FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 11 jul 2017, 16:59

Na čemu da se zasniva optimizam? Ispadanjem od zarije, odlaskom najboljeg igrača(Dulje), ne dovođenjem adekvatnih pojačanja, ne stručnim vođenjem sportskog segmenta(ekonomski me ne zanima)... i tako dalje....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jul 2017, 17:02

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Koliko samo negative, pesimizma...
Uvijek isti..jbg :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jul 2017, 17:07

Trenutno nema segmenta u klubu koji ulijeva optimizam. S toga, jedino da sami sebe lažemo k'o oni u Sjevernoj Koreji što se lažu da im vrhovni vođa nema anus. :lol:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jul 2017, 17:11

muhamedhulk je napisao/la:
Najteze je biti realista i bolje realni pesimizam nego lazni optimizam ili sto bi narod rekao:'bolje gorka istina nego slatka laz' :)
Nas problem je u tome sto je pesimizam itekako realan,a optimizam utemeljen uglavnom na havi.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 11 jul 2017, 17:12

Cilj: liga za prvaka.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 jul 2017, 17:22

Arhitekt je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ranio bih se kad vidim koliko slijepih, glupih, nerealnih, bezobraznih i ogranicenih ljudi ovdje pise.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nemoj se raniti, ubij se.
Ne, jer ne mogu svijet ostaviti imbecilima poput tebe.

Seljacka politika kod mene nikad prolazila nije ;)
Borit cemo se protiv takvih do zadnjeg.
Imamo samo nesrecu da zivimo u drustvu gdje je vecina ljudi glupa i neobrazovana poput tebe. Hebi ga, nema odakle niste sljegli, nista nije cudno.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jul 2017, 17:23

Jesam li ja jedini koji misli da je ovaj sistem Liga za prvaka/bedaka se pokazao kao totalni promašaj? :D
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jul 2017, 17:24

Haj daj nam samo jedan objektivan razlog za optimizam?
Znaci bukvalno samo jedan.
A ja cu ti navesti bar deset razloga za krajnji pesimizam, jer buducnost kluba je debelo pod znakom pitanja.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jul 2017, 17:25

PitarBordo je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da je ovaj sistem Liga za prvaka/bedaka se pokazao kao totalni promašaj? :D
Apsulutni promasaj.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jul 2017, 17:29

zagorski je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:
Najteze je biti realista i bolje realni pesimizam nego lazni optimizam ili sto bi narod rekao:'bolje gorka istina nego slatka laz' :)
Nas problem je u tome sto je pesimizam itekako realan,a optimizam utemeljen uglavnom na havi.
Slazem se da treba biti realan. Evo kad je Mehmed samo dosao bila je prica 'opstinar' '4 godine bez treniranja' i sl. Sve tacno. Ali ispalo je da to nista ne znaci jer je Sarajevo oborilo rekord po broju uzastopnih pobjeda, igrali jedini do kraja za oba trofeja, osigurali Evropu (nas primarni cilj nakon hurtinog izleta) nekoliko kola prije kraja itd.
Ali nista to, hajmo o tome kako nismo doveli nikog, kako nismo zadrzali igrace. Pa kao sto ljudi idu vani za poslom, tako i igraci idu. Nekad su vani isli samo najbolji (strucnjaci ili igraci) a danas svi odose za boljim standardom, parama. I to je jedina istina.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2017, 17:37

Sve je to u redu i mi svi moramo shvatiti u kakvoj vukojebini zivimo ali to ne znaci da ne mozemo trofeje osvajati u ovoj ligi, kakvi god da smo opet smo iznad ostalih u ovoj drzavi ali to ne pije vode izgleda. Niko ne trazi da mi igramo finale lige prvaka, samo da smo u ovoj ligi neko i nesto i eto boriti se za grupne faze EL pa ako i uletimo jednom dok smo zivi dobro i jeste, poceli smo odlicno sa 2 trofeja u 2 godine i play-off EL ali od tad ide drastican pad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2017, 18:05

Ev hoce Safet Susic da nam skine Spahica......Necesss razbojniceeee :stop: :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 jul 2017, 18:06

Embargo nam je udaren na poziciju zadnjeg veznog. :lol:

Nema drugog objasnjenja.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 11 jul 2017, 18:15

PitarBordo je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da je ovaj sistem Liga za prvaka/bedaka se pokazao kao totalni promašaj? :D
Za našu ligu bi liga 10 četverokružno bila idealna. Ne bi bilo drastično, ali bi bilo bolje sasvim sigurno.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jul 2017, 18:39

escobarpablo je napisao/la:
Za našu ligu bi liga 10 četverokružno bila idealna. Ne bi bilo drastično, ali bi bilo bolje sasvim sigurno.
Sve osim djeljenja na ove grupe je bolje. Kontao sam fakat da će to zaključiti i barem za slijedeću sezonu najaviti to smanjenje. Ali onda skontam koliko im je trebalo da odrade ovo smanjenje, pa mi nekako jasno da od toga nema ništa.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 11 jul 2017, 19:05

Sarajlijica1946 je napisao/la:Embargo nam je udaren na poziciju zadnjeg veznog. :lol:

Nema drugog objasnjenja.
Znamo ko je urekao tu poziciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jul 2017, 19:16

Šta nam to daje nadu za bolje sutra? Što neko napisa, imamo trenera koji je radio godinama u opštini, sportskog direktora koji je juče fudbalsku karijeru završio i upropastio već jedan klub u federalci (prodisala Bosna poslije njega), predsjednika koji samo finansije gleda, vlasnika koji ima četiri kluba od kojih je svaki u velikim gov*ima, direktoricu koja 'ajde i ima nekih pozitivnih poteza u odnosu na feminiziranog. I milion nekih bord direktora, kineza, malezijaca, qraca palaca... ko od tih ljudi zna radit svoj posao? Valentin je sposoban za finansije al mi nismo firma, mi smo fudbalski klub gladan trofeja i uspjeha. Yebo te Arsenalova logika i izvještaj u plusu svake godine, to kome je pohvalno stvarno mu svaka čast. Mi smo na sportskom planu gole kite, ništa bolji od 4-5 drugih ekipa. Najviše boli to što sasvim malo profesionalizma treba, i u ovoj kukuruz ligi bismo mogli bit Juventus, uz malo para i tri sposobna čovjeka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2017, 19:27

skoroalen je napisao/la:Šta nam to daje nadu za bolje sutra? Što neko napisa, imamo trenera koji je radio godinama u opštini, sportskog direktora koji je juče fudbalsku karijeru završio i upropastio već jedan klub u federalci (prodisala Bosna poslije njega), predsjednika koji samo finansije gleda, vlasnika koji ima četiri kluba od kojih je svaki u velikim gov*ima, direktoricu koja 'ajde i ima nekih pozitivnih poteza u odnosu na feminiziranog. I milion nekih bord direktora, kineza, malezijaca, qraca palaca... ko od tih ljudi zna radit svoj posao? Valentin je sposoban za finansije al mi nismo firma, mi smo fudbalski klub gladan trofeja i uspjeha. Yebo te Arsenalova logika i izvještaj u plusu svake godine, to kome je pohvalno stvarno mu svaka čast. Mi smo na sportskom planu gole kite, ništa bolji od 4-5 drugih ekipa. Najviše boli to što sasvim malo profesionalizma treba, i u ovoj kukuruz ligi bismo mogli bit Juventus, uz malo para i tri sposobna čovjeka.
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 jul 2017, 19:31

skoroalen je napisao/la:Šta nam to daje nadu za bolje sutra? Što neko napisa, imamo trenera koji je radio godinama u opštini, sportskog direktora koji je juče fudbalsku karijeru završio i upropastio već jedan klub u federalci (prodisala Bosna poslije njega), predsjednika koji samo finansije gleda, vlasnika koji ima četiri kluba od kojih je svaki u velikim gov*ima, direktoricu koja 'ajde i ima nekih pozitivnih poteza u odnosu na feminiziranog. I milion nekih bord direktora, kineza, malezijaca, qraca palaca... ko od tih ljudi zna radit svoj posao? Valentin je sposoban za finansije al mi nismo firma, mi smo fudbalski klub gladan trofeja i uspjeha. Yebo te Arsenalova logika i izvještaj u plusu svake godine, to kome je pohvalno stvarno mu svaka čast. Mi smo na sportskom planu gole kite, ništa bolji od 4-5 drugih ekipa. Najviše boli to što sasvim malo profesionalizma treba, i u ovoj kukuruz ligi bismo mogli bit Juventus, uz malo para i tri sposobna čovjeka.
Sabrina je na mjestu, Valentin isto, Mehmed također, jedino onog Ihtijarevica treba nokautirati. Kad bi Husref htio da bude ta veza izmedju sportskog i 'neportskog' dijela, bilo bi obecavajuce :D Ali je to na dugom stapu izgleda...
PS. Dje ce ovaj moj zemo, Badic? Po' godine bio mislim i ode...cudno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 jul 2017, 19:47

Treba se pomiriti sa realnoscu, prihvatiti stvarnost kakva jeste. Od svakodnevnog kukanja nema nista osim sto sirimo negativnu energiju i pravimo losu atmosferu...
Kakav god da je Tan opet je dobar jer smo stabilniji sa njim na celu nego bez njega...Realno...
Zrinjski je napustio petrak, tomic, mesanovic, glavni igraci a zamjene uopste nisu dovedene. Doveli pezera da im mijenj tomica, al opet u zapadnom ne kukaju... Zelju napustila dva najbolja igraca, lendric i stevanovic, a doso zec i neki drugoligas...nama otiso iz prvih 11 samo dulja, a doso rahmanovic velkoski, mico... Opet je kod nas najbolja situacija...
Ispali jesmo ali nismo ni imali srece jer ne pamtim da smo nekog onako ubili igrom, pa 5 smo trebali zabiti. To je fudbal... Nisam ni ja zadovoljan da se ne lazemo, al to nije razlog da mi sve smeta ko kakvom pubertetliji kad se zaljubi..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.