ma kakav boriello gluho bilonidjo_barca je napisao/la:Ma mrsko mu da igra![]()
![]()
Ovo u vezi Ibre,cak sam nacuo nesto da oni nude Boriella HAHAHAHA,cuj Boriello,pa ja mislim da on ne moze igrati ni u Barci Atletic.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma kakav boriello gluho bilonidjo_barca je napisao/la:Ma mrsko mu da igra![]()
![]()
Ovo u vezi Ibre,cak sam nacuo nesto da oni nude Boriella HAHAHAHA,cuj Boriello,pa ja mislim da on ne moze igrati ni u Barci Atletic.
Sutra je tekma u 19.45.T-MAC je napisao/la:nidjo
kad je ta tekma,i pretpostavljam moce se pogledati na netu..
nidjo_barca je napisao/la:Joj Blancos,nemoj zatrpavati temu tim glupostima sad![]()
Ima ovdje vaznijih stvari sad,kao npr : povratak Ronaldinha na Camp Nou
Slika ti je prestara......dobro si treba provjeriti koja je godina jer ova nije a ti mislis da jeLos*Blancos je napisao/la:nidjo_barca je napisao/la:Joj Blancos,nemoj zatrpavati temu tim glupostima sad![]()
Ima ovdje vaznijih stvari sad,kao npr : povratak Ronaldinha na Camp Nou![]()
burence je sad
Jesil' ti ikada gledao Ronalda i Zidanea?Romariooo je napisao/la:Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
zidane i ronaldo su bili veliki majstori i fudbalski umjetnici,al moras priznati da je ronaldinho po tom pitanju najveci od svihPortillo je napisao/la:Jesil' ti ikada gledao Ronalda i Zidanea?Romariooo je napisao/la:Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
Ne mogu se porediti ni Zidane ni Ronaldo (ni jedan i drugi) sa onim šta je radio Ronaldinho...ma ni izbliza,vjeruj mi.Portillo je napisao/la:Jesil' ti ikada gledao Ronalda i Zidanea?Romariooo je napisao/la:Ronaldinja i treba do cekati kao kralja, ono sto je uradio za Barcelonu je velicanstveno. Sjecam se, kad pocinje utakmica, otvorim sebi pivo i cekam kakvu ce l udoriju napraviti. Po meni je on najveci talenat u istoriji fudbala. Niko nije ljepsio fudbal igrao od njega, ono sto je radio bila je umjetnost i cista genijalnost, a sve je to davalo i rezultate. Jeste da je kratko trajao, al u one dvije-tri sezone sto je pokazao, tesko da neko moze ponoviti. Imamo sad Messija koji je isto genije, i koji ce sigurno dugo trajati, al ni on ni iko drugi nemaju u sebi onoliko genijalnosti kao Ronaldinjo.
A_d_0 je napisao/la:Cast Zidaneu i Ronaldu al ovaj je najveci. Ubjedljivo najveci.
Ronaldinho je definitivno jedan od najtalentovanijih igraca svih vremena ako ne i najtalentovaniji. Medjutim nekada talenat nije dovoljan da bi se uslu medju najbolje igrace svih vremena. 2 godine top forme se ne mogu porediti sa Zidaneovom cijelom karijerom ili Ronaldovom. Za te 2 godine on jeste cinio cuda, zbog toga je i meni postao drag igrac jer sam jednostavno uzivao da ga gledam ali Zizou je u karijeri uradio 200 puta vise i zbog toga ga stavljaju rame uz rame sa Peleom i Maradonom. Ronalda necu da spominjem, svi ce reci da je to najbolji napadac koji je ikada igrao fudbal i koji je ostavio mnogo veci trag u svijetu fudbala od Ronaldinha. Za 2 godine Ronnie je cinio stvari koje niko drugi nije ali trebao je jos par godina konstantno dobro igrati da bi usao medju velikane kao sto su Zizou i Ronaldo. Ronaldinho jeste natjerao bernabeu da mu aplaudira ali sta onda reci za Zizoua koji na zalasku karijere sam pobijedio Brazil predvodjen tada Ronaldinhom koji je bio na samom vrhuncu i Kakom i Ronaldom i ostalim Brazilskim super zvijezdama?A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.
A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.