Hajde Mullereee
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
U kakvom trenutku dupla. 
Hajde Mullereee
Hajde Mullereee
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Igraće Čilić i babuka 5 setova.
Hoce ako ne zavrse u cetiri. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ukrade Marin set nekako, šteta za Mullera bio je bolji u 2. setu, valjda izdrži do kraja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
Re: RE: Re: Grand Slam
Znam to,ali ako pretpostavimo da ce i murray i cilic zavrsiti u isto vrijeme meceve otprilike hocel djokovica prenositi na Eurosport 2?Chstal je napisao/la:Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
da, djokovica prenose sve dok mec federera pocneS3lva je napisao/la:Znam to,ali ako pretpostavimo da ce i murray i cilic zavrsiti u isto vrijeme meceve otprilike hocel djokovica prenositi na Eurosport 2?Chstal je napisao/la:Fedex je na 1, jer igraju poslije Murraya.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
Ma nece se ukljuciti ni u mec Fedexa,sve dok Djokovic ne zavrsi..
Ja mislim da oni moraju prenositi meceve sa centralnog, jer ne diriguju oni u Srbiji koji mec se prenosi da bi forsirali Novakove meceve.
Prenosiće Federera. Oni prate CC. Pogotovo jer će vjerovatno Fedex prije početi.S3lva je napisao/la:Djokovica ce prenositi na ES 2? Nece fedexa?
E super onda.Federer17 je napisao/la:Ja mislim da oni moraju prenositi meceve sa centralnog, jer ne diriguju oni u Srbiji koji mec se prenosi da bi forsirali Novakove meceve.
ajde big Sam 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tako je Marine. Ajmo još jedan set ovako
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jao Muller šta uradi, kakav poklon, strašno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Cilic uzeo set, Sam ce izgleda u peti, pa di ces bolje 
Kako sam napisao da je Marin panglu i da ne moze nista evo on uzeo dva seta, izgleda da ga ne smijem hvaliti vise
Kako sam napisao da je Marin panglu i da ne moze nista evo on uzeo dva seta, izgleda da ga ne smijem hvaliti vise
uzima ovo BIG SAM 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakve dvije kljusine,negledljivo. Jos klaun Murray ode u peti. Ma daj zavrsavajte sto prije da gledamo ozbiljan tenis!
Jel gledas mec mozda? Ima li Andy kakvih problema?delinjo je napisao/la:uzima ovo BIG SAM
Nazalost BABO nema snage vise. Marin vidi se da je s pravom dugogodisnji top 10 igrac dize igru kad treba.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.