima
Igrao za omladinske kategorije KK Bosne. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Repliciras mi ovim videom kao da je Luka neki vanzemaljac za kojeg su samo rijetki culi.Lillard je napisao/la:'99 godište

Luka je ove godine imao brutalne partije u godinama gdje bi jos bio HS senior u Americi protiv konkurencije koja je miljama iznad ove college konkurencije pa i SL konkurencije. Reci da je bilo ko od ovih americkih prospekta za Luku vanzemaljac ili uopce bolji u ovom trenutku je apsolutno smijesno.
Gdje je bio na kraju sezone na final fouru, ili spanskom prvenstvu? Tek kada su ga protivnici poceli dozivljavati i cuvati kako i zasluzuje, do izrazaja su dolazili negovi nedostaci i gledali smo vidno losije partije. Ne spominjem nikakve vanzemaljce, niti ih na taj nacin usporedjujem (kazem da cemo sve vidjeti), ali nisam bas toliko siguran da Luka ima kvalitet kao tri prva pika ove godine. Daleko od toga da hocu umanjiti njegov potencijal.Epidaurus je napisao/la:Luka je ove godine imao brutalne partije u godinama gdje bi jos bio HS senior u Americi protiv konkurencije koja je miljama iznad ove college konkurencije pa i SL konkurencije. Reci da je bilo ko od ovih americkih prospekta za Luku vanzemaljac ili uopce bolji u ovom trenutku je apsolutno smijesno.
- PaskalHens
- Kontakt:
Još se i tad znalo da će napraviti vrhunsku karijeruKaunas je napisao/la:Igrao za omladinske kategorije KK Bosne.

Viva la France, as they say in Rome.
Eo ga, Rakete Knicksi u pregovorima za Mela, 4 team deal
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 jul 2017, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima li Lakersa među ta 4 tima? Da se uvali nekome Dengov ugovor, pa rahat u sezonu.alemsa je napisao/la:Eo ga, Rakete Knicksi u pregovorima za Mela, 4 team deal

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma ne mora nista da znaci, Knicksi su vec 3 godine svako ljeto u pregovorima za Mela. Ja bih iskreno volio da uspije, takva igracina zasluzuje igrati u normalnoj sredini.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Vjerovatno portland i sunsi, portland hoce andersona, dat ce ona 2 losa ugovora knicksima, a za sunse ne znamjose je napisao/la:Ima li Lakersa među ta 4 tima? Da se uvali nekome Dengov ugovor, pa rahat u sezonu.alemsa je napisao/la:Eo ga, Rakete Knicksi u pregovorima za Mela, 4 team deal
pa i Sunsi su spremni da uzimaju lose ugovore ali uz pikovealemsa je napisao/la:Vjerovatno portland i sunsi, portland hoce andersona, dat ce ona 2 losa ugovora knicksima, a za sunse ne znamjose je napisao/la:Ima li Lakersa među ta 4 tima? Da se uvali nekome Dengov ugovor, pa rahat u sezonu.alemsa je napisao/la:Eo ga, Rakete Knicksi u pregovorima za Mela, 4 team deal
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vjerojatno Crabbe i Turner, al ja bi se radije rješio Turnera i Leonarda. Molim te Bože da ne gledam Meyersa višealemsa je napisao/la:Vjerovatno portland i sunsi, portland hoce andersona, dat ce ona 2 losa ugovora knicksima, a za sunse ne znamjose je napisao/la:Ima li Lakersa među ta 4 tima? Da se uvali nekome Dengov ugovor, pa rahat u sezonu.alemsa je napisao/la:Eo ga, Rakete Knicksi u pregovorima za Mela, 4 team deal

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.