FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 12 jul 2017, 15:22

Ja nisam zadovoljan sa Calom ali se ne slazem sto se tjera i to organizovano.

Necu da trazimo trenera i da ga nadjemo za tri dana. Hocu da se planski trazi trener koji ce naslijediti Calu. Al da taj trener dodje sa vizijom a ne na vrat na nos pa da se opravdava nije prosao pripreme sa ekipom, nije on doveo igrace i bla bla.
Mi mjenjamo trenera ko konobare, i onda se sve neodgovornosti i los rad pokriju smjenom trenera.
Svim ovim smjenama trenera smo samo nazadovali i imali strmovit pad. Ne vjerujem, ma sta ne vjerujem ZNAM da se smjenom nece nista rijesit.
Ako ke Dzeno slijedeci, ili bilo ko drugi neka dodje na kraju Calinog mandata. I neka ostane godinu dvije koliko se dogovore ljudi u klubu sa njim.
Mi na trenere potrosimo dobro placeno pojacanje, na Jesica smo potrosili igraca od 800 000 KM. Bolje da je Dzeno ostao al da se doveo dobar igrac.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jul 2017, 15:23

Ajdin Mahmutović, kako piše ss.ba dolazi vjerovatno u raspali Čelik, a ruku na srce, i nama bi valjao, mada ga nisam puno gledao u zadnje vrijeme, ali s obzirom da nam treba napadač i s obzirom kakve igrače možemo dovest i kakve su nam mogućnosti, ja bi se umješao i pokvario posao Čeliku.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 12 jul 2017, 15:32

PitarBordo je napisao/la:Čuj Čolić. E moj Čala. :lol:
Gdje je to Čala izjavio?
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

High

Post Postao/la High » 12 jul 2017, 15:39

Je li Said spreman?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 12 jul 2017, 15:43

Nema nam druge nego pružiti podršku stručno štabu i ekipi, ma kakvi god da su.

I Sarajevo prolazi kroz istu matricu kao ostali Tanovi klubovi gdje se politikom štednje žele ostvariti maksimalni ciljevi a za šta je Valentin namjenski doveden kao i Choo u Cardiffu svojevremeno.

Jedini strateški cilj kluba je samoodrživost kroz prodavanje (mladih) igrača i igranje evropskih takmičenja. Sve drugo što nam Čala, Valentin ili bilo ko drugi iz kluba govore u smislu da su ciljevi trofeji je čista deklaracija lijepe želje.

Na period unazad skoro godinu dana gledam kao na forsiranje singergije između uprave, ekipe i navijača koja nije uspjela jer nije iskrena. Da se javno istupi s planom, npr. proizvodnje igrača ili ganjanja titule bilo bi sve puno lakše. Ovako sve izgleda nekako stihijski i distorzirano: uradiš jedan dobar potez (lov na oba trofeja, dovođenje Kuzmanovića, produžavanje ugovora Hadžiću, rješavanje kvazi-agenata, akcija za članske) a onda slijedi sunovrat ili neki neracionalan potez (nabrajani x puta).

Da ova sezona bar hoće rezultirati u internoj stabilnosti kluba gdje se zna šta se hoće i to se iskreno govori tim bih se zadovoljio u postojećim uslovima gdje promjenu vlasnika možemo samo sanjati. Nikad nisam bio veći pesimista/manji optimista nego sad ali biram da vjerujem da se takva stabilnost može postići jer su odgovorni ljudi pokazali smisao za dobre poteze. Ostajem rezervisan u iščekivanju daljih dešavanja ali biram podržavati upravu, SŠ i ekipu. Ko misli drugačije razumijem ga.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2017, 15:49

Podrška klubu nije podrška upravi ni igračima ni strucnom štabu. To su dva pojma. Ako vidimo da idemo nizbrdo sto bi podržali ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2017, 15:56

Što reko jedan čiko, jedeš kavijar i jedan dan ti kažu hajde da jedeš g.ovna ,i ti naravno odbiješ, i tako i slijedeći dan samo g.ovna ,i godinama g.ovna ,za par godina jer si već navikao na g.ovna kažeš ovo g.ovno je bar bolje nego ono juče ,kavijara se i ne sjećaš. E to smo mi, nemojte pristajati na g.ovna iako su bolja g.ovna od onih juče , na kraju dana su opet g.ovna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 jul 2017, 16:07

jurisicduska je napisao/la:Što reko jedan čiko, jedeš kavijar i jedan dan ti kažu hajde da jedeš g.ovna ,i ti naravno odbiješ, i tako i slijedeći dan samo g.ovna ,i godinama g.ovna ,za par godina jer si već navikao na g.ovna kažeš ovo g.ovno je bar bolje nego ono juče ,kavijara se i ne sjećaš. E to smo mi, nemojte pristajati na g.ovna iako su bolja g.ovna od onih juče , na kraju dana su opet g.ovna.
Koliko sranjaa u jednom postu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 12 jul 2017, 16:11

AVNOJ je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Što reko jedan čiko, jedeš kavijar i jedan dan ti kažu hajde da jedeš g.ovna ,i ti naravno odbiješ, i tako i slijedeći dan samo g.ovna ,i godinama g.ovna ,za par godina jer si već navikao na g.ovna kažeš ovo g.ovno je bar bolje nego ono juče ,kavijara se i ne sjećaš. E to smo mi, nemojte pristajati na g.ovna iako su bolja g.ovna od onih juče , na kraju dana su opet g.ovna.
Koliko sranjaa u jednom postu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidiš da mu je neko hakovo profil :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jul 2017, 16:15

Chlan je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Čuj Čolić. E moj Čala. :lol:
Gdje je to Čala izjavio?
Generalno, pogledam Čalu i onda ovakva provala od strane Strašnog Zukanovića izgleda i potpuno moguće. Na stranu što je taj Zukanović ubleha u rangu sa ostalim pojavama oko FKS trenutno.
Samo Saraj'vo.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 jul 2017, 16:23

Ugovori cala neku prijateljsku , pokusaj uigrati neku akcije nesto , neces sa 3 utakmice docekati sezonu ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 12 jul 2017, 16:28

mikimaus je napisao/la:Ugovori cala neku prijateljsku , pokusaj uigrati neku akcije nesto , neces sa 3 utakmice docekati sezonu ??
To je sve taktika :cool:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 jul 2017, 16:33

Pavlovic; Hodzic, Novaković, Mihojevic, Bekic; Sarić, Radovac, Rahmanovic, Hebibovic, Crnkic, Velkoski..

Sa klupe: Ivetic, Kuzmanovic

Ovih 13 će Cala zajahati ove sezone

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 12 jul 2017, 16:58

mirzatele je napisao/la:Pavlovic; Hodzic, Novaković, Mihojevic, Bekic; Sarić, Radovac, Rahmanovic, Hebibovic, Crnkic, Velkoski..

Sa klupe: Ivetic, Kuzmanovic

Ovih 13 će Cala zajahati ove sezone
Majko draga , stuga me uhvati kad ovako na ekran ti ispise tacno stanje za sljedecu sezonu. Idemo na guzove i ime opet pa sta bude
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

High

Post Postao/la High » 12 jul 2017, 17:11

Kad se zanemari sav kliše i svi stereotipi o nekim portalima koji nas uopće ne podnose i kad se, nakon toga, pofino analiziraju ti isti portali, onda se dolazi do aksioma da je ovaj Fucktor leglo **** i tikvana koji FKS ne mogu očima vidjeti. Maloprije su objavili tekst o tome da je naš klub i dalje najbolje rangirani po UEFA-inom kriteriju, a iznad toga piše "Slažete li se s ovim poretkom?", aludirajući na to da je to kao nezasluženo. Nekidan su objavili kvazičlanak o, pazi sad, nesuđenom igraču FKŽ. Hej, o nesuđenim igračima pišu! Dalje, slomiše se objavljujući njihovu lažnu posjetu, a naša je bolja čak i bez 13 godina pauze i nove tribine. Bogu hvala što sam prošle godine odbio pisati kolumne za ovu umnu sirotinju. Isti ovi šugavci nisu kritizirali isto toliko šugavu izjavu osuđenog Ivice Osima kad reče da smo im trebali pustiti utakmicu.

Stamboliću, pometino šugava!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 12 jul 2017, 17:50

Takmičite se u dobru :kafa: (dok ja kradem)
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 12 jul 2017, 18:02

fks74 je napisao/la:Sta je ovo, izgleda da ce Ordagic ipak u zeljusu. :hmmmm: :hmmmm:
Nista od toga. Ostaje u Slobodi ili ide vani.
PitarBordo je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Napisao Zukanovic da Cala hoce Colica i vec poceli da ebo majku jer je to zukanovic napisao. :problem:
Preventivno. Da im kinosvra i ostali uposlenici koji obitavaju ovdje mogu prenijeti javno mišljenje.
@kinosvra nije uposlenik kluba.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 12 jul 2017, 18:40

Kad jopet igramo protiv moldavije?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 jul 2017, 18:42

TobeYarabi je napisao/la:Kad jopet igramo protiv moldavije?
U oktoMbru :zzz: Btw, slazem se da @kinosvra pa ni @majkl nisu uposlenici kluba, ali ima jedan redovno piskara, da ne kazem serenda :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2017, 18:45

belosevic28 je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:Kad jopet igramo protiv moldavije?
U oktoMbru :zzz: Btw, slazem se da @kinosvra pa ni @majkl nisu uposlenici kluba, ali ima jedan redovno piskara, da ne kazem serenda :mrgreen:
A ja mislio da konstruktivno pisem kuknjava :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Lecler, Luga i 58 gostiju.