Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sutra krece ludilo 

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Evo, seniori se vratili u Sarajevo. Moze li iko od novinara SS.ba nekako uraditi taj intervju s Edinom Aticem, cisto da vidimo je li ziv u smislu njegove karijere?
http://sportsport.ba/bh_kosarka/zbog-fi ... iju/244322
HAHAHAHA MAJKO DRAGA JADA I ZEMLJE JEBOTE GROB , A I OVI U SAVEZU SAMO NAKA OPRAVDANJA DUGOVI IZ PROSLOSTI MA DAJ BA VISE MATER VAM **** NESPOSOBNU STO STE UZELI POSO AKO NE MOZETE NAC PARE DA SE U MAKEDONIJU ODE , JAD
HAHAHAHA MAJKO DRAGA JADA I ZEMLJE JEBOTE GROB , A I OVI U SAVEZU SAMO NAKA OPRAVDANJA DUGOVI IZ PROSLOSTI MA DAJ BA VISE MATER VAM **** NESPOSOBNU STO STE UZELI POSO AKO NE MOZETE NAC PARE DA SE U MAKEDONIJU ODE , JAD
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
Cudna stvar se deseva Bosna i Kosarka

Sve si u pravu. Meni je samo zao sto Azmir ocigledno nije neki ljubitelj kosarke, je bi sigurno od njega mogli imati koristi.lumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
Cudna stvar se deseva Bosna i KosarkaHarun krivio one prije njega,ovi krive Haruna..KK Bosna Dino krivio Bukvu a Bukva one prije njega
Ali vrh naseg sporta je da su u Tuzli krivili onog Azmira a covjek ulozio para i para
![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Da dovede damira "drago mi je sto cu voditi reprezentaciju zemlje u kojoj sam rodzen" mulaOmerovicakobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da dovede damira mulaOmerovica kojem je cast voditi reprezentaciju zemlje u kojoj je rodzenkobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
Inace proslavljenog i renomiranog trenera
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo se ovo čekalo..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Prozirno - hoće da navuku para u savez ili mouda sebi u dzepove. ne znam samo otkud to odjednom da nema para a islo se na pripreme u Hrvtasku + što se odveo Vujošević. Svako normalan čovjek kalkuliše sa novcem i ona osnovu toga se pruža. Ovi krenulu na more bez para - malo sutra
-
- Kontakt:
Da umjesto Džidića a po svom nahođenju odredi spisak U 18 repke.Boris je ovdje samo marioneta što se i pokazalo kada je na svom facebook profilu pod pritiskom sive eminencije KSBIH Seje Bukve izbrisao ono što je prethodno saopštio vezano za spisak U 18 repke.nerminh74 je napisao/la:Da dovede damira "drago mi je sto cu voditi reprezentaciju zemlje u kojoj sam rodzen" mulaOmerovicakobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
Tomic zvanicno u KKP
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2093/obrad ... -partizana
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2093/obrad ... -partizana
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Saće Nurk iskeširat da se ode
Nije mi jasno samo kako onda Duleta plaćaju?

Nije mi jasno samo kako onda Duleta plaćaju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad igramo, gdje i hoće li biti prijenos? 

To sam i ja odmah pomislio. Osim toga, juniori non stop mijenjaju destinacije na tim pripremama, pa kadeti idu na EYOF i plus EP, pa ove djevojke isto tako. Ovo isto je radio i Mahmutovic, kad se drecalo za onu kotizaciju.save je napisao/la:Prozirno - hoće da navuku para u savez ili mouda sebi u dzepove. ne znam samo otkud to odjednom da nema para a islo se na pripreme u Hrvtasku + što se odveo Vujošević. Svako normalan čovjek kalkuliše sa novcem i ona osnovu toga se pruža. Ovi krenulu na more bez para - malo sutra
Bassha je napisao/la:![]()
![]()
Kako bih bio sretan da ova cetiri momka ostvare puni potencijal, plus Nurkic na petici (mada s njim nikad ne znas na cemu si) i mogli bi imati opasnu prvu petorku. Zanimljivo je i da skoro svi imaju preko dva metra (Gegic je na 2m u patikama, a ostali i bez patika).
Nema para, ma nemojte mi reci.. da nije odnio neko od ovih sto nece igrati pretkvalifikacije.
Kako to da nestane iznenada, da se to objavi tik prije puta, zar nema neka procedura ovo ono ...I na kraju krajeva ovdje neki primaju predobru platu u tom istom savezu a vidim kako rade
I jeste to javili sinisi
Kako to da nestane iznenada, da se to objavi tik prije puta, zar nema neka procedura ovo ono ...I na kraju krajeva ovdje neki primaju predobru platu u tom istom savezu a vidim kako rade

I jeste to javili sinisi