2017/18 NBA Pre-season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: 2017/18 NBA Pre-season

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2017, 14:21

sto se tice Lonza, LaVar zna sta radi i ne radi to zato sto je debil, vec zato sto je pametan, promovise sina i taj njihov brand, pravi ogroman hype oko citave te price, sto ce u konacnici donijeti ogromnu popularnost Lonzu, a i zaradit ce bruku para od svega toga, pa ne prosipa ona sranja o LAL bezveze, sto ce reci da je covjek genijalac

da ga nekim slucajem nisu draftovali LAL, LaVar bi se ubio, jer ne bi mogao napravit od Lonza ovo sto pravi

bit ce mnogo onih koji ce momka hejtovat zbog LaVara, ali mnogo vise ce bit onih koji ce ga voljeti, pa pogledajte samo njegove hajlajte na youtube sa tekme od prije dva dana, skoro 1,5 mil pregleda, a pogledajte koliko imaju npr Tatum koji igra bolje, ili neki drugi igrac iz TOP 5, nemaju skupa ni priblizno pregleda, kamo li pojedinacno

LaVar je btw likcina i po, kakvo osvjezenje za NBA, nadam se da ce postat troller generalno za citavu NBA :kafa:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2017, 14:23

samo kad taj Lonzo flopne ko ce onda kupovati BBB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jul 2017, 14:23

Treba hejtat FOX i ESPN što kretena svako malo zovu u emisije. Da on nije bio na TVu kur.ac bi o njemu ovako pričali.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 jul 2017, 14:36

miki_92 je napisao/la:samo kad taj Lonzo flopne ko ce onda kupovati BBB
ako flopne, propast ce im sve, al mnogo veca sansa je da ce uspjeti

Lonzo mi uopste ne djeluje kao da osjeca pritisak zbog ogromnog hypea, momak bas onako kulerski djeluje, al izgleda postidjeno zbog LaVara, vidis da on nikada ne bi radio takve stvari :mrgreen:

isto tako smatram da Lonzo nece bit bas popularan medju NBA igracima (bar ne dok se ne upoznaju), uglavnom ovim mladjima, a i starijima, zasto da ne, ako ih LaVar uzme na zub hehe

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 14:46

miki_92 je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Nevjerovatno koliko se pljuje po Lonzu bez razloga. Nit' šta priča dečko, nit je bahat, nit sere po Twitteru, al' hejt je ogroman. Bože sačuvaj.
nek zahvali starom
Ne samo starom, vec i cinjenici da igra za Lakerse, koji vjerovatno imaju najvise navijaca i najvise hatera u svjetskoj kosarci. I Kobea su pljuvali i omalovazali citavu karijeru, pisale su se milijarde stranica na forumima sirom svijeta u raspravama sto su Isaiah Rider, Latrell Spreewell, Ginobilli i ostali bolji od njega, a kad je zavrsavao karijeru svi su mu se kolektivno sageli.

Ovaj momak ima sve predispozicije da postane superstar, sad je samo do njegovog rada i srece kad su povrede u pitanju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 11 jul 2017, 14:57

Pljuvati x osobu zbog postupaka njegovog oca (ma kakvi oni bili, a sve što radi Lavar je isključivo show) je vrlo nezrelo i debilno. Da ne upotrebim neku težu riječ.
Viva la France, as they say in Rome.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 14:59

PaskalHens je napisao/la:Pljuvati x osobu zbog postupaka njegovog oca (ma kakvi oni bili, a sve što radi Lavar je isključivo show) je vrlo nezrelo i debilno. Da ne upotrebim neku težu riječ.
Ove tvoje dvije recenice su za vecinu prosjecnog americkog stanovnistva visa matematika.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 jul 2017, 15:03

Meni je Lavar drazi od Lonza, Lonzo nema nista od Lavarove karizme. Lavar mu je do ovog trenutka samo pomogao u karijeri jer stavlja centar paznje na njega. To mu je mozda dalo vise kredita na draftu da bude 2. ili ce mu u karijeri dati vise kredita u Lakersima.

Najgore u svemu tome je meni onaj Lonzov izbacaj, uh sta je ono bljak :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2017, 15:04

BuffonGigi je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Nevjerovatno koliko se pljuje po Lonzu bez razloga. Nit' šta priča dečko, nit je bahat, nit sere po Twitteru, al' hejt je ogroman. Bože sačuvaj.
nek zahvali starom
Ne samo starom, vec i cinjenici da igra za Lakerse, koji vjerovatno imaju najvise navijaca i najvise hatera u svjetskoj kosarci. I Kobea su pljuvali i omalovazali citavu karijeru, pisale su se milijarde stranica na forumima sirom svijeta u raspravama sto su Isaiah Rider, Latrell Spreewell, Ginobilli i ostali bolji od njega, a kad je zavrsavao karijeru svi su mu se kolektivno sageli.

Ovaj momak ima sve predispozicije da postane superstar, sad je samo do njegovog rada i srece kad su povrede u pitanju.
Ma ko je ikad pricao da je Ginobili bolji od Kobea? :oops: :oops:
Kakvi su ovo mitovi? :roll: :roll:

Sve se nesto kao mrze LAL,a SA ti ne izlazi iz postova.Od Popa,igraca,pa do nas ovdje na forumu....

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 15:07

Pa to je zato jer vi vazite za najsubjektivnije navijace na forumu, uz Jezerane koji su odavno u qrcu i van svake rasprave jer su Lakersi tu gdje jesu. A meni je inace SAS jako draga fransiza, simbol uspjeha i pametnog rada, samo vi ovdje znate biti tako iritantni i nerealni da je to nekad urnebesno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2017, 15:24

Nema tog koji nije subjektivan na ovom forumu, kad je u pitanju fransiza za koju navija.Svako ko kaze suprotno ili laze ili nije toliko "jak" navijac.100 puta sam za sebe rekao da sam subjektivan,ali da nikada nijednu stavku u vezi SA necu ispaliti bez argumenata i samo na osnovu svog misljenja.
Razlika sto mi ispadamo najsubjektivniji je ta sto SA nije po lutrijama,ekipa se uvijek bori za titulu,uvijek je titula cilj(sve drugo osim nje je neuspjeh) i mi mislimo da svake godine imamo sansu,pa to drugima zvuci cudno i nerealno,iako su podloga i kontinuitet rezultata tu.Razlika je i sto mnogi prestanu da pisu o svojim fransizama kad ide lose (sto je i razumljivo),pa onda nadju neki novi "neutralni" tim, jer se neces prikloniti ekipi poput SA.E to je prava istina.
Nijedan tim ,niti igraca nisam omalovazavao,a sad cu iz glave navesti 5 stvari u vezi SA koji mnogi ovdje iznose da bi se umanjilo nesto.I to je svake godine tako,a onda se usute tokom sezone.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 jul 2017, 15:30

Razlog zbog kojeg se vama niko od neutralnih ne priklanja je to sto igrate jako neatraktivnu kosarku vec 20 godina. Znaci nije u pitanju bilo kakva mrznja, samo je ljudima dosadno gledati SAS, a daleko od tog da je to nekvalitetna kosarka ili bilo sta drugo.

A drugo kod tebe neobjektivnost najvise dolazi do izrazaja kad se kritikuju neke druge vrhunske ekipe, direktni konkurenti Spursa. Uh tu se nadje milijardu nedostataka, tako da se covjek zapita jel rijec o lottery timu ili contenderu. Najsvijetliji primjer toga je dolazak Duranta u GSW, a odlazak Boguta i Barnsa.

I trece, upravo zbog cinjenice da je SAS tako uspjesna fransiza i da nisu dirali dno ni sredinu zadnjih 20 godina, nismo imali prilike vidjeti vas nestanak ni s ovog ni sa drugih foruma. Ko zna sta bi bilo da se Spursi nalaze u situaciji Lakersa ili Knicksa.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jul 2017, 15:36

PaskalHens je napisao/la:Pljuvati x osobu zbog postupaka njegovog oca (ma kakvi oni bili, a sve što radi Lavar je isključivo show) je vrlo nezrelo i debilno. Da ne upotrebim neku težu riječ.
ne slazem se ni ja s tim ali sve dok Lavar bude pricao za njega a ovaj sutio to ce biti slucaj

znaci sve sto kaze on na kraju ljudi prisiju Lonzu jer se ovaj ne protivi

zamisli na sta ce tek liciti sve to kad zakaze u RS par tekmi zaredom i kako ce novinari a i navijaci docekati te zicere
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jul 2017, 15:39

Pa istina, nije djete krivo za postupke oca ali ljudska psiha je takva generalno, ne mos ti recimo gledat na Arkanovog sina kao jednog u nizu momka, ima nesto sto ga gledas drugacije, zbog babe

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2017, 15:48

BuffonGigi je napisao/la:Razlog zbog kojeg se vama niko od neutralnih ne priklanja je to sto igrate jako neatraktivnu kosarku vec 20 godina. Znaci nije u pitanju bilo kakva mrznja, samo je ljudima dosadno gledati SAS, a daleko od tog da je to nekvalitetna kosarka ili bilo sta drugo.

A drugo kod tebe neobjektivnost najvise dolazi do izrazaja kad se kritikuju neke druge vrhunske ekipe, direktni konkurenti Spursa. Uh tu se nadje milijardu nedostataka, tako da se covjek zapita jel rijec o lottery timu ili contenderu. Najsvijetliji primjer toga je dolazak Duranta u GSW, a odlazak Boguta i Barnsa.

I trece, upravo zbog cinjenice da je SAS tako uspjesna fransiza i da nisu dirali dno ni sredinu zadnjih 20 godina, nismo imali prilike vidjeti vas nestanak ni s ovog ni sa drugih foruma. Ko zna sta bi bilo da se Spursi nalaze u situaciji Lakersa ili Knicksa.
To da SA ne igra atraktivnu kosarku je cista laz i predrasuda s pocetka ere Popa.Ovo sto danas igra GS je SA igrao jos 2013 i 2014.

Ja sam itekako objektivan pri ocjeni drugih ekipa,a normalno da trazim mane drugim konkurentima i gledam kako i gdje moja ekipa ima sansu!?Zar to isto mnogi ovdje ne rade za SA?To ne znaci da druge pljujem i nerespektujem.Naprotiv,to je dio kulturne diskusije.

Sto se tice tog treceg,licno necu nikada nestati s foruma zbog eventualno losih rezlutata ekipe.Nisam navijac na baterije,a pratio sam SA i dok se Robinson proglasavao luzerom,dok je ekipa imala odlicne RS sezone pa nestajala u POu itd.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 jul 2017, 16:01

Igrali su Spursi slicnu kosarku ovoj Dubsa u tim godinama ali ipak osjetno manje atraktivno zbog puno vece koncentracije talenta i individualnog kvaliteta u ovim Dubsima.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jul 2017, 16:06

Ja sam i dalje uz Bullse, djaba sve sto ne valja kod njih. Nadamo se da ce imat visok pick pa da se opet krene naprijed

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 jul 2017, 16:08

miki_92 je napisao/la:
ne slazem se ni ja s tim ali sve dok Lavar bude pricao za njega a ovaj sutio to ce biti slucaj

znaci sve sto kaze on na kraju ljudi prisiju Lonzu jer se ovaj ne protivi

zamisli na sta ce tek liciti sve to kad zakaze u RS par tekmi zaredom i kako ce novinari a i navijaci docekati te zicere
Pa nece momak sad izaci u javnost i sukobiti se sa ocem. I on bi vjerovatno najradije da mu otac nije klaun ali nije on tog klauna birao.
Uglavnom, momak je ocigledno od starta u nezavidnoj poziciji zbog ne njegovih postupaka. Sad se u svijetu pise kako covjek propusta jednu utakmicu yebene ljetne lige i vjerovatno ocekuju novog Magica, kao da covjek sam sebe dize u nebeske visine.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2017, 16:20

Epidaurus je napisao/la:Igrali su Spursi slicnu kosarku ovoj Dubsa u tim godinama ali ipak osjetno manje atraktivno zbog puno vece koncentracije talenta i individualnog kvaliteta u ovim Dubsima.
Slazem se.Ovaj GS je na steroidima u odnosu na SA iz 2014.

@dema Imas respekt od mene,a inace ste vi svi navijaci CHI na ovom forumu vrlo korektni i lojalni timu koji volite. :thumbup:

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 11 jul 2017, 16:37

NEZALAGANJE je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Igrali su Spursi slicnu kosarku ovoj Dubsa u tim godinama ali ipak osjetno manje atraktivno zbog puno vece koncentracije talenta i individualnog kvaliteta u ovim Dubsima.
Slazem se.Ovaj GS je na steroidima u odnosu na SA iz 2014.

@dema Imas respekt od mene,a inace ste vi svi navijaci CHI na ovom forumu vrlo korektni i lojalni timu koji volite. :thumbup:
Ostali su lojalni svom timu koji je Notingham Forest u kosarci :D
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.