I onda dođe svjetski broj 1 i otrese ga 6:1
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa da li je Querrey ikada ikog dobio 6:1 u jednom setu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako se ne varam sredinom drugog seta je imao problema sa nogom i malo je šepao. Komentator je isto to spominjao.jopaa7 je napisao/la:Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?delinjo je napisao/la:uzima ovo BIG SAM
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajde Marine rješavaj ovo u 4.seta
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da nije poklonio 2 seta možda je i mogao ali ovako teško. Ništa Marin posebno ne igra ali svejedno vjerovatno ide u finale.Effenberg je napisao/la:Nazalost BABO nema snage vise. Marin vidi se da je s pravom dugogodisnji top 10 igrac dize igru kad treba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
gledam ...ma Andy se jedva krece pojma nemam jel sad gluma ili fkt ga muci nesto...ali i sepa bgm jedva nesto ...gubi ovo sigurno jbg..jopaa7 je napisao/la:Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?delinjo je napisao/la:uzima ovo BIG SAM
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma tko ga yebe, svakako je odvratan likdelinjo je napisao/la:gledam ...ma Andy se jedva krece pojma nemam jel sad gluma ili fkt ga muci nesto...ali i sepa bgm jedva nesto ...gubi ovo sigurno jbg..jopaa7 je napisao/la:Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?delinjo je napisao/la:uzima ovo BIG SAM
Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?
[/quote]
gledam ...ma Andy se jedva krece pojma nemam jel sad gluma ili fkt ga muci nesto...ali i sepa bgm jedva nesto ...gubi ovo sigurno jbg..[/quote]
Ma tko ga yebe, svakako je odvratan lik
[/quote]
i ja kazem Sam je mnogo gotivan lik,zao mi je sto nije nesto vise napravio u karijeri...ali vecinom ovaj WB fino igra
gledam ...ma Andy se jedva krece pojma nemam jel sad gluma ili fkt ga muci nesto...ali i sepa bgm jedva nesto ...gubi ovo sigurno jbg..[/quote]
Ma tko ga yebe, svakako je odvratan lik
i ja kazem Sam je mnogo gotivan lik,zao mi je sto nije nesto vise napravio u karijeri...ali vecinom ovaj WB fino igra
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Endi je nespreman došao na turnir, ima povredu kuka i očigledno se više nije mogao provlačiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Andy je nespreman otkako je broj 1bodi123 je napisao/la:Endi je nespreman došao na turnir, ima povredu kuka i očigledno se više nije mogao provlačiti.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Kakav poen

Uze otac igre 12 od zadnjih 13 gejmova, a i taj jedan popušio na razliku.
Vrijeme je da GS ide u Ameriku. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
BIG SAM ! 
- invincible1921
- Kontakt:
Zamislite finale Čilić-Đoković 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Novaka prošle godine baš ovdje. U drugom setu.Raonffa je napisao/la:Pa da li je Querrey ikada ikog dobio 6:1 u jednom setu![]()
I onda dođe svjetski broj 1 i otrese ga 6:1![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajde sad Marine završi
LeBron James
Ne smije ovo u peti set, ajde Marineeee
Pretplatio se na No.1 igračeDANTES je napisao/la:Novaka prošle godine baš ovdje. U drugom setu.Raonffa je napisao/la:Pa da li je Querrey ikada ikog dobio 6:1 u jednom setu![]()
I onda dođe svjetski broj 1 i otrese ga 6:1![]()
Sad Rafaelovci navijaju za sve osim Đokovića 
Ispravio sam ti postAA23 je napisao/la:Sad Rafaelovci navijaju za sve osim Federera
Novak do titule.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 jul 2017, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.