Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2010, 11:31

Lily je napisao/la:
Meni je najdraze bilo to sto su navijaci pjevali YNWA i pred sami kraj utakmice, kad je bilo ocito da smo izgubili.
+ The fields of Anfield Road par puta tokom utakmice :D
OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba progutati ponos i pustiti Mascha da igra, jer je zasigurno jedan od najvažnijih igrača/ nosioca kvalitetne odbrane.. A onda mu se zahvaliti i ljudski se oprostiti sa njim. ;) Sigurno je da City ne bi onoliko imao loptu u svom posjedu. Rekao sam vam ja da strpa 3 igrača u džep ( sinoć bi to bili Tevez,Milner,Jonhson ) :mrgreen: Što znači da bi rezultat bio nekih 0:0 :D
Ma sta progutati ponos :?: Ljudski se oprostiti s njim :?: Ja njega vise ne smatram covjekom :evil: Nismo mi dobrotvorna ustanova,nek barcelona izvadi dovoljno novca iz dzepa ako im je toliko bitan
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2010, 11:33

Hodgson: "Barcelona će morati udvostručiti svoju ponudu za Mascherana"
Utorak, 24.08.2010.
Menadžer Liverpoola Roy Hodgson je poručio čelnicima Barcelone kako će morati poslati bogatiju ponudu za argentinskog reprezentativnog veznjaka Javiera Mascherana ili zaboraviti na mogućnost da ga ovog ljeta dovedu u svoje redove.

Katalonski je klub za Mascherana poslao ponudu od oko 13 milijuna eura, uz opciju da u transfer bude uključen i bjeloruski reprezentativac Alexander Hleb, no to je manje od vrijednosti na koju Liverpool procjenjuje svog igrača, kojega su West Hamu prije tri i pol godine platili oko 20 milijuna eura.

Hodgson nije stavio u momčad Mascherana za jučerašnju utakmicu protiv Manchester Citya, ali tvrdi kako mu klub neće dopustiti odlazak za iznos manji od njegove tržišne vrijednosti, za koju smatra da iznosi preko 25 milijuna eura.

"Nažalost, razlika između iznosa za koji klub smatra da Mascherano vrijedi i onoga što je ponuđeno je ogromna. Ukoliko se to ne riješi, on bi mogao biti nesretan jedno duže razdoblje. Ali ja ne želim kreirati novinske naslove oko njegove situacije. Razgovori između dva kluba se obavljaju na najvišoj klupskoj razini i kao rezultat toga ja se ne želim u to miješati." rekao je Hodgson.

"Ovo nije prvi put da se ovakve stvari događaju i puno klubova u ovom trenutku pati zbog toga što su njihovi igrači nesretni, jer imaju ponude drugih klubova, a od njih se traži da ispune svoje ugovore. To se sada dogodilo i nama. Nadam se da će se situacija razriješiti, sigurno prije kraja prijelaznog roka i da ću ga imati priliku ponovno postaviti u momčad, ali protekle večeri sigurno nije bio dobar trenutak da to napravim. Pretpostavljam da će do transfera doći kada ponuda bude sukladna našoj procjeni njegove vrijednosti, ali do tog dana on je naš igrač." dodao je 62-godišnji trener.

Cesena dovela Liverpoolovog golmana

Diego Cavalieri, brazilski golman koji je od 2008. godine čekao nikad ukazanu priliku u Liverpoolu, preselio je u redove novog talijanskog nogometnog prvoligaša Cesene...

Cavalierija (28) je u engleski Premiership doveo tadašnji menadžer "redsa" Rafael Benitez, koji je danas Interov trener. Transfer iz brazilskog Palmeirasa bio je vrijedan oko tri milijuna funti, a garantirao je četverogodišnju suradnju igrača i kluba.

Ukupno je u dvije godine zamjena Pepea Reine sakupila točno deset nastupa za Liverpool, koji je dovođenjem Brada Jonesa jasno dao do znanja da na njega više ne računa.

Iskreno nisam uopšte uznemiren sa ovim porazom.Nedostaje tu Cole,i jedan destruktivac što Lucas nije.
Ima još do kraja prelaznog roka,a City i Real prije svega imaju dosta igrača koji bi nam mogli pomoći.
Ja bih volio da vratimo Croucha iz Spursa ali ima tu još dosta dobrih igrača međutim problem je novac.

Vidim već su neki protiv Roya,ne znam zbog čega ? Prošlo je nekoliko tekmi samo sigurno će biti bolje kada budemo znali hoće li Masch ostati i kada se Cole vrati.

Šlažem se da treba igrati protiv jačih ekipa 4-5-1,a protiv slabijih ofanzivnije.
Ne znam samo šta Roy misli i da li ćemo čitavu sezonu igrati sa Aggerom na poziciji lijevog beka ?
Treba tu dosta pojačanja sigurno ali kad Roy posloži ekipu biće dosta bolje.Nadam se samo da ćemo uspjeti izboriti 4. mjesto i LP,također možemo se samo nadati da će nas kupiti neki bogataš i da ćemo imati novca za pojačanja.

P.S. Šta je sa Insuom ? Koliko sam mogao vidjeti nije bio u rosteru za ova 2 meča.
FK Pjetlovi

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 24 avg 2010, 11:48

Liverpool-u kao i svakom klubu trebaju pare da mozemo i mi za nekog igraca svjetske klase ponuditi recimo 50 m kao neki i onda necemo zavisiti od gerrarda i torresa a sve dok su ovi glupi ameri kod nas u klubu nema od toga nista.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 11:55

reds_forever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba progutati ponos i pustiti Mascha da igra, jer je zasigurno jedan od najvažnijih igrača/ nosioca kvalitetne odbrane.. A onda mu se zahvaliti i ljudski se oprostiti sa njim. ;) Sigurno je da City ne bi onoliko imao loptu u svom posjedu. Rekao sam vam ja da strpa 3 igrača u džep ( sinoć bi to bili Tevez,Milner,Jonhson ) :mrgreen: Što znači da bi rezultat bio nekih 0:0 :D
Ma sta progutati ponos :?: Ljudski se oprostiti s njim :?: Ja njega vise ne smatram covjekom :evil: Nismo mi dobrotvorna ustanova,nek barcelona izvadi dovoljno novca iz dzepa ako im je toliko bitan
Neće ti dati više novca sigurno. Mogu još jednu sezonu odigrati sa Sergiom sigurno i naredne dobiti Mascha za nekih 15tak miliona. Tako će i uraditi.

A mi od Mascha izvući maksimum ove sezone, iskoristiti takvu veličinu igrača, a ne da nam Lucas i Poulsen igraju destruktivce. :|

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2010, 12:30

ne znam sta da kazem... razocaran sam nakon sinocnjeg debakla ali mora se dalje... odbranu treba pojacati koliko god svi pricali da smo ok tu ja i dalje ostajem pri tvrdnji da smo tu najtanji.
YNWA
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2010, 13:09

fera je napisao/la:ne znam sta da kazem... razocaran sam nakon sinocnjeg debakla ali mora se dalje... odbranu treba pojacati koliko god svi pricali da smo ok tu ja i dalje ostajem pri tvrdnji da smo tu najtanji.
YNWA
carra mora na klupu, njemu svaka cast za sve sto je uradio za Liverpool, ali skrtel i agger moraju imati prednost, dovoljno su iskusni obojica da im carra vise ne treba, a skrtel igra sve bolje i bolje, dugo mu je trebalo da se vrati poslije povrede

masch za mene nije vise igrac Liverpoola, i ne zelim vise vidjeti nijednog argetinca ili brazilca u Liverpoolu, koji ce nakon nekog vremena plakati, zbog toga sto mu ne godi zivot u engleskoj, ne moze mu zena nauciti engleski, ili ne moze on nauciti engleski...naravno ponuda koju je barsa poslala je malo je reci smijesna, pa sta oni misle, da ce tako jeftino dobiti mascherana, mi ga doveli za 18 miliona funti, a oni sad nude manje :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2010, 13:15

YNWA je napisao/la:carra mora na klupu, njemu svaka cast za sve sto je uradio za Liverpool, ali skrtel i agger moraju imati prednost, dovoljno su iskusni obojica da im carra vise ne treba, a skrtel igra sve bolje i bolje, dugo mu je trebalo da se vrati poslije povrede
Kako stvari stoje ove sezone bi mogli igrati sa Carrom i Skrtelom kao stoprerima i Aggerom kao lijevim bekom. :roll:

Treba dosta pojačanja na pozicijama:desnog i lijevog beka,zadnjeg veznog(ukoliko Masch ode),i po mogućnosti krilo i napadač.Sve su ovo pozicije na kojima nam manjka kvalitetnih igrača.Tek kada bi smo se pojačali na ovim pozicijama mogli bi smo sanjati o nečemu velikom.
FK Pjetlovi

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 13:22

Mourinho:"Es muy difícil para (el nuevo entrenador del Liverpool) Roy Hodgson, porque durante los últimos tres años las cosas les han ido peor, peor y peor. (Hodgson) necesita tiempo, tiene mi apoyo"
U razgovoru sa Sky Sport News

Mourinho: "Vrlo je tesko za (novog trenera Liverpoola) Roy Hodgsona, jer u zadnje tri godine stvati su otisle na gore, gore i gore.(Hodgson) treba vrijeme, i ima moju podrsku"
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 avg 2010, 13:23

Kako da dovedemo sve to kad se za 7 dana zavrsava prelazni rok?
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Pato
Kontakt:

Post Postao/la Pato » 24 avg 2010, 13:39

Tužno žalosno,all istinito,stvarno nezzz cemu sve ovo vodi,evo citam na Liverpool u borbi sa Stoke za Čalu smijesno i zalosno kakve mi igrace dovodimo,i za koga se borimo,neki igraci koji su igraci za borbu za ostnak u premier ligi mi ih dovodimo kao neka pojacanja,mislio sam da ce ova sezona biti bolja ali kako stvari stoje bit cemo gori nego prosle godine.........:(

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2010, 13:50

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Kako da dovedemo sve to kad se za 7 dana zavrsava prelazni rok?
Normalno da nećemo dovesti nego samo govorim na kojim pozicijama smo "tanki". ;)
Zadnja izmjena: reds, dana/u 24 avg 2010, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 avg 2010, 14:29

Mascerano nas je sve iznevjerio dzubre argentinsko, treba uzet 20 miliona za njega i nabit ga nogom u dupe.. Poslije ovog sto je uradio on meni ne vrjedi ni feninga, prvo treba bit covjek pa igrac a on ovo prvo nije.. Al vidjet cete kako ce mu bog vratiti kada ode negdje.. Jedva cekam taj dan kad ga sudbina posalje na Anfild da igra protiv nas da cujem zvizduke
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 24 avg 2010, 14:37

Los*Blancos je napisao/la:Mourinho:"Es muy difícil para (el nuevo entrenador del Liverpool) Roy Hodgson, porque durante los últimos tres años las cosas les han ido peor, peor y peor. (Hodgson) necesita tiempo, tiene mi apoyo"

Mourinho: "Vrlo je tesko za (novog trenera Liverpoola) Roy Hodgsona, jer u zadnje tri godine stvati su otisle na gore, gore i gore.(Hodgson) treba vrijeme, i ima moju podrsku"
Ne treba nama podrska od tog nekog mourinha koliko je srao na liverpool dok je bio u chelsea-u
On moze samo da sanja Anfield i klupu Liverpoola daleko mu bila kuca od Liverpoola
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:45

kurdt je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Mourinho:"Es muy difícil para (el nuevo entrenador del Liverpool) Roy Hodgson, porque durante los últimos tres años las cosas les han ido peor, peor y peor. (Hodgson) necesita tiempo, tiene mi apoyo"

Ne treba nama podrska od tog nekog mourinha koliko je srao na liverpool dok je bio u chelsea-u
On moze samo da sanja Anfield i klupu Liverpoola daleko mu bila kuca od Liverpoola
On da sanja Anfield i klupu Liverpoola de mi reci da se salis :mrgreen:
slika
slika

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 24 avg 2010, 15:05

Los*Blancos je napisao/la:
kurdt je napisao/la:

On da sanja Anfield i klupu Liverpoola de mi reci da se salis :mrgreen:
slika
slika
Uopste se ne salim uostalom pogledaj medjusobne omjere izmedju reala i liverpoola odnosno beniteza i mourinha. Mou je jednom prilikom isao fergusonu pitao ga kako da pobjedim liverpool i beniteza fergie mu rekao e to vam vec ne mogu reci :o
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2010, 15:09

Ej moze li mi neko reći jeli Aquilani igrao ove sezone u Europa Ligi? Jer neki govore da nije, a na zvaničnom sajtu uefe piše da je igrao protiv Rabotničkog. hvala naprijed
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 15:10

Pogledaj ti odnos u titulama izmedju Reala i LFC, takodjer odnos u titulama izmedju Mou-Rafe :mrgreen: :mrgreen: zar to nije najbitnije 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 15:11

juventus 0244 je napisao/la:Ej moze li mi neko reći jeli Aquilani igrao ove sezone u Europa Ligi? Jer neki govore da nije, a na zvaničnom sajtu uefe piše da je igrao protiv Rabotničkog. hvala naprijed
igro je protiv rabotnickog milion %
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 avg 2010, 15:11

Kuda ode ovaj fudbal u p.m.

da se velikani poput Liverpoola, Milana, Juventusa, Valencie, Ajaxa muce i zadovoljavaju nekim polovnjacima (po mom misjenju u Liverpoolu ih ima vise nego sto bi trebalo biti), a neki polu-klubovi i dojucerasnji drugoligasi tipa City ili Wolfsburg se razmahuju i kontaju da su sila u Evropi

nije mi ni cudo sto danas gledam mnogo manje utakmica nego kad sam bio dijete

:::::Against modern football::::::::

p.s sorry ako je off
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2010, 15:12

Ma Benitez dominira! :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.