Hajde Mullereee
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
Znam to,ali ako pretpostavimo da ce i murray i cilic zavrsiti u isto vrijeme meceve otprilike hocel djokovica prenositi na Eurosport 2?Chstal je napisao/la:Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
da, djokovica prenose sve dok mec federera pocneS3lva je napisao/la:Znam to,ali ako pretpostavimo da ce i murray i cilic zavrsiti u isto vrijeme meceve otprilike hocel djokovica prenositi na Eurosport 2?Chstal je napisao/la:Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
Prenosiće Federera. Oni prate CC. Pogotovo jer će vjerovatno Fedex prije početi.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
E super onda.Federer17 je napisao/la:Ja mislim da oni moraju prenositi meceve sa centralnog, jer ne diriguju oni u Srbiji koji mec se prenosi da bi forsirali Novakove meceve.
Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?delinjo je napisao/la:uzima ovo BIG SAM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.