Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kurdt
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kurdt » 24 avg 2010, 15:21

Los*Blancos je napisao/la:Pogledaj ti odnos u titulama izmedju Reala i LFC, takodjer odnos u titulama izmedju Mou-Rafe :mrgreen: :mrgreen: zar to nije najbitnije 8-)
Joj jesi glup u pm to je njihov medjusobni skor kad se nadju jedan protiv drugoga a ne medusobni njihovih klubova
Necu te vise citirati. Budi pozdravljen
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 15:31

postovanje svima,opet ja :D stvarno je zalosno da neki ne mogu skontat da nije ni do rafe ni woya,,nego do onih majmuna,,ja bi volio da imamo normalan budzet i vlasnike pa makar nas i mick mccarthy vodio,,ne moze se vise nista na lijepe oci u engleskoj,sto je u kosarci nba to je u fudbalu premiership,,evo samo jedan primjer,pa jedan west brom doveo odemwingia koji bi komotno mogo igrat u sevilli,schalkeu,marseillu itd.

onaj sinocnji poraz woyu ide na dusu,nikako ga ne kontam,ko pocetnik je postavio formaciju,,opet se dokazalo da nema nista od 4-4-2 formacije ko sto su neki rafi zamjerali sto je ne igra,pa 15-20 najjacih klubova svi igraju 4231,,il 451,,jedino mi tottenham i sevilla padaju napamet s 4-4-2 formacijom...svaka budala zna da ne mozes protiv top klubova kakav je nazalost i city sad s ovim igracima onako igrat,,da smo igrali kuci pa hajd,al u gostima je to ravno samoubistvu,,pogotovo kad se znalo da city igra s 3 zadnja vezna de jongom,toureom i barryom mada barry nije prirodni dm nego nesto izmedju,,jos kad se zna kakva je milner atleta moralo se s trojicom centralnih veznjaka igrat..aggera ne treba vise nikad na lijevog beka stavit,nije mi jasno sto kelly nije poceo,fizicki je ko richards jak i kad god je igro impresioniro nas je sve,,mora se za njega nac mjesto u prvih 11,,mozda bi woy trebo onu redknappovu metodu kad je balea prebacio na krilo,e tako bi kod nas glen komotno mogo krilo igrat zbog brzine,driblinga,centarsuta,a kelly desnog beka...ne treba sad tolko dramit i dizat frku,,ima jos 36 tekmi do kraja,,il 1-0 il 3-0 izgubili isto je,vazno je da rjesimo onaj kompleks zvani "manji" klubovi,,o aquilaniu ste se po meni bezveze bunili,momak je samo u jednoj sezoni odigro preko 35 tekmi i to u seriji b,,sumnjam da bi i ove sezone izdrzo bolesni tempo premijer lige,,pacheco ga moze mjenjat,on je tip igraca ko iniesta,i u sredini i na krilu je dobar,extra pas i pregled igre ima,driblinzi da ne kazem isti iniestinim,,a tu je i maxi koji se po meni bolje snalazi u sredinu nego na krilu..prejako bi bilo kad bi uspjeli trezegueta dovest,ubica je,meni licno uz del piera i raula najjaci napadac u zadnjih 10-ak godina
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 avg 2010, 16:21

Ma Phile nez dal je Trezege isprdio svoje, borimo se sa Zaragozom i Hercules-om za njega.. Bolje kupit Remya,Ola,Ruiza ili cak Croucha umjesto Trezegea.. Al ev spominje se da je Juve zainteresovan za Kirgijakosa i Emilijana Insu, moze doci do zamjene..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 16:32

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma Phile nez dal je Trezege isprdio svoje, borimo se sa Zaragozom i Hercules-om za njega.. Bolje kupit Remya,Ola,Ruiza ili cak Croucha umjesto Trezegea.. Al ev spominje se da je Juve zainteresovan za Kirgijakosa i Emilijana Insu, moze doci do zamjene..
trezeguet je uvijek bio podcjenjen,svi vise vole brze igrace i driblere gledat,al u fudbalu su golovi najvazniji,a ne kako ce neko petom odigrat,napravit bolestan dribling i tako to,,covjek je masina,zmireci ce dat go,svaka moguca sansa je go,ja vise volim takve napadace poput njega,rusha :D raula,shearera itd....nazalost nemamo kesa za normalne igrace,a s trezeguetom nista ne gubimo ako ga dovedemo na posudbu ...sto se tice remya on ima problema sa srcem i zato nije proso na medicinskom u marseillu,jos nam samo fali da ga na po tekme srce krene žigat pa da nam umre na terenu i eto ti belaja :D

od plavuse izgleda nema nista,,12 miliona traze,a mi ne mozemo vise od 10 ponudit,,i njemu se jos ne ide iz psv-a,,a ruiz ako negdje ode onda ce to neki spanski klub bit,vjerovatno sevilla,,navodno mu se ne igra u engleskoj :roll:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 24 avg 2010, 16:52

Liverpool uknjižio prva tri boda preko Torresa :D :lol:

slika

u njegovoj vozačkoj, doduše 8-)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2010, 16:57

Ja mislim da Mourinho nije imao nista protiv liverpoola,vec protiv beniteza,sto se i sada vidi...ne podnose se oni

Renowned deal-broker Keith Harris claims an overseas buyer is considering making an offer of between £400million and £500million for Liverpool.

The former Football League chairman, who has had a hand in the sales of Aston Villa, West Ham and Manchester City in the past, revealed due diligence has already been done. Harris also said the party he was representing was not one mentioned publicly before.

"The overseas buyer we represent has completed due diligence. A huge amount of work has been done," he said. "It is none of the groups mentioned in the press. The ball is now in our client's court to make an offer."

He added: "I do not think the deal will be done before the transfer window closes this month but the next pressure point is October when some of the RBS loan of £237million has to be repaid. It may happen then. But in the present climate these things are impossible to predict."

slika

With the transfer deadline looming, the 26-year-old is clearly trying to force the Reds’ hand.

But in doing so he let down all those supporters who he has always claimed he’s so proud to play for.

Mascherano owed it to those who finance his hefty salary with their hard-earned cash to keep fighting for the cause until Liverpool informed him a deal was agreed.

A bit of payback from a player who was stuck in West Ham Reserves and his career going nowhere fast before the Reds snapped him up.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 17:06

Maskerano je pokazao da je shupchina velika, i ne znam sta ga Barca ima dovoditi, jeste dobar igrac, al pokazaje je veliko nepostivanje prema Liverpoolu, a to je shupaluk, a nama shupci ne trebaju. I ponuda Barcelona za njega je smijenso premala, kakav god da je, vrijedi barem 25 miliona, sad ne znam samo da li je i Hleb tu u igri pa je ponuda tako mala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 avg 2010, 18:12

Samo ce vam s*ebat atmosferu u klubu... :roll:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 24 avg 2010, 18:13

Romariooo je napisao/la:Maskerano je pokazao da je shupchina velika, i ne znam sta ga Barca ima dovoditi, jeste dobar igrac, al pokazaje je veliko nepostivanje prema Liverpoolu, a to je shupaluk, a nama shupci ne trebaju. I ponuda Barcelona za njega je smijenso premala, kakav god da je, vrijedi barem 25 miliona, sad ne znam samo da li je i Hleb tu u igri pa je ponuda tako mala.
E pa ovo nisam znao! Ne mogu da vjerujem da je tako postupio. Upravo sam citao clanak u kojem lik govori da ga treba poslati u rezerve da tamo "truhne" ostatak sezone a to je i zasluzio. Navodno su ponudili 12 miliona funti plus Hleb i Caceres.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFC - Prijepolje
Kontakt:

Post Postao/la LFC - Prijepolje » 24 avg 2010, 18:20

Los*Blancos je napisao/la:Pogledaj ti odnos u titulama izmedju Reala i LFC, takodjer odnos u titulama izmedju Mou-Rafe :mrgreen: :mrgreen: zar to nije najbitnije 8-)

Nedavno u LS bio je jedan dvomec u kome se oslikao odnos u titulama izmedju reala i LIVERPOOL-a. Cak je i Dosena dao gol, bruka. Znam da se i ti secas ali neznam sto se uopste javljas i ostavljas glupe izjave

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 24 avg 2010, 18:23

TheScouser je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Maskerano je pokazao da je shupchina velika, i ne znam sta ga Barca ima dovoditi, jeste dobar igrac, al pokazaje je veliko nepostivanje prema Liverpoolu, a to je shupaluk, a nama shupci ne trebaju. I ponuda Barcelona za njega je smijenso premala, kakav god da je, vrijedi barem 25 miliona, sad ne znam samo da li je i Hleb tu u igri pa je ponuda tako mala.
E pa ovo nisam znao! Ne mogu da vjerujem da je tako postupio. Upravo sam citao clanak u kojem lik govori da ga treba poslati u rezerve da tamo "truhne" ostatak sezone a to je i zasluzio. Navodno su ponudili 12 miliona funti plus Hleb i Caceres.
Daj i nama da citamo clanak hocemo i mi da se obrazujemo
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 18:45

U nekim medijima pise da je Barcelona ponudila 18 miliona i Hleba, sto i nije smijesna ponuda, al je opet mislim malo. Neki kazu da je ponudila 13 miliona plus Hleb i Caceres, a i to opet nije smijesno, i Hleb i Caceres vrijede barem po 10 miliona. Ne vjerujem da je ponudila Barca samo 13 miliona jer bi to bas bilo smijesno. Hleb i Caceres bi bili dobra pojacanja za Liverpool mislim opet, govori se nesto da bi mogli dovesti i Van der Varta, ako bi i njega doveli za 15 miliona onda taj trojac Van der Vart, Caceres i Hleb vrijede sigurno vise nego sam Maskerano i kad je u najboljoj formi i kad nije shupak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 avg 2010, 19:26

Romariooo je napisao/la:U nekim medijima pise da je Barcelona ponudila 18 miliona i Hleba, sto i nije smijesna ponuda, al je opet mislim malo. Neki kazu da je ponudila 13 miliona plus Hleb i Caceres, a i to opet nije smijesno, i Hleb i Caceres vrijede barem po 10 miliona. Ne vjerujem da je ponudila Barca samo 13 miliona jer bi to bas bilo smijesno. Hleb i Caceres bi bili dobra pojacanja za Liverpool mislim opet, govori se nesto da bi mogli dovesti i Van der Varta, ako bi i njega doveli za 15 miliona onda taj trojac Van der Vart, Caceres i Hleb vrijede sigurno vise nego sam Maskerano i kad je u najboljoj formi i kad nije shupak
Ma koji ce nama Barcini polovnjaci.....Hleb je svoje odigr'o,a Caceresa je bezveze igr'o i u Juvetu a i za Urugvaj.Ako hoce da ga uzmu cisti kes,nikakve razmjene.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 19:39

treba im limun prodat,a ne mascha,volio bi vise nego ista da u inter ode nego kod onih,uvijek seru i vrse pritisak na igrace,sta imaju javno nagovarat igraca da predje,,arsenal ih je fino za fabregasa odyebo,a i mi bi tako trebali,,sjetite se samo sta je onaj vertikalno hendikepirani villa za torresa govorio,kako ce sigurno otic iz liverpoola u chelsea,nije sretan ovdje,bla,bla,a vidili smo sta je na kraju bilo..uefa bi se trebala pozabavit ovim pickastim pristupom barcelone kad su transferi u pitanju,,zamislite da tako pola nasih igraca izadje u javnost i krenu pricat sta hoce o nekom igracu :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 19:51

haha, niste normalni ljudi, sta bi vi, da vam damo Messija, Iniestu i 14 miliona za onog argentinskog gurbeta koj i ce nam sjediti na klupi.

Kakav je to pritisak vrsila Barca na Maskerana, sve do juce nije se uopste ni govorilo da ce preci, da je samo jedna od opcija, Pep je govorio i da su nam pojacanja i nepotrebna, kakav pritisak. Tom gurbetu je dokurchilo u Liverpoolu i pricu o njegovom transferu u Barcu je pricao samo njegov menager. Nas jedini cilj bio je Fabregas, o njemu se pricalo, ni za jednog drugog igraca nije pokazan uopste javni interes, pa tako ni za Maskerana. Mnogi su igraci sami sebe nametali Barci, kao Maskerano, Arsavin, a klub nije kriv sto mnogi zele doci u njega.

I jos jedno, Hleb i Caceres polovnjaci, kakve vi to velemajstore onda imate, koji vam je to lijevi bek boji od Caceresa, i otkud znate da Hleb ne bi odigrao solidno u Liverpoolu. Ajde ljudi, budite realni malo, Liverpool je veliki klub, al trenutno je u k...., a za to vam je najmanje Barcelona kriva.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2010, 19:56

Ma mogao bi se napraviti dobar trade igrača između nas i Barce + novac od Barce.
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 19:56

Romariooo je napisao/la:haha, niste normalni ljudi, sta bi vi, da vam damo Messija, Iniestu i 14 miliona za onog argentinskog gurbeta koj i ce nam sjediti na klupi.

Kakav je to pritisak vrsila Barca na Maskerana, sve do juce nije se uopste ni govorilo da ce preci, da je samo jedna od opcija, Pep je govorio i da su nam pojacanja i nepotrebna, kakav pritisak. Tom gurbetu je dokurchilo u Liverpoolu i pricu o njegovom transferu u Barcu je pricao samo njegov menager. Nas jedini cilj bio je Fabregas, o njemu se pricalo, ni za jednog drugog igraca nije pokazan uopste javni interes, pa tako ni za Maskerana. Mnogi su igraci sami sebe nametali Barci, kao Maskerano, Arsavin, a klub nije kriv sto mnogi zele doci u njega.

I jos jedno, Hleb i Caceres polovnjaci, kakve vi to velemajstore onda imate, koji vam je to lijevi bek boji od Caceresa, i otkud znate da Hleb ne bi odigrao solidno u Liverpoolu. Ajde ljudi, budite realni malo, Liverpool je veliki klub, al trenutno je u k...., a za to vam je najmanje Barcelona kriva.
messi i valdez su svasta pricali,isto sto ste na pickast nacin fabregasa probali dovest,ne radi se ovdje o visini ponude nego o vasem pickastom ponasanju,naveo sam primjer ville,hoce on svasta pricat pa je na kraju ispo glup,nemam vise zivaca objasnjavat,jos samo fali da se onaj andres i juznjak pojave pa krenu sa svojim bajkama o barceloni,reko sam sta sam imo i cao

edit:fazon je sto caceres nije lijevi bek nego desni,,ni u urugvaju nije mogo standardan pored fucilea i maxia perreire iz benfice bit,a vidili smo i hleba,u duplo slabijoj ligi i klubu kakav je sttutgart vise je na klupi bio nego na terenu
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 24 avg 2010, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 20:01

Dobro bi Liverpoolu dosao ovaj Caceres,a ni Hleb nije los,samo sto oni nemaju mjesta u Barci,a posto u Liverpoolu i nije neka bajna situacija,ovi bi sigurno mogli zaigrati.Mascherano ionako ne bi igrao prvu postavu u Barci,mada tesko da ce do ovog transfera ikako i doci,ako vec nije bilo nekog dogovora.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 24 avg 2010, 20:05

nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi Liverpoolu dosao ovaj Caceres,a ni Hleb nije los,samo sto oni nemaju mjesta u Barci,a posto u Liverpoolu i nije neka bajna situacija,ovi bi sigurno mogli zaigrati.Mascherano ionako ne bi igrao prvu postavu u Barci,mada tesko da ce do ovog transfera ikako i doci,ako vec nije bilo nekog dogovora.
A ko bi je to igrao ako Masch dođe. Busquets možda :?
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 20:08

Unforgotten je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi Liverpoolu dosao ovaj Caceres,a ni Hleb nije los,samo sto oni nemaju mjesta u Barci,a posto u Liverpoolu i nije neka bajna situacija,ovi bi sigurno mogli zaigrati.Mascherano ionako ne bi igrao prvu postavu u Barci,mada tesko da ce do ovog transfera ikako i doci,ako vec nije bilo nekog dogovora.
A ko bi je to igrao ako Masch dođe. Busquets možda :?
Naravno.I odma da znas,ne zelim se raspravljati u spamat temu.Koliko god smijesno zvucalo,kad jedan Toure nije mogao igrati,a perfektno se uklopio u stil Barce,uostalom kao i Busquets,nece ni Mascherano sigurno.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 24 avg 2010, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.